Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

O υπουργός (Α-) παιδείας και πάσης …ανωμαλίας έκανε το ΘΑΥΜΑ του! Και οι «ΓΛΥΦΤΕΣ» της Ψευδοδημοσιογραφίας τον αποκαλούν «ΣΟΒΑΡΟ» Υπουργό…!!!

https://hellasforce.com/2017/03/31/o-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CE%AC%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CF%89%CE%BC%CE%B1-2/
ΚΩΣΤΑΣ ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ : ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ (συμπλεγματικός;) «ΞΥΛΟΣΧΙΣΤΗΣ» ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, αμέσως μετά τον «οδοστρωτήρα» Φίλη…
ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΤΗΣ «ΠΑΙΔΕΙΑΣ», ΜΙΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΥΤΗ, ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΗΘΕΛΕ Ο ΝΕΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΕΣΒΥΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ;
ΝΑ ΜΑΣ …ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΜΑΥΡΟΠΙΝΑΚΕΣ;
ΜΗΠΩΣ …ΓΟΜΟΛΑΣΤΙΧΕΣ;
ΣΥΝΔΕΤΗΡΕΣ ΙΣΩΣ;
Ή ΕΙΧΕ ΤΙΠΟΤΕ»ΟΥΚΡΑΝΙΚΟΥ» ΤΥΠΟΥ «ΦΑΕΙΝΕΣ» «ΙΔΕΕΣ» ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ;
ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΕΙ …παρα – «Α Ν Α Κ Α Τ Ε Υ Ε», ΠΡΙΝ ΤΟΝ
ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΔΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΜΠΑΜΑ…
[«ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ» – ‘ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV’]
ΤΩΡΑ ΠΙΑ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ και την «διαγωγή κοσμία» στα σχολεία!
Μετά την (κραυγαλέως ΣΚΟΠΙΜΗ!) ερώτηση 28 βουλευτών του ‘τΣΥΡΙΖΑ’ στην Βουλή, που χαρακτήρισαν το θέμα ως δήθεν & τάχα …«αναχρονιστική πολιτική», ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου προανήγγειλε ρύθμιση που την… καταργεί!
Πρόκειται για άλλο ένα …επεισόδιο στην πολιτική των υπουργών Παιδείας – ανεξαρτήτως κόμματος! – των τελευταίων ετών, που ξεκίνησε με την «δίωξη» της αριστείας, συνεχίστηκε με την κατάργηση του «άριστα» για τις υποτροφίες στο Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών και ολοκληρώνεται τώρα, με το χαρακτηρισμό της παραβατικής συμπεριφοράς των μαθητών στο σχολείο.
Προχωράμε… μπροστά!
Ο υπουργός Παιδείας προχωράει τώρα σε κατάργηση του χαρακτηρισμού της συμπεριφοράς των μαθητών δευτεροβαθμίου εκπαιδεύσεως, κάτι που προανήγγειλε από το βήμα της Βουλής, κάνοντας με την σειρά του λόγο, για μία «αναχρονιστική διάταξη» (!!!) που χρησιμοποιήθηκε «ενάντια στους αριστερούς και δημιουργικούς πολίτες αυτής της χώρας»!
(ΔΗΛΑΔΗ, ΕΙΤΕ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟΠΑΙΔΟ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ, ΣΠΑΖΟΝΤΑΣ, ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΔΙΚΩΝΤΑΣ, ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ‘ΤΥΠΟΣ & ΥΠΟΓΡΑΜΜΟΣ’, ΣΤΟ …ΙΔΙΟ ‘ΚΑΖΑΝΙ’ ! ! ! !
ΗΤΟΙ, Η «ΚΛΑΣΣΙΚΗ» ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ, ΑΡΙΣΤΩΝ ΚΑΙ …ΑΧΡΗΣΤΩΝ!
ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ‘ΓΛΥΦΤΕΣ’ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΩΣ ΔΗΘΕΝ «ΣΟΒΑΡΟ» ΥΠΟΥΡΓΟ…)
Η ρύθμιση μάλιστα αναμένεται να κατατεθεί εντός των ημερών στην Βουλή και μάλιστα απαντάει στην ερώτηση των 28 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, που δήλωναν πως παρότι το «εκδικητικό και αυταρχικό» αυτό το μέτρο έχει καταστεί ανενεργό (;) τα τελευταία χρόνια, διαπιστώνεται ότι αρκετά ιδιωτικά και δημόσια σχολεία εξακολουθούν να χρησιμοποιούν την υποβάθμιση της διαγωγής μαθητών ως «τιμωρία»…. (ΟΥΔΕΝ ΨΕΥΔΕΣΤΕΡΟΝ ΤΟΥΤΟΥ!)
«Αυτό το μέτρο χρησιμοποιήθηκε για την περιθωριοποίηση μαθητών, πολλές φορές λόγω των ιδεών τους, την πολιτική δράση τους, τη θρησκεία, το χρώμα τους κλπ. Ο Ελευθέριος Βενιζέλος καθώς και νυν βουλευτές του Κοινοβουλίου έχουν τιμωρηθεί ως μαθητές με το χαρακτηρισμό της διαγωγής τους ως κοσμίας», ανέφεραν οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος στην ερώτησή τους.
(ΕΛΕΟΣ!
Η ΣΥΛΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΤΩΝ – ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΩΝ – ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ!
ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΩΣ ΠΟΥ, ΝΑ «ΕΠΡΕΠΕ» ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ «ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ» – με το στανιό; – ΩΣ …ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΜΑΘΗΤΟΥ;;;
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΠΟΥ ΩΣ ΝΕΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΑΚΟΜΑ ΤΟΤΕ ΚΡΗΤΗ, ΑΝΕΛΑΜΒΑΝΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΜΟΝΟΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΕΝΟΤΑΤΟ ΦΙΛΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ, ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗΣ ΚΡΗΤΗΣ, ΤΟΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΝΕΚΡΟΘΑΠΤΗ ΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΙΚΗΣ ΜΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ, ΤΟΝ ΜΙΣΗΤΟΤΑΤΟ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΣΤΕΡΓΙΑΔΗ!!! ΕΝΑΝ ΚΡΑΥΓΑΛΕΟ ‘ΛΑΚΕ’ ΤΩΝ ΑΓΓΛΩΝ…
ΑΝΤΕ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΒΙΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥ – ΔΗΘΕΝ – ΕΘΝΑΡΧΟΥ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΩΣ «ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ» ΟΙ «ΦΤΙΑΧΤΟΙ ΗΓΕΤΕΣ» ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ….
«ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ»).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου