Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

ΒΑΣΤΑ ΡΟΜΕΛ – ΒΑΣΤΑ ΤΡΑΜΠ – ΤΡΑΒΑ ΔΝΤ

https://hellasforce.com/2017/02/12/%CE%B2%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B1-%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%B5%CE%BB-%CE%B2%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B1-%CF%84%CF%81%CE%B1%CE%BC%CF%80-%CF%84%CF%81%CE%B1%CE%B2%CE%B1-%CE%B4%CE%BD%CF%84/
Πολλές φορές η Ιστορία επαναλαμβάνεται λόγω της απληστίας των Εθνών για αυτό και η γνώση της είναι αναγκαία για να αντιμετωπιστούν σοβαρές κρίσεις.

Ας θυμηθούμε τον Δημήτρη Ψαθά που περιέγραφε τη δύσκολη θέση που βρέθηκαν οι μαυραγορίτες της κατοχής μετά τη νίκη των Συμμάχων στο Ελ Αλαμέιν:
«-Βάστα, Ρόμελ! Αντιλαλούν οι δρόμοι.
-Βάστα, Ρόμελ! Ωρύονται οι άνθρωποι.
-Βάστα, Ρόμελ!
Το λένε στα σπίτια και στα μαγαζιά κι ολούθε. Χαρά. Και γέλια. Κι ούτε κανένας λογαριάζει πια τις φάτσες των Γερμανών και Ιταλών, που τριγυρνούνε πολύ κατσούφηδες στους δρόμους. Μας έχει συνεπάρει ο ενθουσιασμός. Δεν θέλουμε, άλλωστε, πολύ. Τι έτρεχε; Έγινε θαύμα. Η πρώτη μεγάλη κι αποφασιστική νίκη των συμμάχων: Ελ Αλαμέιν. Έκαναν την επίθεσή τους οι Εγγλέζοι και τσάκισαν τον Γερμανό στρατάρχη, που πήρε τα βρεμένα του και φεύγει. Γύρισε το φύλλο η Ιστορία. Ο πόλεμος μπαίνει σε καινούργια φάση. Ελ Αλαμέιν. Ο ήλιος που βγήκε ανάμεσα απ’ τα μαύρα σύννεφα φωτίζει με πλούσιο φως όλους τους λαούς που στενάζουν κάτω απ’ την μπότα του χιτλερισμού. Φεύγει ο Ρόμελ. Κι ο αντίλαλος της φευγάλας του φτάνει ως την Αθήνα και βάζει σε τρόμο τους μαυραγορίτες:
-Βάστα, Ρόμελ! Είναι η σαρκαστική επίκληση της μαρίδας προς τον Γερμανό στρατάρχη που κλόνισε στη φευγάλα του και το φρούριο της μαύρης αγοράς.» info-war.gr/ 02/02/2015
Σήμερα ο πλανήτης διαθέτει «πολυεθνικούς μαυραγορίτες»
«Η γερμανική κρατική τράπεζα Bundesbank ανακοίνωσε την μεταφορά 216 τόνων γερμανικού χρυσού από θησαυροφυλάκια του εξωτερικού στις κεντρικές της εγκαταστάσεις στην Φρανκφούρτη, αναφέρει ο γερμανικός Τύπος.
Ο επαναπατρισμός του γερμανικού χρυσού είχε αποφασιστεί το 2013 και από τότε η Γερμανία έχει αποδοθεί σε ένα αγώνα για τη επιστροφή του χρυσού, με την γερμανική τράπεζα να αναφέρει ότι θα επιταχυνθούν οι διαδικασίες για την μεταφορά του.
Όπως έγινε γνωστό το 2016 η Bundesbank ανακοίνωσε την επιστροφή 111 τόνων από την Νέα Υόρκη και 105 τόνων από το Παρίσι. Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση η γερμανική τράπεζα πρόκειται να επιταχύνει τη διαδικασία για την επιστροφή και των υπολοίπων, τελευταίων ποσοτήτων γερμανικού χρυσού που βρίσκεται στο εξωτερικό.» pronews.gr/portal 12 Φεβρουαρίου 2017
ΒΑΣΤΑ ΡΟΜΕΛ-ΒΑΣΤΑ ΤΡΑΜΠ -ΤΡΑΒΑ ΔΝΤ και η τρέχουσα επικαιρότητα δίνει σινιάλα μεγάλων ανατροπών όσον αφορά ΚΑΙ το Δυσβάστακτο Ελληνικό Χρέος Λαιμητόμο των επόμενων γενιών .
FT: Το κλίμα στο ΔΝΤ θα γίνει πιο εχθρικό μόλις στείλει ο Τραμπ τους δικούς του -Θα βγει από το Ελληνικό πρόγραμμα. iefimerida.gr/ 12 Φεβρουαρίου 2017
«Ευρώπη και Ελλάδα κινδυνεύουν επειδή δεν έχουν το θάρρος να μιλήσουν τη γλώσσα της αλήθειας, επισημαίνει σε άρθρο του στους Financial Times ο οικονομικός αναλυτής Wolfgang Munchau.
Με ένα ιδιαίτερα ειρωνικό ύφος, επισημαίνει πως «όλοι θέλουν να διατηρήσουν για λίγο ακόμη το παραμύθι της βιωσιμότητας του ελληνικού χρέους», παρά την «ειλικρινή», όπως τη χαρακτηρίζει, τοποθέτηση του ΔΝΤ πως το χρέος της Ελλάδας είναι εξαιρετικά μη βιώσιμο.
Ο Munchau εκτιμά πως το ΔΝΤ τελικά θα αποσυρθεί από το ελληνικό πρόγραμμα, αφήνοντας τους Ευρωπαίους να κακοδιαχειριστούν την Ελληνική κρίση».
Juncker: Σε «ασταθή πόδια» το τρίτο πρόγραμμα στήριξης της Ελλάδας
Bloomberg: Το αδιέξοδο με την Αθήνα αναβιώνει το Grexit του 2015
Dombrovskis: Ελλάδα και πιστωτές ρισκάρουν τη σταθερότητα της ευρωζώνης
Guardian: Προς ένα ακόμη «βρώμικο συμβιβασμό»Για μια κατάσταση που δείχνει ότι θα καταλήξει σε έναν ακόμη «βρώμικο συμβιβασμό» κάνει λόγο ο Guardian, σε δημοσίευμά του, αναφερόμενος στην διαπραγμάτευση της Ελλάδας με τους πιστωτές της, ενώ παρομοιάζει τον συμβιβασμό με ένα «τσιρότο».» capital.gr/ 12 Φεβρουαρίου 2017
Έστω και στο ΑΜΗΝ βγείτε και πείτε λεβέντικα την ΑΛΗΘΕΙΑ στον Ελληνικό Λαό.
Μην παίζεται με το ψέμα που στα χείλη γίνεται δολοφονικό εργαλείο.
Και ο μελλοθάνατος έχει την ύστατη επιθυμία του.
Τα ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ άλλαξαν και εσείς συνεχίζεται να παίζεται με το λειτουργικό πρόγραμμα της πρώην Ομπάμα περιόδου που είναι συμβατό με το σύστημα Μέρκελ.
ΠΡΟΣΔΕΘΕΙΤΕ ξεκινάνε οι μεγαλύτερες ανατροπές των τελευταίων πενήντα ΚΑΙ χρόνων .
«ΛΙΓΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ‘ΨΩΜΙΑ’ ΤΗΣ ΕΟΚ…ΘΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ , αυτοί είναι ένας λαός και συνεργάζονται… σου λέει ,
τι γίνεται τώρα εδώ;…
ο Χίτλερ σηκώνει πάλι κεφάλι; ..
και θα την διαλύσουν…» ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ
Αθανάσιος Ρακοβαλής
pentapostagma.gr 9 Οκτωβρίου 2013, 12:04 πμ
Με πίστη και ελπίδα
Δρ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου