Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

EKΡΗΚΤΙΚΗ σύνθεση> Καχυποψία μέχρι θανάτου, συμβόλαια εξόντωσης, κουμπούρια!

http://kourdistoportocali.com/ipeople/medialand/ekriktiki-synthesikachypopsia-mechri-thanatou-symvolea-exontosis-koubouria/
ΦΕΡΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΚΟΠΠΟΛΑ

Οι μέτοχοι του Mega θα προσπαθούν να εξοντώσουν βιολογικά ο ένας τον άλλον


H νέα ετοχική σύνθεση του Μega είναι από μόνη της συναρπαστική και όπως εκτιμούν διεθνείς παρατηρητές, είναι θέμα λίγου χρόνου να βγουν τα κουμπούρια μεταξύ των νέων μετόχων εάν παραμείνει η σύνθεση-φωτιά που βλέπετε.

Συγκεκριμένα το ποσοστό ανά μέτοχο είναι:
-Οικογένεια Βαρδινογιάννη 35%
-Βαγγέλης Μαρινάκης 22,11%
-Ιβάν Σαββίδης 19,63%
-Φώτης Μπόμπολας 13%
-Δημήτρης Κοπελούζος 4,5%
-Βίκτωρ Ρέστης 3,13%
Το “Κουρδιστό Πορτοκάλι” εκτιμά πως αρκεί η εκρηκτική σύνθεση του Mega που βλέπετε για να “γεννηθούν” νέες χειροποίητες “τρομοκρατικές” οργανώσεις καθώς η μέχρι θανάτου καχυποψία ανάμεσα στις φαμίλιες των μετόχων δεν θα τους αφήνει να κοιμηθούν.
Αρκεί να σκεφτεί κανείς την τελευταία οδυνηρή κόντρα Βαρδινογιάννη-Μπόμπολα που έφερε το κανάλι στο καναβάτσο.
Eίναι σχεδόν βέβαιο πως οι παραπάνω μέτοχοι του Mega καθημερινά σχεδόν θα προσπαθούν να εξοντώσουν βιολογικά ο ένας τον άλλον με τις ίντριγκες, τις φήμες, τα κουτσομπολιά που αφορούν τους ίδιους και τις μεταξύ τους σχέσεις να είναι το αγαπημένο θέμα όλων των υπολοίπων ΜΜΕ.
Στην μεταξύ τους ένοπλη σύγκρουση θα συμμετέχουν πράκτορες του Σχεδίου Πυθία που έχουν ξεμείνει στην Αθήνα, αντάρτες πόλης της κρατικοδίαιτης 17 Νοέμβρη, η Σέχτα Επαναστατών, ο ΕΛΑ ενώ θα λαμβάνουν χώρα και μερακλίδικες απαγωγές όπως του εφοπλιστή Παναγόπουλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου