Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

Η ανίατη νόσος (Π)Σώρρας (του συγγραφέα Πέτρου Αργυρίου)

https://agriazwa.blogspot.gr/2017/01/blog-post.html

Τι κι αν γράψαμε άρθρα, βιβλιαράκια για τα απαίσια μούτρα του Σώρρα που ο Απόλλωνας ούτε ως κουράδες του δε θα τα δεχόταν.
Τι κι αν ο ίδιος φέρεται να έχει ήδη καταδικαστεί για υπόθεση αρχαιοκαπηλίας
Τι κι αν ο πρώην συνεργάτης του, Λαμπράκης διώκεται πλέον από τις αρχές των ΗΠΑ για ιατρική ναρκεμπορία
Τι κι αν κάναμε διαβήματα στις αρχές, όχι πολύ επίμονα είναι η αλήθεια.  
Ο Αρτέμης Σώρρας, η πανούκλα, ο καρκίνος, η ευκαιριακή λοίμωξη ενός ετοιμοθάνατου οργανισμού που λέγεται Ελλάδα δυναμώνει.
Τώρα οι δημοσιογράφοι της κακιάς ώρας, αφού τον αναδείξαν για να πουλήσουν,  ανακαλύπτουν ότι οι οργανώσεις του έχουν χαρακτηριστικά παραθρησκευτικής οργάνωσης (κι όχι αίρεσης ηλίθιοι, its a cult not an Heresy)
Σε πρόσφατη συνομιλία μου με αρχισυντάκτρια περιοδικού που ενίοτε συνεργάζομαι, της είχα μεταφέρει ότι η συνέχεια αυτής της εξωφρενικής υπόθεσης θα ήταν είτε δολοφονία από μέλος της οργάνωσης του, είτε η φυλάκιση του, είτε η εκλογή του στο ελληνικό κυνοβούλιο. 
Το πρώτο έχει ήδη συμβεί: 
Μια παιδοψυχίατρος δολοφονήθηκε από βλαμμένο οπαδό του, τον Μπαλαντίνα. Ιδού η απολογία του που αποδεικνύει ότι ο Σώρρας ελκύει παρανοϊκούς, εκτρέφει την παράνοια τους για να έχει την προσωπική του φρουρά τρελών: «Πήγα να τη φιλήσω, με σταμάτησε και μου είπε: Είσαι ένας καθαιρεμένος πρόεδρος και μπορεί να είσαι και ανθέλληνας. Συναντιόμασταν κρυφά και κάναμε έρωτα σε ξενοδοχεία στη Λαμία. Είχε σχέση με έναν ναυτικό τον Κυριάκο, γι' αυτό ήθελε να κρατήσω μυστικό τη σχέση μας. Μου είπε ότι είχε πάρει τις αποφάσεις της και ότι θα ζήσει με τον Κυριάκο της: Της είπα ''βρωμιάρα, με εκμεταλλεύτηκες για να περνάς καλά, με πρόδωσες και τον αγώνα μας και το έθνος μας και της έδωσα χαστούκι. Έπεσε πίσω στο κρεβάτι. Με έσπρωξε. Σήκωσα το κεφάλι μου και στο κρεβάτι ήταν ένας δράκος ζωντανός πράσινος. Έπρεπε να σκοτώσω τον δράκο.»

Ο δράκος ζει και βασιλεύει και τη χώρα κυριεύει: 

Ένας εισαγγελέας της Θεσσαλονίκης φέρεται να παραγγέλνει έρευνα για το για ποιο λόγο διοικητής ταμείο δεν δέχεται να πληρωθούν οφειλές πολιτών από τα ομόλογα Σώρρα.
Το ακατοίκητο μέσα του.
Μια απόφαση δικαστηρίουτου 2013 που χάρη στην απουσία του μηνυτή, του πρώην νυν και αεί τηλεπωλητή και νυν αντιπροέδρου της ΝΔ, ναι αυτής της μεταρρυθμιστικής ΝΔ, έκανε ένα βήμα προς την αναγνώριση ιδιοκατασκευών ομολόγων αναγραφόμενης αξίας δις που στο διαδίκτυο πωλούνται χίλια ευρά η οκα και των οποίων η διακίνηση αποτελεί έγκλημα για την αμερικανική δικαιοσύνη που έχει εκδώσει δεκάδες σχετικές οδηγίες από το 2008 κι έπειτα.  
Η εξαρτημένη και νωθρή δικαιοσύνη, το καιροσκοπικό πολιτικό σύστημα, τυχοδιώκτες, τυχάρπαστοι και βλαμμένοι.
Η Ελλάδα μας.
Αυτή η Ελλάδα, η Ελλάδα των νεοελλήνων, η Ελλάδα που πρέπει να πεθαίνει, δυναμώνει και παρασιτεί καταπίνοντας ότι το καλό είχε απομείνει στη χώρα.
Ο Κοντωνής είπε ότι θα κοιτάξει το θέμα.
Το καλό που του θέλω. Τουλάχιστον να αφήσει πίσω κάτι καλό πέρα από το ότι συμμετέχει σε κυβέρνηση υποτέλειας.
Το σχετικό βιβλίο μου έχει αποσταλεί χθες στο υπουργείο δικαιοσύνης.
Χρόνο θα κερδίσουν αν ασχοληθούν.
Πολύ φοβάμαι πως το μανικιούρ τους είναι πιο ενδιαφέρον.
Τους χαιρετισμούς μου στον ανεξάρτητο ερευνητή, τον οφθαλμίατρο Λευτέρη Ρήνο για τη δουλειά που έκανε για να ξεσκεπάσει τους επικίνδυνους ανερυθρίαστους απατεώνες που δηλητηριάζουν ακόμη περισσότερο το δημόσιο βίο αυτής της απέλπιδας χώρας με προσωπικό κόστος απειλές κατά της ζωής του.

Ποιος κυβερνά αυτό το απέραντο τρελοκομείο;

Μα ο Αλέξης Τσίπρας;

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

(Στα επόμενα άρθρα του agriazwa.blogspot και στο freepress Holistic Life, «Τα ελληνικά νοσοκομεία εστίες θανάτου» και «Η Novartis στη χώρα της μίζας»

Πέτρος Αργυρίου, agriazwa.blogpsot.com, 6/1/2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου