Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

Σώρρα και Ρουβίκωνα... δαγκωτό!

Κι εκεί που λέγαμε ότι δεν ανανεώνεται το πολιτικό σύστημα, δεν μπαίνει νέο αίμα, να που έρχονται και... καλές ειδήσεις.
Φτάνει πια με την οικογενειοκρατία και τα ίδια πρόσωπα, επιτέλους έρχονται νέα κόμματα.
Ο εξαφανισμένος Αρτέμης Σώρρας μπορεί να καταζητείται αλλά οι οπαδοί του ετοιμάζονται να φτιάξουν κόμμα και να κατέβουν στη Βουλή. Συγκεκριμένα, την μετατροπή της οργάνωσης «Ελλήνων Συνέλευσις» σε πολιτικό κόμμα προανήγγειλαν τα στελέχη της οργάνωσης του καταδικασμένου καταζητούμενου Αρτέμη Σώρρα, σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν.
Στόχος τους είναι η κάθοδος στις εκλογές, όποτε αυτές γίνουν και η ανάληψη της εξουσίας, καθώς όπως δήλωσαν «η κομματοκρατία ήταν εκείνη που μας έφερε στο χείλος της καταστροφής».
Τα στελέχη της «Ελλήνων Συνέλευσις» υποσχέθηκαν μάλιστα ότι εάν το κόμμα πάρει την εξουσία, θα πιστωθεί στον λογαριασμό κάθε Έλληνα το ποσό των 20.000 ευρώ, ανεξαρτήτως οικονομικής κατάστασης.
Όμως, υπάρχει και άλλη επιλογή στις κάλπες. Ο «Ρουβίκωνας», οι αναρχικοί που μπουκάρουν όπου γουστάρουν και που έχουν βάλει μέχρι και αυθαίρετο στην πλατεία Εξαρχείων, ετοιμάζει την κάθοδό του στην πολιτική αρένα.
Στο κείμενο με τίτλο «Η πολιτική μας ταυτότητα», ο Ρουβίκωνας αναλύει τους λόγους για τους οποίους εκτιμάται ότι πρέπει να μετεξελιχθεί σε μία νέα οντότητα.
Το κείμενο της πολιτικής ταυτότητας του Ρουβίκωνα, θα συζητηθεί μάλιστα σε εκδήλωση που οργανώνει η αναρχική ομάδα το Σάββατο 20/5 στις 18:00 στο Κ*ΒΟΞ (πλ. Εξαρχείων, Αραχώβης κ Θεμιστοκλέους).
«Ο Ρουβίκωνας δοκίμασε να κάνει τα πράγματα ανάποδα» αναφέρεται χαρακτηριστικά στο κείμενο.
«Να ξεκινήσει από τη δράση, από τις άμεσες ανάγκες του κοινωνικού πολέμου και μέσα από αυτό να χτίσει σιγά σιγά μια ολοκληρωμένη πολιτική οντότητα ικανή να αποκτήσει πρωτοβουλία κινήσεων, να δώσει αληθινή ώθηση στον αναρχικό αγώνα, ικανή να μετεξελιχθεί και να ανέβει στάδιο. Να σπάσει επιτέλους την «κατάρα» των αναρχικών ομάδων να περιορίζονται ποσοτικά σε μικρούς αριθμούς μελών και ποιοτικά σε απευθύνσεις προσανατολισμένες σε προκαθορισμένο εύρος θεματικών» γράφουν τα μελη της οργάνωσης.
Υποστηρίζουν δε πως έχουν φτάσει σε ένα «ικανοποιητικό επίπεδο πολύπλευρης ολοκλήρωσης. Δεν ζητάμε τίποτα άλλο από αυτό που ζητάει το ιστορικό αναρχικό κίνημα» αναφέρεται στο κείμενο».
Επομένως, οι Έλληνες έχουν πολλές επιλογές πλέον για να σωθεί η Ελλάδα. Δεν θέλετε ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ; Βαρεθήκατε τους ψεκασμένους, το ΚΚΕ και τον Λεβέντη. Ιδού η απάντηση: Ψηφίστε Σώρρα, αναρχικούς, τη Ραχήλ Μακρή, τη Ζωή και ό,τι άλλο έχει ο μπαχτσές.

Και ύστερα λέμε ότι υπάρχει σωτηρία στην Ελλάδα. Όχι φίλοι και σύντροφοι δεν υπάρχει. Κάποτε οι γραφικοί του πολιτικού συστήματος ήταν συμπαθείς. Τώρα είναι ημίτρελοι ή... εντελώς τρελοί. Αλλά έχουν ελπίδες. Εδώ ο κόσμος ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, γιατί να μην ψηφίσει Σώρρα και Ρουβίκωνα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου