Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Φώτης Ν. Αλεξόπουλος: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ

ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Παραδόθηκαν τα χρήματα από τους Μαθητές του 7ου ΕΠΑΛ Αθηνών στον Πατέρα του 5χρονου που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και νοσηλεύεται σε ειδική κλινική της Ιταλίας όπου και ακολουθεί ειδική νοσηλεία χημειοθεραπείας .
Τα χρήματα που μάζεψαν οι μαθητές σε ειδική εκδήλωση παραδόθηκαν στον πατέρα από τον Διευθυντή του 7ου ΕΠΑΛ Αθηνών κ. Δημολιάτη .
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα χρήματα αυτά, είχαν ως  πρωταρχικό σκοπό την πραγματοποίηση σχολικής εκδρομής, αλλά όταν έγινε γνωστό το θέμα της ασθενείας του 5χρονου , αμέσως οι μαθητές σε γενική συνέλευση αποφάσισαν χωρίς δεύτερη σκέψη να βοηθήσουν με αυτήν την κίνηση την οικογένεια.
Αξίζει να σημειωθούν  οι χορηγίες ΔΩΡΕΑΝ προϊόντων από τα Σουπερ Μάρκετ “Σκλαβενίτης” , των Σουπερ Μάρκετ Προμηθευτικής ( Κοντόπευκου Αγίας Παρασκευής ) , του Δήμαρχου Αγίας Παρασκευής κ.  Ιωάννη Σταθόπουλου και του Πρόεδρου Δ.Σ κ. Γεράσιμου Βλάχου καθώς και του  Ιδιοκτήτη της Καφετερίας «See You” στο Νομισματοκοπείο που χωρίς την βοήθεια τους δεν θα μπορούσε να είχε πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη εκδήλωση .

Mε εκτίμηση
Εκ μέρους των Μαθητών του 15μέλους των Μαθητών του 7ου ΕΠΑΛ Αθηνών
Φωτης Ν. Αλεξόπουλος
Πρ. Δημοτικός Σύμβουλος Αγίας Παρασκευής
 κιν. 6942915786 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου