Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

Άλλο ελευθερία κι άλλο «εκμετάλλευση» αθώων ψυχών

To ρεπορτάζ της εφημερίδας «Δημοκρατία» είναι σήμερα αποκαλυπτικό για το τι σκέφτεται να κάνει η κυβέρνηση στο χώρο της Παιδείας και των νέων.
Στο όνομα της διαφορετικότητας, της ανεκτικότητας και της καταπολέμησης του ρατσισμού, της ομοφοβίας κ.λπ. το υπουργείο Παιδείας ουσιαστικά διαφημίζει… σχολεία ομοφυλοφυλίας.
Συνέδριο – παρωδία εκπαιδευτικών με ομιλητές άνδρες οι οποίοι φοράνε… γόβες όπως φαίνεται και στη σχετική φωτογραφία. Διδάσκουν στους δασκάλους άραγε πώς να κάνουν μαθήματα στα παιδιά και πώς να προωθούν την ατζέντα τους; Είναι στο πλαίσιο της εβδομάδας διαφορετικότητας που προωθεί η… προοδευτική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ; Εκεί όπου θα μάθουν τα παιδιά πόσο φυσιολογικό είναι να είσαι τρανσέξουαλ;
Και το επόμενο βήμα ποιο θα είναι άραγε; Να πάνε οι δάσκαλοι στα σχολεία με γόβες;
Έχουμε γράψει ουκ ολίγες φορές ότι ο κάθε άνθρωπος είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει, να εκφραστεί όπως θέλει, να φορέσει και γυναικεία ή ανδρικά ρούχα όπως γουστάρει.
Μπορεί να έχει γκέι μπαρ, να κάνουν παρέα για να βρουν φίλους, να παντρεύονται άμα θέλουν. Όταν, όμως, μπαίνουν στη μέση αθώες ψυχές παιδιών που ακόμη δεν έχουν ωριμάσει, που δεν έχουν καν κατασταλάξει σεξουαλικά τότε πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Τι να διδάξει δηλαδή ένας άνδρας που φοράει γόβες στιλέτο στα παιδιά; Είναι σίγουρο ότι το μόνο που θα καταφέρει είναι να προκαλέσει μεγαλύτερη σύγχυση, να ενισχύσει την ανασφάλεια των παιδιών και να τους κάνει να μην ξέρουν τι είναι άνδρας, τι γυναίκα, τι gay και ούτω κάθε εξής.
Όποιος θέλει μπορεί να είναι ό,τι θέλει αρκεί να μην το διαφημίζει, να μην το διδάσκει σε μικρά παιδιά. Φτάνει πια που έχουμε γεμίσει στην τηλεόραση με κραγμένους και χάθηκαν οι άνδρες να κάνουν μια εκπομπή. Τι πράγμα είναι και τούτο, ειδικά στα μεσημεριανάδικα να μην υπάρχει ένα άνδρας στα πάνελ κι αυτό να το βλέπουν άνθρωποι και να πιστεύουν ότι είναι έτσι ο κόσμος, γεμάτος αδερφές και παλικάρια;

Εντάξει, είπαμε ελευθερία, ανεκτικότητα, αποδοχή σε πολλές περιπτώσεις αλλά όχι να μας μπούνε και καβάλα. Κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου