Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Έρχονται... οι «πολιτοφύλακες» του ΣΥΡΙΖΑ;

O Νίκος Ξυδάκης, ο «κρυφοδραχμιστής» πρώην υπουργός ξαναχτύπησε. Αλλά αυτή τη φορά χτύπησε για τα καλά.
Όπως λένε οι πληροφορίες ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι σύμφωνα με μελέτες στις Ηνωμένες Πολιτείες,το επάγγελμα του αστυνομικού δεν είναι στη λίστα με τα πιο επικίνδυνα. Βάσει του δείκτη θνησιμότητας, προηγούνται εκείνα των αλιέων, των ξυλοκόπων και των εργαζομένων στα ορυχεία.
Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι οι πιο πολλοί θάνατοι και τραυματισμοί αστυνομικών είναι από τροχαία δυστυχήματα,ενώ έθεσε ζήτημα της δικάβαλης αστυνόμευσης από τους μοτοσικλετιστές της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ ως επιπλέον παράγοντα κινδύνου.
Τι λέει αυτός ο γίγαντας της πολιτικής σκέψης; Ότι οι αστυνομικοί κινδυνεύουν λιγότερο από τους ψαράδες και τους ξυλοκόπους. Επομένως τι; Να τους καταργήσουμε τα βαρέα; Να τους κόψουμε τα επιδόματα; Να τους αφοπλίσουμε ει δυνατόν, όπως είναι και το όραμα της αριστεράς;
Πρόκειται για μια άκρως σοβαρή παρέμβαση η οποία έχει ήδη προκαλέσει αναταραχή στις τάξεις των αστυνομικών. Είναι μια παρέμβαση που ακριβώς γίνεται λόγω του DNA της αριστεράς. Αυτά πιστεύουν, αυτά λένε και αυτά θα εφάρμοζαν αν δεν υπήρχαν δυνάμεις αντίστασης. Όχι βέβαια από τον «δεξιό» Πάνο Καμμένο ο οποίος κάπου κρύβεται τις τελευταίες ημέρες και δεν εμφανίζεται. Ίσως γιατί είναι καθισμένος στα τέσσερα και υπογράφει το νέο μνημόνιο.
Εν πάση περιπτώσει αυτό που έχει σημασία είναι ότι σε μια χώρα που κυριαρχεί η ανομία, ειδικά στο κέντρο της Αθήνας οι αστυνομικοί είναι πλήρως ακάλυπτοι από την πολιτεία.
Το παιδάκι που είναι 20 ετών και καβαλάει τη μηχανή για να κάνει περιπολία ή ο ΜΑΤατζής που κάθεται στα Εξάρχεια και τρώει τις μολότοφ από τους μπαχαλάκηδες έχει μικρότερη σημασία από τον ψαρά. Μάλιστα, να καταργήσουμε και τους αστυνομικούς με μηχανές γιατί έτσι αυξάνεται ο κίνδυνος να πάθουν κάτι.

Έχουμε πια τρελαθεί, δεν εξηγείται αλλιώς. Και πρέπει να δούμε τη ζωή με διαφορετικό μάτι διότι είναι θέμα χρόνου να εξαφανιστούμε ως χώρα. Όταν τέτοιες απόψεις βρίσκουν έκφραση και χώρο στην καθημερινότητα, όταν διάφοροι Ξυδάκηδες και Τόσκες μας κυβερνούν τότε υπάρχει πολύ σοβαρό πρόβλημα. Αλλά, εν πάση περιπτώσει ό,τι είναι να κάνει η κυβέρνηση ας το κάνει. Ας αφοπλίσει την αστυνομία, ας διαλύσει τις μονάδες που περιπολούν, ας τους διώξει όλους. Για να δούμε πώς θα εξασφαλίζεται η ασφάλεια του πολίτη. Με «πολιτοφύλακες» του ΣΥΡΙΖΑ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου