Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

Mε τον Φώτη διασκεδάζει,στον Αλαφούζο ο ΔΟΛ;

http://kourdistoportocali.com/ipeople/medialand/ton-foti-diaskedaziston-alafouzo-o-dol/
ΜΟΝΟ ΣΤΟ "ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ"

Το Φιλεύθερο Κόμμα και τα μυστικά ραντεβού με το "Φάληρο"


Ο Σταύρος Ψυχάρης είναι πραγματική γάτα με πέταλα. 
Ενώ φρόντισε να διαρρεύσουν οι συναντήσεις του με τον Φώτη Μπόμπολα και τον πρόεδρο της ΑΥΓΗΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΗΣ Βασίλη Μουλόπουλοκράτησε σαν εφτασφράγιστο μυστικό τις συναντήσεις του με τον Γιάννη Αλαφούζο και τον Κώστα Κιμπουρόπουλο.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία η οποία θα μπορούσε να προκαλέσει ριζική ανατροπή στο μηντιακό τοπίο. Ο Αλαφούζος επιθυμεί να αποκτήσει συμμετοχή στον ΔΟΛ ενόψει και τις διαφαινόμενης ισχυροποίησης του Βαγγέλη Μαρινάκη στα ΜΜΕ.
Ακούγεται ότι ο Αλαφούζος έχει εξασφαλίσει ήδη την συμμετοχή δύο εφοπλιστών στον νέο μηντιακό όμιλο που πρόκειται να δημιουργηθεί και ο οποίος θα κινείται στο χώρο της κεντροδεξιάς.
Εκείνοι που επιθυμούν διακαώς να περάσει ο ΔΟΛ στα χέρια του Φώτη(-ο Τσίπρας είναι πιο σπουδαίος από τον Κέννεντυ και τον Τσώρτσιλ) Μπόμπολα είναι ο Νίκος Παππάς και ο Χρήστος Σπίρτζης.
Πάντως όπως διαρρέουν από τον ΔΟΛ, ο Ψυχάρης κάθε φορά που θέλει να αισθανθεί μια ψυχική-ψυχαγωγική ανάταση φωνάζει στο γραφείο του τον Φώτη. Με τον Φώτη κάνουν χαλαρές συζητήσεις για υπαρξιακά και μεταφυσικά θέματα καθώς και για την σημασία του διαλογισμού στην ισορροπία του ατόμου. Ανάμεσα στις συζητήσεις ο Φώτης προτείνει στον Ψυχάρη να αγοράσει τον ΔΟΛ παίρνοντας νέο δάνειο από τις τράπεζες.
-Ρε συ Φώτη πόσα δάνεια να μάς δώσουν ακόμη αυτές οι ταλαίπωρες τράπεζες; Εάν έχεις λεφτά να βάλεις μπορούμε να συζητήσουμε σοβαρά. Διαφορετικά πέσμου τι κάνουν οι πιγκουίνοι στην περίοδο των παγετώνων…
Κάπως έτσι εξελίσσεται η κουβέντα Ψυχάρη-Φώτη ενώ ο Σπίρτζης και ο Παππάς αδημονούν για τα καλά νέα μια και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να πετάξουν έξω από τον ΔΟΛ τους Πρετεντέρη, Χασαπόπουλο και Παπαχρήστο.
Ο Αλαφούζος όμως καταδοκεί και όπως όλα δείχνουν ο ΔΟΛ θα περάσει στο συγκρότημα του Φαλήρου ώστε να στηριχθεί και το νέο Φιλελεύθερο Κόμμα που ετοιμάζει Ελληνας επιχειρηματίας πολύ πετυχημένος στο χώρο της εστίασης…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου