Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

Μητσοτάκης στην Βουλή για το Κυπριακό…."Βαστα Ερντογαν"

https://olympia.gr/2017/07/11/μητσοτάκης-στην-βουλή-για-το-κυπριακό/


ΕΠΙΘΕΣΗ στην Κυβέρνηση επειδή είπε ΟΧΙ στην Τουρκοποίηση της Κύπρου
Ο Κυριακος Μητσοτακης 3 Μαρτίου 2017 δίπλα σε ενα ηλικιωμένο που
Ο Κυριακος Μητσοτακης 3 Μαρτίου 2017 δίπλα σε ενα ηλικιωμένο που κάποιοι μπέρδεψαν με κάποιον πρώην Πρωθυπουργό [Οικονομικό Φόρουμ Δελφων 2017]
Σύμφωνα με τον Μητσοτάκη, αντίθετα με όλη την Υφήλιο, τον ΟΗΕ ακόμη τα Γερμανικά ΜΜΕ (που δεν φημίζονται για τον φιλελληνισμό τους) που κατάλαβαν ότι χάρη στην διπλωματία του Νίκου Κοτζιά η Τουρκία στριμώχτηκε και ενώ σχεδίαζε Επικίνδυνα Παιχνίδια εις βάρος της Ελλάδας στο Κυπριακό! (ΔΙΑΒΑΣΤΕ:Ετοιμάζουν παγίδα τύπου Ανάν και τεχνητό ναυάγιο με «ευθύνες της Ελλάδας»)  τελικά με τους ελιγμούς του Ελληνα ΥΠΕΞ όχι μονο δεν παγιδεύτηκε το Εθνος, αλλά όλες οι ευθύνες βαραίνουν την Τουρκία!!!
Και τι μας λέει ο Μητσοτάκης; Οτι φταίει η Ελλάδα που δεν έκανε τίποτα!!!!!!
«Η Άγκυρα έχει την κύρια ευθύνη της αποτυχίας αυτού του γύρου της διαπραγμάτευσης. Ο γ.γ. του ΟΗΕ ο κ. Γκουτιέρες παραβρέθηκε στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων και μπόρεσε να αποτρέψει το επερχόμενο αδιέξοδο. Μέσα σε αυτό το τοπίο, η γεναία στάση του Κύπριου Προέδρου Ν. Αναστασιάδη έμεινε χωρίς ανταπόκριση» τόνισε ο αρχηγός της ΝΔ.
Τόνισε, επίσης ότι »Μέσα σε αυτό το τοπίο, η γεναία στάση του Κύπριου Προέδρου Ν. Αναστασιάδη έμεινε χωρίς ανταπόκριση. Είναι θετικό ότι η ελληνική πλευρά δεν παρέκλινε από το ό,τι η Κυπριακή πλευρά έχει τον πρώτο λόγο. Η διεθνής κοινότητα ανεξάρτητα από το αν θα αναγνωριστεί δημόσια, γνωρίζει ποιος και τι έφταιξε.Και οφείλει από εδώ και πέρα να διασφαλίσει δύο κρίσιμα ζητήματα:
Οτι η προσπάθεια επίλυσης δεν θα τελειώσει εδώ.
Οτι θα αποτραπεί κάποια προσπάθεια αμφισβήτησης της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Στο Cran Montana μπήκε μια άνω τελεία. Η προσπάθεια πρέπει να ξεκινήσει λαμβάνοντας υπόψη πολιτικά δεδομένα εντός και εκτός Κύπρου. Η σημερινή κατάσταση είναι απαράδεκτη. Στη ΝΔ σήμερα θα συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για μια δίκαιη, βιώσιμη και λειτουργική λύση. Λύση που θα εφαρμόζει το ευρωπαϊκό κεκτημένο σε μια ενωμένη Κύπρο, χωρίς στρατεύματα, χωρίς εγγυήσεις και κατοχικά δικαιώματα».
Περισσότερα σε λίγο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου