Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

ΤΟ ΑΜΥΘΗΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ (από τον Όμηρο Αλεξάνδρου)



Έχει απόλυτο δίκαιο σε όσα λέγει ο αγαπητός μου Ανδρέας Λουκά στο πιο κάτω άρθρο του για τον Νικόλα Παπαδόπουλο.

Μπορεί ο μπαμπάς Τάσος Παπαδόπουλος να έκανε αρκετά και μοιραία λάθη στη διάρκεια της πολιτικής του καριέρας και της διακυβέρνησης του, με κυριότερα εκείνα του Σλόποταν Μιλόσεβιτς, του Χρηματιστηρίου, της συνεργασίας του με ΑΚΕΛ – Χριστόφια, της επιδιαιτησίας και της Συμφωνίας της 8ης Ιουλίου 2006, αλλά τουλάχιστο είχε κάποιο ειδικό πολιτικό βάρος και εκτόπισμα που δεν διαθέτει αλλά ούτε και ποτέ θα μπορέσει να αποκτήσει ο υιός Νικόλας.


Ο Νικόλας μπορεί να έχει εκατοντάδες εκατομμύρια στην διάθεση του (Να είναι καλά ο μπαμπάς και η μαμά μια που ίδιος δεν δούλεψε ποτέ του) για να λαδώσει τον τομαριστή κύπριο ψηφοφόρο και τα πουλημένα ΜΜΕ (όπως λέγεται ότι έκανε για να αρπάξει την προεδρία του ΔΗΚΟ) με στόχο την εξουσία, αλλά πιστεύω ότι στο τέλος ο ανώριμος πολιτικά κύπριος ψηφοφόρος δεν θα κάνει πειραματισμούς τύπου Νικόλα στις επόμενες Προεδρικές Εκλογές.

Ο φίλτατος Ανδρέας Λουκά δεν πρέπει να εκπλήττεται για την δήλωση του νεανίσκου περί επανέναρξης των συνομιλιών για το κυπριακό. Ας μην ξεχνάμε ότι ο μπαμπάς Τάσος μας έδεσε χειροπόδαρα, με την μοναδική γραπτή Συμφωνία που υπάρχει με τους Τούρκους, την Συμφωνία της 8η Ιουλίου 2006 (Το 1977 και 1979 υπήρχαν μόνο Πρακτικά και όχι συμφωνίες) που προβλέπει ρητά την αναζήτηση λύσης στην βάση της τουρκικών προδιαγραφών και συμφερόντων λύσης της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας ΔΔΟ. Ο υιός Παπαδόπουλος γνωρίζοντας αυτή την δέσμευση του μπαμπά αντί να απογαλακτιστεί και να μεγαλώσει πολιτικά, μας πουλά από τότε που εξελέγη Πρόεδρος του Κόμματος του, το παραμύθι της ΔΔΟ με το δήθεν ΣΩΣΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ. Ο Νικόλας το μόνο που τον ενδιαφέρει, είναι να ικανοποιήσει το κόμπλεξ της καρέκλας, όπως δυστυχώς και ο Μπαμπάς, αδιαφορώντας για το μέλλον της Κύπρου. Ο λόγος που τηρεί αυτή την στάση ο Νικόλας και δεν απορρίπτει την ΔΔΟ είναι και το γεγονός ότι ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά ότι αν απορρίψει την ΔΔΟ, δεν θα είναι αρεστός στους Αγγλοαμερικάνους και την Intelligence Service, που ανέδειξαν προηγουμένως στη εξουσία, και θα συνεχίσουν να το κάνουν με όσους υποστηρίζουν την ΔΔΟ.  

Αν φθάσουμε στην απίστευτη κατάντια, μετά από έναν Χριστόφια και Αναστασιάδη, να έχουμε Πρόεδρο τον Νικόλα, επειδή απλά διαθέτει αμύθητο χρήμα και τίποτα άλλο, ζήτω που καήκαμε!!!

Καλώ το Νικόλα Παπαδόπουλο να συνεργαστεί με τον πέραν του ΑΚΕΛ-ΔΗΣΥ πολιτικό χώρο για ανάδειξη στην Προεδρία μιας έντιμης και ικανής υπερκομματικής προσωπικότητας, προκειμένου να επανατοποθετήσει το Κυπριακό στην σωστή του βάση για να αποφύγουμε την σίγουρη τουρκοποίηση. Σε αντίθετη περίπτωση από αυτό το βήμα και δια ζώσης θα ενημερώνω τον λαό επί καθημερινής βάσης προκειμένου να το πείσω να αποφύγει την ολέθρια αυτή επιλογή   

Όμηρος Αλεξάνδρου

From: Andreas T. Loucas [mailto:andreastloucas@cytanet.com.cy]
Sent: Saturday, March 04, 2017 12:17 PM
To: antoniouc@simerini.com; Christina Lillitou; Christos Minas; Elli Andreou; Fanoulla Argyrou; IOANNIS SHEKERSAVVAS; Kiros Pistos; kleanthis erotokritou; Litsa Aresti; loukaslt@cytanet.com.cy; MAVRIDES Costas; nickloucas@hotmail.com; Nondas; Odysseas134@gmail.com; Omiros Alexandrou; Panicos; Panos Ioannides; Petros; S; S. Iacovides; Solon Ioannou; Sophocles Markides; TA NEA-London; Χριστόφορος Tsangaridhes
Subject:

«Ευχή όλων είναι να επαναρχίσουν οι συνομιλίες για το Κυπριακό, αρκεί η Τουρκία να πάψει να θέτει όρους για την συνέχισή τους, δήλωσε σήμερα ο Νικόλας Παπαδόπουλος εξερχόμενος από το Προεδρικό Μέγαρο στην Αθήνα, έχοντας συζητήσει με τον Πρόεδρο Παυλόπουλο όλες τις τελευταίες εξελίξεις καθώς και το ενδεχόμενο επανέναρξης των διαπραγματεύσεων.»!!

Βλέπετε ποιος έκαμε τις πιο πάνω δηλώσεις; Ο Νικόλας Παπαδόπουλος! Ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ, ο οποίος φιλοδοξεί να είναι και ο υποψήφιος του Κέντρου για τις επόμενες Προεδρικές εκλογές. Βέβαια όλοι οι μωροφιλόδοξοι αρχηγίσκοι του Κέντρου, αυτό ακριβώς ονειρεύονται ο καθένας για τον εαυτούλη του. Και στο τέλος πάλιν θα μας μείνει ο Αναστασιάδης!
Αλλά η ουσία της πιο πάνω δήλωσης είναι πως ο γιός του αείμνηστου Τάσου, θέλει συνέχιση των συγκεκριμένων συνομιλιών, τις οποίες, στην βάση που διεξάγονται, τις άρχισε ο πρώτος μετά Τάσον, «Πρόεδρος Λύσης» ο φωστήρας της «Αριστερής» ή «κομμουνιστικής» δήθεν, συμμορίας, ο Δημήτρης Χριστόφιας και τις συνέχισε ο επικοινωνιακά «μετ-αλλαγμένος», για να κερδίσει τις τότε εκλογές, απηνής διώκτης του Τάσου, (του πατέρα επαναλαμβάνω, του νεανίσκου που «εύχεται να επαναρχίσουν οι συνομιλίες!!!), ο Νίκος Αναστασιάδης!!!
Το σίγουρο πλέον είναι ότι και αυτός δίνει εξετάσεις προς το ΑΚΕΛ για να τον κάνει και αυτόν Πρόεδρο. Το θέμα όμως είναι, γιατί, είτε το ΑΚΕΛ, είτε ακόμα και εμείς να θέλουμε εν τοιαύτη περιπτώση να πάμε από τον Αναστασιάδη στον Νικόλα; Αφού εμφανέστατα, μία από τα ίδια πρόκειται! Και όσον για την ηγετική συμμορία του ΑΚΕΛ ας πάνε να κουρεύονται, όσον αφορά εμένα. Αλλά οι δημοκρατικοί πολίτες της Κύπρου (όχι βέβαια μόνο όσοι προέρχονται από το ρουσφετοκόμμα του Νικόλα…), γιατί να τον ψηφίσουμε με τέτοια δεδομένα; Ή μήπως θα μας ρυμουλκήσει, όπως και ο αείμνηστος πατέρας του, να τον ψηφίσουμε ως τον μη χειρότερο, άρα ως τον «καλύτερο υπό τις περιστάσεις», απλά για να απαλλαγούμε από τον Αναστασιάδη;
Αλλά κατά την γνώμη μου, «άσπρος σκύλος, μαύρος σκύλος, όλοι οι σκύλοι μια γενιά»! Τι σημασία έχει το χρώμα του σκύλου; Αν πρόκειται να κάνουμε την Αλλαγή, θέλουμε άνθρωπο που να είναι εναντίον της ΔΔΟ, υπέρ του αγώνα για απελευθέρωση της Κύπρου από την Τουρκία και τα ντόπια τσογλάνια της. Από τα άλλα χορτάσαμε. Και όπως έγραψε και ο Σενέρ Λεβέντ, ο τούρκος εκδότης της Αφρίκα, οι Τ/Κ αγωνίζονται για να διατηρήσουν τα κλεμμένα. Τα αρπαγμένα. Εκείνα που σφετερίζονται! Γιατί εμείς να ανεβάζουμε στην Προεδρία της ΚΔ ανθρώπους που συνεργάζονται μαζί τους για να το πετύχουν; Αυτό ακριβώς δεν είναι η ΔΔΟ, όπως και προηγουμένως το σχέδιο Ανάν τους; ‘Η μήπως πιστέψαμε πως όλος αυτός ο εσμός «αγωνίζεται» για να ελευθερώσει την Πατρίδα;
Και αν οι οπαδοί των συνομιλιών με αντικείμενο την ΔΔΟ τους, επιδιώκουν την απελευθέρωση της Πατρίδας, γιατί έδωσαν χάρτη στους ΟΗΕδες για λογαριασμό των Τούρκων, στον οποίο υπόσχονται να τους παραδώσουν το 29% των αρπαγμένων από το 1974; Εκείνα δεν είναι Πατρίδα; Και τότε για ποια απελευθέρωση ομιλούν; Των ακόμα ελεύθερων περιοχών;
Με λίγα λόγια, ένας χρόνος απέμεινε μέχρι τις Προεδρικές. Οι δημοκρατικοί πολίτες έχουμε αρκετό χρόνο μπροστά μας για να κάνουμε τις επαφές μας και να αναδείξουμε εμείς τον κατάλληλο υποψήφιο για τις επόμενες Προεδρικές. Μην καθίσουμε πάλιν σα σακιά από αλεύρι και να αναμένουμε τον επόμενο που θα διαλέξουν οι συμμορίτες και να μας τον ξαναεπιβάλουν. Γιατί έτσι η ιστορία θα κρατήσει μέχρι την συντέλεια του κόσμου. Δεν χρειαζόμαστε το κομματικό κατεστημένο, εφόσον δεν επιθυμεί να συμμορφωθεί, για να σώσουμε τον τόπο μας. Τον Λαό χρειαζόμαστε. Και υπάρχουν ήδη μεταξύ του Λαού αξιόλογοι άνθρωποι που απέδειξαν τον πατριωτισμό τους!
Προβληματιστείτε ΣΟΒΑΡΑ!

Ανδρέας Τ. Λουκάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου