Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

ΠΑΡΩΝ στη Βουλή σημαίνει σου κρατάω το φανάρι (​Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη​​)

http://www.antinews.gr/action.read/antitheseis/paron-sti-bouli-simainei-sou-kratao-to-fanari/10.113973
Χθες ο ΣΥΡΙΖΑ, ο ψευτοδεξιός βοηθητικός του, ο τρύπιος νεροχύτης του Σταύρου, η Δημοκρατική Συμπαράταξη, δηλαδή η Φώφη και το ελάχιστο ΠΑΣΟΚ, μαζί με το ΚΚΕ, ψήφισαν την τροποποίηση του άρθρου 29 του Κώδικα περί Ιθαγενείας.
Παιδιά μεταναστών, προσφύγων, αλλοδαπών κάθε είδους και τρόπου εισόδου, με την εγγραφή στο σχολείο και λίγα χρόνια φοίτηση, θα παίρνουν την ελληνική ιθαγένεια.
Η ΝΔ του Κυριάκου, του Σκυλακάκη, του Ν. Γεωργιάδη και των άλλων καλών παιδιών στην ψηφοφορία, μαζί με τον Λεβέντη, απλά φύλαξε τσίλιες στον Τσίπρα για την πολιτική βρωμοδουλειά, διότι παρών στην Βουλή, σημαίνει σε διευκολύνω να κάνεις αυτό που θέλεις. Για να μην σας πω σημαίνει “σου κρατάω το φανάρι”.
Η διεύρυνση του αυτοματισμού με τον οποίο μοιράζεται η ελληνική ιθαγένεια ακόμη και σε ανθρώπους που ουδόλως αισθάνονται την Ελλάδα ως Πατρίδα τους, που δεν είναι διατεθειμένοι, όχι αίμα, ούτε μισό ποτήρι νερό να χύσουν γι’ αυτήν, είναι εγκληματική και παράνομη, αφού βλάπτει τα εθνικά συμφέροντα με κίνδυνο ανήκεστης βλάβης.
Οι στόχοι της αριστεράς και των ενοχικών συνεργών της είναι σαφείς:
Στο όνομα ενός ψευτοανθρωπισμού και διεθνισμού, αφού έμπασε στην χώρα και εξακολουθεί, ως “χρήσιμος ηλίθιος” των δουλεμπόρων και του τουρκικού ισλαμοφασισμού, να μπάζει στρατιές λαθραίων, να νομιμοποιήσει όσο περισσότερους μπορεί.
Διότι είτε πρόσφυγες, είτε λαθρομετανάστες, τα παιδιά τους θα πάνε στα δημόσια σχολεία. Με την εγγραφή και λίγα χρόνια φοίτησης θα παίρνουν την ιθαγένεια.
Γι’ αυτό με τόση επιμονή και φασιστοειδή τσαμπουκά, ύβρεις και συκοφαντίες προς τις τοπικές κοινωνίες και χρήση των παρακρατικών συμμοριών που υποδύονται “αλληλέγγυους”, αναρχοαριστερούς αντίφα κλπ, διασπείρουν τα παιδιά των μουσαφιραίων της Τασίας και του αφεντικού της στα δημόσια σχολεία.
Γιατί δεν φτιάχνουν σχολεία στα hot spot μέχρι να γυρίσουν τα παιδιά κι οι οικογένειες τους στην πατρίδα τους;
Μα διότι η αληθής βούληση της κυβέρνησης είναι να μείνουν ΜΟΝΙΜΑ στην Ελλάδα. Καλώς την λοιπόν την νέα μεγάλη σουνίτικη μειονότητα. Ψωμί, τυρί, δεν έχουμε, λουλούδια για ...μην πω, ζητάμε. Και σίγουρα ψάχνουμε μπελάδες, πολύ μεγάλους μπελάδες.
Τα παιδιά λοιπόν τόσο των προσφύγων, όσο και των λαθρομεταναστών αλλά και χιλιάδες παιδιά νομιμοποιημένων μεταναστών του παρελθόντος, πολλά από μουσουλμανικές οικογένειες, που έχουν ήδη τελειώσει το σχολείο, έχουν ήδη και πολλά θα αποκτήσουν αργότερα τις προϋποθέσεις κτήσης της ελληνικής ιθαγένειας, χωρίς να περάσουν καμμία προσωπική θεσμική κρισάρα.
Μιλάμε λοιπόν για χιλιάδες ψήφους. Και σίγουρα μετά, δια της οικογενειακής συνένωσης, θα έρθουν κι άλλοι και θα νομιμοποιηθούν πολύ περισσότεροι. Και φυσικά όλο αυτό θα το “πουλήσει” ο ΣΥΡΙΖΑ σε αυτούς τους ανθρώπους, για να έχει τα εκλογικά οφέλη, αδιαφορώντας για τις τρομερές συνέπειες στην εθνική συνοχή και ομοιογένεια και τα κοινωνικά προβλήματα, από την τύποις ελληνοποίηση πλήρως αναφομοίωτων ανθρώπων, με κουλτούρα σε πολλές περιπτώσεις πλήρως εχθρική προς τις δικές μας ελληνικές και χριστιανικές αξίες.
Ο ΣΥΡΙΖΑ το κάνει αυτό για τον ανωτέρω πρακτικό ψηφοθηρικό λόγο αλλά και για μερικούς επιπλέον ιδεοληπτικούς λόγους.
Επιθυμούν διακαώς να γίνουμε πολυπολιτισμική κουρελού. Θεωρούν, όπως άλλωστε και το ΠΑΣΟΚ, ο Σταύρος και τα μπακακάκια του, το ΚΚΕ και οι ενοχικοί δεξιοί που κατέχουν το κτίριο της Πειραιώς αλλά όχι την καρδιά της Δεξιάς, πως είναι “πρόοδος” να γίνουμε μπάχαλο, να πληγεί η εθνική μας ομοιογένεια.
Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ θα αφήσει το φανάρι στα χέρια του Κυριάκου Μητσοτάκη. Δεν πρόκειται ποτέ να συνεργήσει σε τέτοια πολιτικά εγκλήματα κατά της εθνικής συνοχής και ασφάλειας.
Με κάθε νόμιμο μέσο θα επιδιώξουμε την κατάργηση των ανθελληνικών νόμων και την ανάκληση κάθε ιθαγένειας που δόθηκε με τέτοιους τρόπους.
Η ελληνική υπηκοότητα δεν είναι γραβάτα, για να την κάνεις εύκολο δώρο. Πρέπει να απονέμεται σε αλλοδαπούς μόνον με αυστηρά εξατομικευμένα κριτήρια και μόνον σε όσους αποδεικνύουν πως θα θυσίαζαν και την ζωή τους για την Ελλάδα και σίγουρα όχι σε όσους είναι πολιτισμικά, αξιακά, παντελώς ασύμβατοι με τον Ελληνικό Τρόπο.

Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης – Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ(www.neadexia.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου