Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Σάββατο, 24 Ιουνίου 2017

ΑΚΕΛ – Η ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΚΟΤΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΛΟΥ. (από τον Όμηρο Αλεξάνδρου)Όταν η ηγεσία του ΑΚΕΛ αποφάσιζε να στηρίξει τον Τάσο Παπαδόπουλο, τον πατέρα της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας και εκπρόσωπο του Γιωρκατζιησμού, ο ‘’αξεπέραστος’’ Χριστόφιας δικαιολογούσε την επιλογή αυτή λέγοντας το αμίμητο, ‘’Άλλαξε σιόρ ο άνθρωπος’’ και όταν λίγους μήνες αργότερα, τον Φεβρουάριο του 2008, ο Τασος κέρδιζε τις εκλογές, η ηγεσία του ΑΚΕΛ δήλωνε:
‘’Στο ΑΚΕΛ ανήκει και αυτή η μεγάλη νίκη’’

Και αφού το ΑΚΕΛ γίνεται εξουσία μέσω της ‘’Πόρνης της Πολιτικής Ζωής του Τόπου’’, του ΔΗΚΟ ( Πείρε τα μισά Υπουργεία και Προεδρία της Βουλής) ήταν πλέον αναμενόμενο ότι θα κλοτσούσε τον Τάσο και θα κατακτούσε την Προεδρία , δια του τότε ‘’παιδιού του λαού’’ και βοσκού του Δικώμου, του ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟΥ Δημήτρη Καταστρόφια, τις συνέπειες της καταστροφικής πενταετίας του οποίου δεν θα ξεπεράσουμε ποτέ.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, το αλλόκοτο αυτό κόμμα, δια της υποψηφιότητας Σταύρου Μαλά, κατάφερε να φέρει στην εξουσία τον Ουισκάκια, τον αλλοπρόσαλλο, αναξιόπιστο και μειοδότη Νίκο Αναστασιάδη, ο οποίος ούτε στα πιο τρελά του όνειρα δεν πίστευε ότι κάποτε θα πάρει την εξουσία.

Το αλλόκοτο ΑΚΕΛ συνεχίζει ακάθεκτο. Μετά την καταστροφικές 5ετίες Χριστόφια και Αναστασιάδη,όντας χαμένο στις επιλογές του, σκέφτηκε ότι μπορεί να του κάτσει πάλιν η μπίλια όπως έγινε και με το Γ. Βασιλείου και επέλεξε έναν κατ’ εξοχήν νεοφιλελεύθερον και εκφραστή του κεφαλαίου τον Μάικ Σπανό, ο οποίος όμως φαγώθηκε με την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση, όταν εκστόμισε την πιο σκληρή και αδιαμφισβήτητη αλήθεια. ‘’ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ’’

Μετά το πρόσφατο φιάσκο Μαικ Σπανού, το αλλόκοτο και αλλοπρόσαλλο ΑΚΕΛ, άρχισε πλέον να το χαρακτηρίζει η εσωστρέφεια και το κόμπλεξ και αναζητά ηττοπαθείς λύσεις εκ των έσω (Κίκη Καζαμία, Τάκης Χατζιηγεωργίου) αντί της σίγουρης επιλογής νίκης δια της στήριξης της ανεξάρτητης υποψηφιότητας Γιώργου Λιλλήκα.(Ξεκαθαρίζω δεν ανήκω στην Συμμαχία Πολιτών του Γ. Λιλλήκα, απλά δηλώνω αντιδιζωνικός)  Αυτή η στάση τι καταδεικνύει; καταδεικνύει ότι το ΑΚΕΛ φοβάται να πάρει την εξουσία και να φορτωθεί ενδεχόμενη κακή λύση του Κυπριακού. Και αφού το αλλόκοτο και αλλοπρόσαλλο αυτό κόμμα κάνει επιλογές ήττας, δεν αποκλείεται να μας φέρει στην εξουσία αυτή την φορά ΤΟΝ ΑΤΑΛΑΝΤΟΔΙΖΩΝΙΚΟ και ανεπαρκέστατο υιό του Τάσου Παπαδόπουλου ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑΛΑΝΤΑ.

Νομίζετε ότι τυχαία βρίσκεται σήμερα η Κύπρος στα τάρταρα και στο χείλος του γκρεμού; Διόλου τυχαίο. Είναι γιατί τα 3 μεγάλα και διεφθαρμένα κόμματα εξουσίας ΔΗΣΥ, ΑΚΕΛ, ΔΗΚΟ, που μας κυβέρνησαν από τον θάνατο του Μακαρίου στίς 3/8/1977 μέχρι σήμερα, τα ενδιαφέρει μόνον η καρέκλα και όχι η ενότητα για να σώσουν αυτόν τον επίγειο παράδεισο που μας χάρισε ο θεός.

Όμηρος Αλεξάνδρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Agriniopestcontrol

Το κανάλι μου στο YouTube

Το κανάλι μου στο YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCZBMrEHAv1uMF9S-7t7fMIQ

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου