Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

ΡΕΚΒΙΕΜ ΓΙΑ ΣΑΡΔΑΝΑΠΑΛΟΥΣ> Ashes to ashes dust to dust

http://kourdistoportocali.com/news-desk/ashes-ashes-dust-dust/

Κι ενώ ο καναλάρχης δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή  ένα ολόκληρο κύκλωμα με πεταλουδίτσες πολυτελείας από το “εκτροφείο”  γνωστού νταλαβεριτζή της αθηναικής κοινωνίας, ανεβάζουν στα social media σχόλια με απίστευτες και πικάντικες λεπτομέρειες της υπόθεσης. Δεν θ’ ασχοληθούμε μ΄αυτές αλλά με την γελοία ζωή μιας χούφτας Ολιγαρχών που εδώ και δεκαετίες έχουν αναθέσει στην Ελλάδα τον ρόλο της Κολομβίας της Ευρώπης και μόνον αυτόν.
Οι πεταλουδίτσες περιγράφουν απρόσμενες συναντήσεις μεταξύ επιχειρηματιών και την προσπάθειά τους να ελέγξουν την πολιτική ζωή του τόπου έχοντας φυτέψει στην Δικαιοσύνη μια σειρά από ΙΧ “παράγκες”.
Κι ενώ σε μια κανονική δημοκρατία θα βρισκόντουσαν ήδη στον Κορυδαλλό στην Ελλάδα κυκλοφορούν ελεύθεροι και αήττητοι μετά από 7 χρόνια μνημόνια που έχουν ισοπεδώσει την μεγάλη μάζα της ελληνικής κοινωνίας.
Μέσα από την επώδυνη περιπέτεια του εν λόγω καναλάρχη αποκαλύπτεται και το μέγεθος της γελοιότητας μιας χούφτας σαρδανάπαλων ολιγαρχών που κανείς πρωθυπουργός δεν διαθέτει το σθένος απλά να τους οδηγήσει στο εδώλιο…
Ολο αυτό το διάστημα οι Ολιγάρχες έχουν οργιάσει στο παρασκήνιο καθώς εμπλέκουν υπουργούς ακόμη και τον πρωθυπουργό πουλώντας φτηνές εκδουλεύσεις με επίκεντρο τους ίδιους και τα συμφέροντά τους.
Κι όμως είναι τόσο απλό αρκεί κάποιος να πάρει την απόφαση.
Ξέρει ποιος…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου