Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

«Το ΕΥΡΩ μπορεί να έχει ήδη ΧΑΘΕΙ» Οικονομολόγοι προβλέπουν το ΤΕΛΟΣ για το ΝΟΜΙΣΜΑ της Ευρωπαϊκής Ένωσης

https://hellasforce.com/2017/02/15/%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%89-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%B5%CE%AF-%CE%BD%CE%B1-%CE%AD%CF%87%CE%B5%CE%B9-%CE%AE%CE%B4%CE%B7-%CF%87%CE%B1%CE%B8%CE%B5%CE%B9-%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD/
Οικονομολόγοι προβλέπουν το ΤΕΛΟΣ για το ΝΟΜΙΣΜΑ της Ευρωπαϊκής Ένωσης
Οι επαναλαμβανόμενες αποτυχίες στην ευρωζώνη μπορεί να έχουν υπογράψει ήδη το ένταλμα θανάτου του ενιαίου νομίσματος….
Η Ένωση, παρά την καταστροφική πορεία, συνεχίζει να πιέζει για την κοινή νομισματική συμμαχία.

Τώρα, οι οικονομολόγοι προειδοποιούν πως είναι ήδη πολύ αργά για να σώσουν την νομισματική ένωση – η οποία έχει «σχεδόν σίγουρα αποτύχει».
Ο Tuomas Malinen, Διευθύνων Σύμβουλος της GNS Economics, δήλωσε: «Το βιοτικό επίπεδο στην Ιταλία και στην Ελλάδα είναι κάτω από τα επιτρεπτά όρια, από όταν εντάχθηκαν στο ευρώ. Η Φινλανδία είναι η μόνη σκανδιναβική χώρα με ευρώ και είναι επίσης η μόνη σκανδιναβική χώρα, η οποία δεν έχει ακόμη ανακάμψει από την οικονομική κατάρρευση του 2008. Υπήρξαν πολλές προτάσεις για το πώς να διορθωθεί το ευρώ και η ΟΝΕ, αλλά είναι πολιτικά αντιδημοφιλείς και μη ρεαλιστικές».
Οι Οικονομολόγοι Malinen, Dr.Heikki Koskenkylä και Dr. Peter Nyberg συν-έγραψαν την έκθεση «Το ευρώ μπορεί ήδη να έχει χαθεί».
Δεκαοκτώ χρόνια μετά την εισαγωγή του ευρώ, οι οικονομολόγοι υποστηρίζουν ότι απλά δεν μπορεί να λειτουργήσει χωρίς σημαντική αλλαγή. Οι ειδικοί εξήγησαν ένα από τα κύρια θέματα όπως τους «διαφορετικούς δρόμους ανάπτυξης» για τα κράτη μέλη.
1
2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου