Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ> Ο Σπίρτζης και οι ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ που έκοψαν την Ελλάδα στη μέση!

http://kourdistoportocali.com/news-desk/olybia-odoso-spirtzis-ke-ergolavi-pou-ekopsan-tin-ellada-sti-mesi/

Η περίφημη Αθηνών-Πατρών θα μείνει μισοτελειωμένη να συμβολίζει το ξεπεσμό ενός κράτους


Δεν θα μπορούσε να ολοκληρωθεί με πιο συναρπαστικό τρόπο η διεφθαρμένη μεταπολίτευση και η ιστορία διαπλοκής Κράτους-Νταβατζήδων, στην προκειμένη περίπτωση Εργολάβων.
Η περίφημη Ολυμπία Οδός (Αθηνών-Πατρών) θα μείνει μισοτελειωμένη να συμβολίζει το ξεπεσμό, την χρεοκοπία ενός ολόκληρου λαού που είναι τόσο ανόητος και διαχρονικά ψεκασμένος ώστε δεν διδάσκεται από την Ιστορία του.
Η αποκάλυψη του “Κουρδιστού Πορτοκαλιού” για τον δρόμο που επρόκειτο να παραδωθεί τον Μάρτιο του 2017-δηλαδή τώρα-έχει προκαλέσει πανικό και αμηχανία στους ψεύτες του υπ. Υποδομών και απίδια μάντολες και στους εργολάβους που δίνουν διαρκώς νέες ημερομηνίες παράδοσης.
Αυτή την στιγμή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΡΟΜΟΣ!
Δεν υπάρχει ούτε καν η παλαιά εθνικό οδός-καρμανιόλα Αθηνών-Πατρών. Στην θέση της υπάρχουν δύο θανατηφόρες λωρίδες κυκλοφορίας και πλαστικές κορίνες οι οποίες καλωσορίζουν την νταλίκα (ο χάρος βγήκε παγανιά) που έρχεται από το αντίθετο ρεύμα. Στην κατασκευή του δρόμου εμπλέκονται όλοι σχεδόν οι “σεσημασμένοι” εγχώριοι Εργολάβοι αλλά και η γερμανική Hochtief ενώ κάποιες σήρραγγες έχει τρυπήσει και η γαλλική Vinci. Aποτέλεσμα της συνεργασίας των Εργολάβων με το διεφθαρμένο ελληνικό γκουβέρνο είναι μετά από 8 ολόκληρα χρόνια, όχι μόνο να μην έχει παραδωθεί το έργο αλλά να μην ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΡΟΜΟΣ!!!
Από τον Ιούνιο του 2016 ο ανεκδιήγητος Σπίρτζης παρουσίαζε καλοχτενισμένες φαντασιώσεις ως εξής:
Κατά τη διάρκεια ομιλίας στο αναπτυξιακό συνέδριο που είχε διοργανώσει, η εφημερίδα «Πελοπόννησος», ο υπουργός ΠΟΜΕΔΙ κ. Χρήστος Σπίρτζης τόνισε για ακόμα μια φορά τη δέσμευση της κυβέρνησης. «Τα έργα στον νέο αυτοκινητόδρομο Κορίνθου – Πατρών θα ολοκληρωθούν λειτουργικά τον Μάρτιο του 2017» δήλωσε. Αυτό σημαίνει ότι σε δέκα μήνες από σήμερα θα αποδοθεί στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος με ορισμένες ελλείψεις, οι οποίες όμως δεν θα πρέπει να εμποδίζουν τη διαμπερή κυκλοφορία του δρόμου.
15 Μαρτίου 2017. Αυτόπτες μάρτυρες του εγκλήματος:
Η Ολυμπία Οδός είναι πολύ πιθανόν (εάν χρεοκοπήσει ολοκληρωτικά το κράτος) να μην παραδωθεί ποτέ.
H Eλλάδα της Διαπλοκής βρίσκεται μπροστά στο μεγαλύτερο φιάσκο της μεταπολιτευτικής της Ιστορίας.
Ηδη, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του “Κουρδιστού Πορτοκαλιού”, ρεπόρτερς δύο μεγάλων γερμανικών περιοδικών νοικιάζουν ελικόπτερα για να φωτογραφίσουν το Μεγάλο Φιάσκο που ακούει στο όνομα ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ!
Πρόκειται για την Αθηνών-Πατρών την οποία υποτίθεται θα παρέδιδαν οι εργολάβοι τον Μάρτιο του 2017!
Μάλιστα ο ανεκδιήγητος Σπίρτζης έφτασε στο σημείο να παρασύρει ακόμη και τον Τσίπρα σε εγκαίνια ανύπαρκτου έργου. Περιέφερε τον πρωθυπουργό στα σκάματα των εργολάβων, γιατί αυτό είναι η περίφημη Ολυμπία Οδός: Η παλιά εθνική οδός αλλά σκαμμένη και πιο καρμανιόλα από ποτέ.
Η Ολυμπία Οδός περιμένει τα νέα θύματα του Πάσχα του 2017 καθώς αυτό που θα βρουν μπροστά τους οι οδηγοί είναι μπουλντόζες και σκάματα. Εργα που στα περισσότερα σημεία βρίσκονται ακόμη στο ξεκίνημά τους και με φόντο μια χώρα που καταρρέει το πιο πιθανό είναι να μην ολοκληρωθούν ποτέ!
Εχει περισσότερες πιθανότητες ο Σπίρτζης να πηδήξει την Μόνικα Μπελούτσι παρά οι Ελληνες οδηγοί να διασχίσουν ολόκληρη την Ολυμπία Οδό πριν το 2019.
Και να σκεφθείτε ότι οι εργολάβοι θα την παρέδιδαν τον Μάρτιο του 2017!
Γι΄αυτό μας διαβεβαίωνε και ο ανεκδιήγητος- μόνο Πασόκ-Σπίρτζης.
Επρεπε η Ολυμπία Οδός να απασχολήσει τα γερμανικά ΜΜΕ για να ασχοληθούν οι Ελληνες δημοσιογράφοι.
Η Ολυμπία Οδός είναι πολύ πιθανό -μισοτελειωμένη- να μείνει στην Ιστορία ως το ρημαγμένο Μουσείο της Διαπλοκής ντόπιων ολιγαρχών και κυβερνήσεων.
Είναι τέτοια η προκλητικότητα Εργολάβων και Σπίρτζη που όποιος καλεί το τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης πελατών της Ολυμπίας Οδού 22960 95555 ακούει από την ταλαίπωρη τηλεφωνήτρια να τον “ενημερώνει” ότι η Ολυμπία Οδός θα παραδωθεί τον Μάρτιο!!!!
Δηλαδή σε 15 μέρες από σήμερα!!!!
Κι ενώ ακούει για Μάρτιο βλέπει γύρω του τα σκάματα και τις νταλίκες που έρχονται κατά πάνω του από το αντίθετο ρεύμα με μόνο εμπόδιο της πλαστικές κορίνες!!!!
Μιλάμε για ένα τεράστιο σκάνδαλο που θα κλείσει με τον πιο εππικό τρόπο την διεφθαρμένη μεταπολίτευση και φυσικά θα συμβολίζει και την κατάρρευση του κράτους…
«Το Πάσχα οι Έλληνες θα πάνε να γιορτάσουν σε ολοκληρωμένους αυτοκινητόδρομους!!!» δήλωνε ο Χρήστος Σπίρτζης, στον Realfm.
«Προφανώς με τους παραχωρησιούχους και τους εργολήπτες από την ημέρα που αναλάβαμε μέχρι σήμερα γίνεται μία συνεχή διαπραγμάτευση η οποία δεν θα σταματήσει και αφού τελειώσουν τα έργα. Ο δρόμος Κορίνθου – Πατρών θα είναι έτοιμος σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα. Θα υπάρχουν τρία σημεία τα οποία δεν θα είναι ολοκληρωμένα… Επιτέλους, θα έχουμε στις 31 Μαρτίου και έπειτα από πολλές δεκαετίες ολοκληρωμένο το όνειρο όλων μας και των παππούδων μας να υπάρχει ένας ασφαλής αυτοκινητόδρομος μεταξύ Αθήνας – Θεσσαλονίκης, μεταξύ Αθήνας και Πάτρας και η Ιονία Οδός» σημείωσε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών.
Στην ερώτηση τι γίνεται με την ΕΟ Πατρών – Κορίνθου και τις κόντρες με τους εργολάβους, ο Σπίρτζης διαβεβαίωσε ότι στα τέλη Μαρτίου ο αυτοκινητόδρομος θα είναι λειτουργικά έτοιμος. Οπως είπε χαρακτηριστικά: «Το Πάσχα οι Ελληνες θα πάνε να γιορτάσουν σε ολοκληρωμένους αυτοκινητόδρομους. Αυτό είναι το χρονοδιάγραμμα. Αυτό τηρείται. Προφανώς με τους παραχωρησιούχους και τους εργολήπτες από την ημέρα που αναλάβαμε μέχρι σήμερα, γίνεται μια συνεχής διαπραγμάτευση, η οποία δε θα σταματήσει και αφού τελειώσουν τα έργα. Ο δρόμος Κορίνθου – Πατρών θα είναι έτοιμος σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα λειτουργικά».
Είναι τόσο ψεύτες που δεν υπάρχουν λόγια…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου