Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017

-Αλέξη, στριφογυρνάει στον τάφο του ο ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ!

http://kourdistoportocali.com/news-desk/alexi-strifogyrnai-ston-tafo-tou-o-tse-gkevara/
EΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ

Τι συμβαίνει με τους 2 μηντιάρχες που χρωστάνε 250 εκατ. ευρώ;


-Aλέξη είναι ντροπή!
Δεν μπορείς να το κάνεις εσύ αυτό.
Ενας τούρμπο, σκληροτράχηλος κομμουνιστής. Δεν είναι δυνατόν να κατάσχουν τα φτωχόσπιτα (πετραδάκι-πετραδάκι για τα σένα τόχτισα) και να επιτρέπεις στην Δικαιοσύνη να κάνει τα στραβά μάτια απέναντι σε ασυνεπείς επιχειρηματίες-μηντιάρχες εκ των οποίων ο ένας χρωστάει 170.000.000 εκατ. ευρώ και ο έτερος κοντά στα 60.000.000 εκατ. ευρώ. Κι αυτό επειδή το παίζουν ΣΥΡΙΖΑ. Εξαιτίας σου θα στριφογυρίζει ανήσυχος στον τάφο του και ο Τσε Γκεβάρα, ο ήρωάς σου.
Από τον Ian Ford
Και τι λες ρε συ Αλέξη στον γιο σου τον Τσε όταν γυρίζεις σπίτι;
-Παιδί μου με τον Αριστερό μπαμπά σου πρωθυπουργό, βγαίνουν σε πλειστηριασμούς τα χαμόσπιτα και τη βγάζουν καθαρή στις επαύλεις και τις χασιέντες τους φαύλοι επιχειρηματίες- μηντιάρχες που χρωστάνε κοντά στα 250 εκατ. ευρώ και ενώ η Τράπεζα της Ελλάδος έχει μεταβιβάσει 2 πορίσματα-φωτιά σε βάρος τους στους Οικονομικούς Εισαγγελείς;
OXI! Δεν θα το κάνει (και) αυτό ο Αλέξης Τσίπρας.
Δεν είναι δυνατόν να βγαίνουν σε πλειστηριασμό τα φτωχοκάλυβα της Μαρίας της ξυπόλητης και να επιτρέπει σε θαλασσοδανεισμένους μηντιάρχες και λοιπούς κρατικοδίαιτους επιχειρηματίες να κυκλοφορούν ελεύθεροι και δίχως να έχουν κατασχεθεί οι περιουσίες τους.
-Οχι άλλο κάρβουνο, παιδιά!
Το Πόρισμα της Εξεταστικής της Βουλής για τα θαλασσοδάνεια δεν αφήνει περιθώρια: Σχεδόν κανένας από τους σημερινούς μηντιακούς ομίλους και εκδοτικές επιχειρήσεις δεν μπορούν να συνεχίσουν να λειτουργούν εάν οι ιδιοκτήτες τους δεν βάλουν ίδια κεφάλαια. Κι επειδή δεν θέλουν ή δεν μπορούν να βάλουν οφείλει το στρατιωτικό καθεστώς Τσίπρα-Καμμένου να κατάσχει τις περιουσίες τους και τους ίδιους ώστε να μην κυκλοφορούν και ρυπαίνουν περαιτέρω την ατμόσφαιρα.
Δεκαετίες ολόκληρες μια χούφτα θαλασσοδανεισμένοι μηντιάρχες και τα  ακριβοπληρωμένα στελέχη της συμφοράς μαμούσαν και έδερναν με δάνεια από τις τράπεζες τα οποία έλαβαν αν όχι με πολιτικές πλάτες, σίγουρα με πολιτική ανοχή, και τα οποία πληρώνει ήδη ο ελληνικός λαός. Με αυτό τον άθλιο και πέρα από κάθε επιχειρηματική ηθική διαμόρφωναν την επικοινωνιακή πραγματικότητα και είχαν καταλυτική παρέμβαση στις πολιτικές εξελίξεις.
Μόνο καμμιά δεκαριά από δαύτους κατάφεραν να χρωστάνε 2,3 δις ευρώ θαλασσοδάνεια στις τράπεζες που δεν πρόκειται να τα αποπληρώσουν ούτε στον επόμενο αιώνα. Θα είναι εθνικό έγκλημα το οποίο θα χρεωθούν οι Τσίπρας-Καμμένος σε περίπτωση που διά μέσω του εξωδικαστικού συμβιβασμού τους χαριστεί το μεγαλύτερο μέρος των θαλασσοδανείων χωρίς να υποστούν κατασχέσεις και δημεύσεις των λογαριασμών τους. ΔΕΝ έχουν κανένα δικαίωμα οι Τσίπρας-Καμμένος να επιτρέψουν σ΄αυτόν τον άθλιο κρατικοδίαιτο επιχειρηματικό συρφετό να συνεχίσει να κατέχει τα χρεοκοπημένα ΜΜΕ αδικώντας έτσι άλλες υγιείς επιχειρήσεις του χώρου αλλά και χιλιάδες ελληνικές επιχειρήσεις που προσπαθούν να επιβιώσουν χωρίς θαλασσοδάνεια και με θυσίες εργοδοτών και εργαζομένων.
Δεν είναι δυνατόν να βγαίνουν τα φτωχόσπιτα στους πλειστηριασμούς και μια χούφτα επιχειρηματίες και στελέχη των ΜΜΕ που λεηλάτησαν τις τράπεζες και το δημόσιο χρήμα, να εξακολουθούν να έχουν στην διάθεσή τους ΜΜΕ και μικρόφωνα για να κάνουν τις βαρύγδουπες αναλύσεις τους.
Δεν είναι δυνατόν ο Τσίπρας αλλά και η Τράπεζα της Ελλάδας να επιτρέψουν να συνεχίζεται αυτό το άθλιο βιολί. Ηδη ο Γιάννης Στουρνάρας έστειλε στην δικαιοσύνη  πορίσματα φωτιά για 2 εκδότες που χρωστούν αθροιστικά κοντά στα 250 εκατ. ευρώ. Χρωστάνε σε ότι κινείται δηλαδή. Την ίδια ώρα απολαμβάνουν πολυτελείς διακοπές και αντίστοιχη διαβίωση στις βίλες και τις χασιέντες τους στα βόρεια και τα νότια προάστεια. Μάλιστα για χάρη τους έχουν γίνει όργια και στο ΙΚΑ με τις ασφαλιστικές εισφορές και τα “κυκλικά” ένσημα. Ειδικά ένας πρώην διοικητής του Οργανισμού θα καταλήξει στον Κορυδαλλό όταν θα μπει ο Εισαγγελέας στο ΙΚΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Agriniopestcontrol

Το κανάλι μου στο YouTube

Το κανάλι μου στο YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCZBMrEHAv1uMF9S-7t7fMIQ

Με φοβερό θαύμα πλήρωσε ο Μ. Παΐσιος το χρέος του φτωχού!

http://www.pemptousia.gr/2018/06/me-fovero-thavma-plirose-o-m-paΐsios-to-chreos-tou-ftochou / Όσιος, Μέγας Παΐσιος. Κάποια μέρα που ο ...