Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

Αναρχική... Χούντα

http://www.antinews.gr/action.read/antitheseis/anarxiki-xounta/10.114103
Ο τίτλος είναι οξύμωρος.
Αυτοί που δεν πιστεύουν τίποτε, που προσκυνούν το χάος και που θα ήθελαν να καταστραφεί ο κόσμος για να επιβιώσουν τα παράσιτα, ούτε Χούντα δεν μπορούν να εγκαθιδρύσουν.
Όμως, όταν το κράτος των Εξαρχείων έχει επεκταθεί σε όλη την επικράτεια τότε τι να πεις και πώς να αντιμετωπίσεις αυτή την καφρίλα;
Για τα Εξάρχεια τα ξέρουμε όλοι. Κανείς δεν πλησιάζει αν δεν πάρει την άδεια των μπαχαλάκηδων. Καίνε, σπάνε, επιτίθενται σε αστυνομικούς, παίρνουν ανενόχλητοι τα ναρκωτικά τους και εξαφανίζονται όταν ο Τόσκας κάνει κάθε ένα χρόνο και μια έφοδο για τα μάτια του κόσμου.
Χθες, κάτι θρασίμια που έκαναν γκράφιτι στο Πάντειο Πανεπιστήμιο λες και είναι το τσιφλίκι του πατέρα τους, ξυλοκόπησαν τον καθηγητή Άγγελο Συρίγο γιατί τους έκανε παρατήρηση. Τον έστειλαν στο νοσοκομείο μέσα στον πανεπιστημιακό χώρο, λες κι αυτό είναι κάτι συνηθισμένο που δεν θα πρέπει να μας κάνει εντύπωση.
Για να μη μιλήσουμε για την καταστροφή της περιουσίας των συγκοινωνιών. Δεν έχει μείνει ακυρωτικό μηχάνημα πουθενά, ακόμη και αυτά για το ηλεκτρονικό εισιτήριο έχουν γίνει στόχος για τους μπάχαλους.
Γενικότερα επικρατεί ένα χάος που επεκτείνεται και που κανείς δεν λαμβάνει μέτρα για να περιοριστεί το φαινόμενο. Οι αστυνομικές υπηρεσίες έχουν διαλυθεί, οι ομάδες που περιπολούσαν στο κέντρο απαξιώθηκαν από την κυβέρνηση της Αριστεράς που δεν ξέρει τι θέλει για την προστασία του πολίτη. Όσο για τον υπουργό της αφασίας, κ. Τόσκα, θα έπρεπε να έχει παραιτηθεί εδώ και μήνες, αλλά η παραμικρή ευθιξία δεν υπάρχει για κάτι τέτοιο.

Δεν ξέρουμε που θα πάει όλη αυτή η κατάσταση. Ίσως να θρηνήσουμε θύματα. Κάποιον καθηγητή, κάποιον αστυνομικό, κάποιον οδηγό λεωφορείου ή επιβάτη. Ποιος νοιάζεται; Μήπως η κυβέρνηση που έχει ορκιστεί να υπηρετεί το κοινό καλό; Οι μπαχαλάκηδες θα συνεχίσουν να κάνουν τη δουλειά τους ανενόχλητοι. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου