Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

MEGA ΑΓΟΡΑ> Μπερλουσκόνι ο Μαρινάκης - O αποχαιρετισμός του στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη

http://kourdistoportocali.com/news-desk/berlouskoni-o-marinakis/

Ενώ ο ΔΟΛ χρωστάει 220 εκατομμύρια ευρώ προς τις τράπεζες, ο εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης τον εξαγόρασε, καθαρό και χωρίς χρέη, με 22 εκατομμύρια. 
Έτσι, αποκτά την πρόσβαση και στο MEGA και γίνεται ο απόλυτος κυρίαρχος του παιχνιδιού στα εγχώρια media. Μετά τη μεγάλη εξαγορά, άλλάζει το τοπίο των ελληνικών ΜΜΕ και πλεόν ο Αλαφούζος αποκατά έναν υπολογίσιμο αντίπαλο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε τη μεγαλύτερη προσφορά για την εξαγορά του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη καθώς μετά το άνοιγμα των προσφορών προκύπτει ότι προσέφερε 22.892.600 ευρώ για να αποκτήσει τα Μέσα Ενημέρωσης του ΔΟΛ, δηλαδή τις εφημερίδες «το Βήμα», «τα Νέα», τις ιστοσελίδες τους, τον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα 99,5 και ποσοστό 22,11% του τηλεοπτικού σταθμού Mega Channel. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατέθεσε την προσφορά για την εξαγορά του ΔΟΛ μέσω της εταιρείας «Alter Ego» με την οποία είχε λάβει μέρος στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες το φθινόπωρο του 2016.
Η προσφορά που έκανε ο Ιβάν Σαββίδης για τον ΔΟΛ ανέρχεται στα 11,9 εκατ. ευρώ. Η κυπριακή εταιρεία Vegata προσέφερε 21 εκατ. ευρώ. Η τέταρτη προσφορά προήλθε από βρετανική εταιρεία στην οποία συμμετέχει με μικρό ποσοστό ο επιχειρηματίας Ρόδολφο Οντόνι της Centric Media.
Για τα ακίνητα του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη η μεγαλύτερη προσφορά έγινε κατά πληροφορίες από την Alpha Bank που δίνει 3.780.000 ευρώ και φαίνεται ότι πλειοδοτεί.
-Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι πριν από 2 ημέρες, σε μήνυμα του στο Facebook, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, σε μία από τις μετρημένες, προσωπικές, δημόσιες αναφορές του, αναφέρθηκε στον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη:
Αναλυτικά η δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη:
“Πρόεδρε, είπες τις σκληρότερες αλήθειες σε μια εποχή επίπλαστης ευημερίας. Σ’ έναν λαό που δεν ήταν ώριμος να τις ακούσει.
Δυστυχώς για την πατρίδα μας δικαιώθηκες και φοβάμαι ότι θα δικαιώνεσαι για πολλά χρόνια στο μέλλον. Σε πολύ δύσκολες πολιτικές περιόδους έδειξες τον δρόμο και έκανες πράξη την εθνική συμφιλίωση, η οποία σήμερα είναι πιο επίκαιρη και αναγκαία από ποτέ. Καλό ταξίδι…
Χαιρετισμούς στον πατέρα μου, στον καλό σου φίλο…”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου