Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Την 25η Μαρτίου 2525 (μετά τις Δημοκρ. Μεταρρυθμίσεις του Κλεισθένη), 197 χρόνια μετά την Ελληνική Επανάσταση κι 60 χρόνια μετά τη θεμελίωση μιας Άλλης Ευρώπης,που έπαυσε να υπάρχει, ξεκινήσαμε ξανά:

video-ukimeps261116
Ο Ευρωβουλευτής που εκφράζεται υπέρ της Ελλάδας ανήκει στην Ευρωομάδα EFDD (για την Ευρώπη της Ελευθερίας και Άμεσης Δημοκρατίας) που συνεργάζεται στην Ελλάδα αποκλειστικά με το Ελληνικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας.

Λίγο πριν αλλάξει η ώρα και αποκατασταθεί το αληθινό (όχι το χειμερινό) ωράριο, ολοκληρώθηκαν KAI οι εργασίες της «Γιορτής Παλιγγενεσίας» που συγκάλεσε το "ΔΗΜΟΒΟΥΛΙΟ ΠΟΛΙΤΩΝ" το βράδυ της 25ης Μαρτίου στον Πολυχώρο πολιτισμού «ΑΙΤΙΟΝ». Μπορέσαμε να συνεχίσουμε τη διαβούλευση για το Σύνταγμα και ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΑ ΔΙΕΥΡΥΝΘΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ του Ελληνικού Κινήματος Άμεσης Δημοκρατίας με τη ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ !
Όλες σχεδόν οι ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΙΑΣ ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ υιοθέτησαν τη ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ ΚΑΙ προκρίθηκαν οι ΠΙΘΑΝΕΣ ΤΗΣ ΕΠΩΝΥΜΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΕΝΟΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ με την υποστήριξη ΚΑΙ ΑΜΕΣΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΔΙΕΘΝΩΣ! Έτσι η χτεσινή γιορτή της εθνικής ανεξαρτησίας μας, που ήταν και ιωβηλαίο μιας άλλης αντίληψης για την Ευρώπη, που δεν υφίσταται σήμερα, ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ότι ΘΑ αφυπνίσει πολλές ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ από την επταετή χειμερία νάρκη, ώστε να ξεκινήσει με την εγκριθείσα ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ ΜΑΣ και η σύγχρονη απελευθέρωση της πατρίδας μας !!
ΟΣΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ:
ΤΗΛ.: 2103632000 & 2103648300
FAX: 2103610882 & E-MAIL: 
nele@dimopolis.gr
για τη στελέχωση των δράσεων και δομών που προβλέπονται:http://www.dimopolis.gr/?p=4821
Γραφείο Τύπου
Νέα Ελληνική Συντακτική Εθνοσυνέλευση
(Ν.Ελ.Σ.Ε.)
Με την υποστήριξη από το

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου