Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

Ξύνεται ο αλβανικός αετός γιατί βλέπει την ώρα του ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ ΑΕΤΟΥ

https://hellasforce.com/2017/01/25/%CE%BE%CF%8D%CE%BD%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%BF-%CE%B1%CE%BB%CE%B2%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%B1%CE%B5%CF%84%CF%8C%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%AF-%CE%B2%CE%BB%CE%AD%CF%80%CE%B5/
Ακόμα δεν πρόλαβε να στεγνώσει το ψηφιακό μελάνι της 17 Ιανουαρίου 2017 , όταν αρθρογραφούσαμε…
«ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ στις ώρες μας ένας άξονας γεγονότων και εξελίξεων από το ΚΟΣΟΒΟ-μέχρι την ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ, ευχόμαστε και όχι μέσα στην Ελλάδα.
Τελικά αυτό το Τραίνο από το Βελιγράδι για τη Μιτροβίτσα κουβαλούσε «Πνευματικά Εκρηκτικά» με τους Αλβανούς να καταγγέλλουν προβοκάτσια και να αναπτύσσουν στην περιοχή ειδικές δυνάμεις για να μην επιτρέψουν την είσοδό του στο Κοσσυφοπέδιο.
Κάποιοι κύκλοι επιθυμούν σε αυτήν την κρίσιμη γεωπολιτική συγκυρία να κλείσουν ματωμένους λογαριασμούς από το παρελθόν.»
Και ξαφνικά έπιασε ο αλυτρωτικός οίστρος σε κάποιους.
«Νέα φωτογραφία στρατιώτη που σχηματίζει με τα χέρια του τον αλβανικό αετό.» iefimerida.gr/ 25|01|2017
«Σε στρατιωτικό εισαγγελέα οι νεοσύλλεκτοι που σχημάτισαν τον αλβανικό αετό.»kathimerini.gr/23/01/2017
«Νέο σοκ: Τουρκόφρονας «Έλληνας» στρατιώτης οπαδός των Γκρίζων Λύκων «προστάτευε» τον Α.Τσίπρα!» pronews.gr/portal 25/01/2017
Επιβεβαιώθηκε το νέο περιστατικό «αλβανικού αετού» με «Έλληνα» οπλίτη – Ανήκει στην ΕΛΔΥΚ pronews.gr/portal 25/01/2017
Και αντί να ζητήσουν μια τυπική συγνώμη μας έπιασαν από τα μούτρα οι Αλβανοί.
«Οι νεοέλληνες μας εκπλήσσουν καθημερινά με τις προκλήσεις και ολοένα και περισσότερο με το μέγεθος της ανοησίας που τους κατακλύζει (…)
Τι είναι αυτό που προκαλεί την οργή των γειτονικών αρχών;
Το γεγονός ότι οι νέοι Αλβανοί δεν πάσχουν από αμνησία ή ότι δεν φοβούνται να εκφράσουν την καταγωγή τους, μήπως ψευδώς πιστεύουν ότι ζουν σε ένα δημοκρατικό κράτος που πρέπει να σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα;»Της Μεσίλια Ντόντα – βουλευτής του PDIU Ιανουάριος 25, 2017. 18:58 Πηγή: BalkanWeb echedoros-a.gr/
Αποδείξαμε ότι απέναντι στους Αλβανούς δεν είμαστε ρατσιστές, τουλάχιστον να μην αποδείξουμε ότι είμαστε βλάκες.
Η γνώση της ΙΣΤΟΡΙΑΣ στις μέρες μας είναι ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ… και μας ξυπνάει μέσα στην ζοφερή καθημερινότητα που επιθυμούν να μας επιβάλλουν σκοτεινά κέντρα.
« Από τις αρχές της δεκαετίας του 1990, αλλά κυρίως τα τελευταία χρόνια, ανακινείται από την αλβανική προπαγάνδα, ένα ανύπαρκτο κατά την άποψη μας, θέμα το λεγόμενο «Τσάμικο».
Η είσοδος του ανθελληνικού κόμματος PDIU στην αλβανική βουλή, η τοποθέτηση του προέδρου του Σπετίμ Ιντρίζι, στη θέση αντιπροέδρου της και οι εμπρηστικές δηλώσεις Αλβανών πολιτικών μετά το 2013, έχουν δυναμιτίσει περισσότερο την κατάσταση.
Το 1926, με την «ανταλλαγή των πληθυσμών» ετοιμάζονταν να αναχωρήσουν για την Τουρκία , όμως η ελληνική κυβέρνηση (δικτατορία Πάγκαλου) είτε γιατί πιέστηκε από την Κοινωνία των Εθνών, είτε γιατί ήταν ιστορικά βεβαιωμένο ότι προέρχονταν από εξισλαμισθέντες χριστιανούς, είτε για κάποιον άλλο λόγο που δεν θα μάθουμε ποτέ, δέχθηκε να παραμείνουν στην Ήπειρο. Εδώ, έχουμε και τη μαρτυρία του άγιου Παϊσιου, που είναι ιδιαίτερα διαφωτιστική.
«Όταν είχαμε έρθει από την Καππαδοκία με την ανταλλαγή των πληθυσμών ήταν να μας δώσουν κάτι κτήματα στην Ηγουμενίτσα. Ήταν κάτι τούρκικα χωριά αυτά, που οι κάτοικοί τους θα πήγαιναν στην Τουρκία. Περιμέναμε εμείς να φύγουν. Πάει ο πρόεδρος μας (του χωριού Φάρασσα Καππαδοκίας από όπου καταγόταν ο Παϊσιος) και του λέει ο Τούρκος:
-Εσείς θα φύγετε, εμείς θα κάτσουμε.
Τι είχε γίνει, είχαν πληρώσει δύο βουλευτές και τους είχαν γράψει Αλβανούς, Αρβανίτες. Έτσι αυτοί μείναν και μεις πήγαμε πάνω στην Κόνιτσα. Όταν το ‘μαθε αυτό ο Κονδύλης (που είχε ανατρέψει στο μεταξύ τον Πάγκαλο) χτύπησε το χέρι στο γραφείο αλλά δεν μπορούσε να κάνει τίποτα, ήταν τελειωμένο το πράγμα».
Στο βιβλίο «Απειρος Χώρα» του Αλέκου Παπαδόπουλου, βλέπουμε ότι το 1928 οι Αλβανοί της Θεσπρωτίας ήταν 19. 905 έναντι 70.000 του συνόλου του νομού και 350.000 κατοίκων όλης της Ηπείρου, της οποίας αποτελούσαν μια μικρή μειονότητα του 5%.
Ιταλογερμανική κατοχή – Τα εγκλήματα των Τσάμηδων
Στα χρόνια της Κατοχής, οι «Τσάμηδες» συνεργάστηκαν με τους Ιταλούς και τους Γερμανούς κατακτητές. Ξεκίνησαν διωγμούς εναντίον των Ελλήνων της Θεσπρωτίας, λεηλασίες περιουσιών, εμπρησμούς κλπ και συγκρότησαν μάλιστα «κυβέρνηση των Τσάμηδων της Θεσπρωτίας»! Μετά την κατάρρευση της Ιταλίας το 1943, προσεταιρίζονται τους Γερμανούς και ιδρύουν τις περιβόητες εθνικιστικές ομάδες «Μπαλ Κομπετάρ» δρώντας εναντίον των Ελλήνων και των συμμάχων.
Στα Γιάννενα, συγκροτούν ειδικό σώμα με γερμανική στολή. Η «συνεργασία» Γερμανών –Αλβανών και «Τσάμηδων» έχει ως αποτέλεσμα τον εμπρησμό χιλιάδων σπιτιών.
Στις 29 Σεπτεμβρίου 1943, 49 πρόκριτοι της Παραμυθιάς υποχρεώνονται από τους «Τσάμηδες» να σκάψουν μόνοι τους τάφους τους, και στη συνέχεια εκτελούνται…
Σύμφωνα με στοιχεία της εποχής, οι «Τσάμηδες» ευθύνονται για 632 δολοφονίες, 428 εξαφανίσεις, 209 βιασμούς γυναικών και κοριτσιών, 31 απαγωγές και 53 χωριά ολοκληρωτικά κατεστραμμένα.
Αναλογιζόμενοι ότι θα έδιναν λόγο στην ελληνική δικαιοσύνη για τις ενέργειές τους εγκαταλείπουν την περιοχή τον Σεπτέμβριο του 1944, ειδικά μετά τη 2η μάχη της Μενίνας (Νεράιδας) Θεσπρωτίας και πηγαίνουν στην Αλβανία.» protothema.gr/Μιχάλης Στούκας19/06/2016
Ο ΟΥΡΑΝΟΣ σήμανε συναγερμό εδώ και χρόνια .
«Εσείς οι στρατιωτικοί, την Αλβανία να προσέχετε. Από εκεί θα έρθει η απειλή».
«Γέροντα, άμα φτύσουμε, οι Αλβανοί θα πνιγούν στο σάλιο μας, και σεις λέτε ότι θα έρθει απειλή από την Αλβανία; Δεν μπορώ να το πιστέψω».
«Άκου το Γέροντα!», μου απάντησε. (Υποστράτηγος ε.α., Τσιαλίκης Χρήστος, Θεολόγος, Κομοτηνή, Νικολάου Ζουρνατζόγλου, Μαρτυρίες Προσκυνητών, Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης, τόμος Β’, σελ 373)
Γιατί το 2011 η Αγία Νεομάρτυς Χρυσή εμφανίστηκε κοντά στα βόρεια σύνορα μας και δήλωσε ότι την κυνηγούν Τούρκοι ;
«Πως έχει το περιστατικό όπως αναρτήθηκε τότε( 2011) στο διαδίκτυο. 26/11/2011 imdleo.gr
¨Η Αγία Νεομάρτυς Χρυσή καταγόταν από ένα χωριό κοντά στην Αριδαία, δίπλα στα σύνορα.
Κατά τις 10 Οκτωβρίου εφέτος (2011) εμφανίσθηκε σε μία νεωκόρο που είχε έρθει στην Αριδαία για λουτρό με ιαματικό νερό.
Έκανε ωτοστόπ στη νεωκόρο όταν αυτή με το αυτοκίνητό της έφευγε από την Αριδαία, έξω από την κωμόπολη. Της ζήτησε να μπει μέσα στο αμάξι, και όταν σταμάτησε το αυτοκίνητο αυτή μπήκε μέσα αστραπιαία.
Την είδε τότε να φορά ένα ανοιχτόχρωμο λευκό μάλλον φόρεμα πολύ ωραίο αλλά παραδοσιακό. Ήταν όπως λέει η νεωκόρος εκπληκτικά όμορφη, δεν είχε δει ποτέ πιο όμορφη κοπέλα όπως είπε, και πολύ νέα.
Η νεωκόρος την ρώτησε γιατί μπήκε και η Αγία απάντησε ότι … την κυνηγούν οι Τούρκοι.
Η νεωκόρος δεν φαίνεται να έδωσε πολύ σημασία.
Άρχισε να ψάλλει όπως έκανε και στο ναό.
Τότε η Αγία της είπε ότι έκανε καλά να ψέλνει και να συνεχίσει.
Μετά η Αγία της φανέρωσε ότι είναι νεωκόρος σε ένα ναό της περιοχής της Βεροίας, ότι πάει Θεσσαλονίκη κλπ, αλλά αυτή δεν πήρε είδηση ακόμη τίποτα.
Της λέει μόνο σαν να πειράχτηκε, «και εσύ που μένεις»;
Η Αγία της λέει εδώ σε λίγο είναι ο δρόμος που πάει, σε μικρή απόσταση, στο σπίτι μου.
Τότε η νεωκόρος που ακόμα δεν κατάλαβε τίποτα της λέει «και τότε κοπέλα μου γιατί δεν πας στο σπίτι σου;» και σταματάει στη διασταύρωση.
Η Αγία βγήκε από το αυτοκίνητο αστραπιαία πάλι και εξαφανίσθηκε, και μόνο τότε κατάλαβε ότι κάτι σημαντικό συνέβη.
Μετά από λίγες μέρες όταν είδε την εικόνα της στο τέμπλο, γιατί στις 13 Οκτωβρίου γιορτάζει, τότε κατάλαβε ότι ήταν η ίδια η Αγία που της εμφανίσθηκε και την πιάσανε τα κλάματα μέσα στην εκκλησία, οπότε το πληροφορήθηκαν κι οι άλλοι. Δύο από αυτούς μας το είπαν.¨ oiaggeloitoufwtos.blogspot.gr/
¨Βασικά η Αγία προειδοποίησε ότι θα πάρουν εξουσία οι Τούρκοι εναντίον μας, και ο καιρός είναι κοντά, διότι δεν υπάρχει μετάνοια. Οπότε αποτραβώντας ο Θεός τη χάρη του όλο και περισσότερο, στο τέλος θα βρουν ευκαιρία να μας χτυπήσουν οι Τούρκοι. Και επειδή οι Άγιοι είναι φύλακες της πατρίδας μας η Αγία ενώ ζει στον αόρατο και αψηλάφητο πλέον κόσμο, λέει εκ μέρους μας ότι την καταδιώκουν…» imdleo.gr/diaf/2010/08/3ue.pdf
ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ;
2
¨-ΓΕΡΟΝΤΑ που βρισκόμαστε;¨
¨-Σε ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΡΥΠΝΙΑ, τελείωσε ο Εσπερινός και μπήκαμε στον Όρθρο και την ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ.¨
Έρχεται ο παραπάνω λόγος του ΓΕΡΟΝΤΑ να μας τονίσει την ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΡΥΠΝΙΑ δηλ. την επαγρύπνηση και ότι ποτέ δεν έπαυσε η λειτουργική καθημερινότητα μας να είναι μια ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΗ Πανήγυρης που δένει το παρελθόν , το παρόν και το μέλλον με τον ΟΥΡΑΝΟ και την ιστορική πορεία της Ελλάδος που θα ανθοφορήσει ακόμη και μέσα στον ¨πυρηνικό- πνευματικό χειμώνα¨ που ετοιμάζουν κάποιοι για τον εαυτό τους.
Όμως η ¨ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ των γεωπολιτικών εξελίξεων ¨που υπονοεί ο Γέροντας θα τελειώσει με την Μετάληψη και την Κατάλυση των ΑΧΡΑΝΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ μέσα στη ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ.
Με πίστη και ελπίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου