Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

Οι δηλώσεις του Νταϊσελμπλουμ , του υπουργού Οικονομικών της χώρας με τις ΒΙΤΡΙΝΕΣ-ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ και την ελεύθερη κυκλοφορία και καλλιέργεια μαριχουάνας...

Ο Εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ  τ. Βουλευτής Κωστής Αϊβαλιώτης σχολίασε τις δηλώσεις του Γερούν Νταϊσελμπλουμ για τις «γυναίκες και τα ποτά» :
" Φαίνεται ότι στοίχισε πολύ το εκλογικό … "μπλουμ" στον Ντάϊσελ-μπλουμ και «χάνει λάδια»:
Θα ξέχασε μάλλον ότι είναι επί χρόνια υπουργός Οικονομικών μιας χώρας όπου ημίγυμνες γυναίκες εκτίθενται σαν να είναι κρέατα στις διαβόητες βιτρίνες-ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ του Αμστερνταμ όπου κάθε «στάση» διαφημίζεται ότι κοστίζει «μόνο 50 ευρώ» (αφορολόγητα, κ. υπουργέ Οικονομικών της Ολλανδίας; ) ενώ από το 1976 τα «ελαφρά(;;) ναρκωτικά» κυκλοφορούν ελεύθερα μέσω των διαβόητων « coffee shops».Μάλιστα η ιστοσελίδα του υπουργείου του Νταϊσελμπλουμ αναφέρει (επί λέξει) ότι « ένα coffee shop μπορεί να πωλεί κάνναβη, όχι όμως και αλκοόλ »(!), κάτι που προφανώς εξηγεί και την έκρηξη τού «μπλουμ-Νταϊσελμπλουμ» κατά των ποτών. Και μια ακόμη λεπτομέρεια : στο Ολλανδικό Κοινοβούλιο ψηφίστηκε πριν 1 μήνα (στις 20.2.2017) και η πλήρης αποποινικοποίηση της καλλιέργειας μαριχουάνας η οποία είναι πλέον 100% νόμιμη και –προφανώς – άκρως επωφελής , σύμφωνα με τον αποτυχόντα κύριο «μπλουμ-Νταϊσελμπλουμ», αφού την οικονομία των κρατών βλάπτουν «οι γυναίκες και τα ποτά…."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου