Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

Επέλαση φαυλότητας, στο «χαλκείον της Διαφθοράς»! (Του πολίτη Π.Λ.Παπαγαρυφάλλου)

Επέλαση φαυλότητας, στο «χαλκείον της Διαφθοράς»!
Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου.

Στο «Πλυντήριο της Διαφθοράς», λέγεται και έτσι η «Βουλή», την οποία οι αγανακτησμένοι ονόμαζαν και «μπορνέλο» και άλλοι «οπερέτα» και «δημόσιο πτυελοδοχείο», οι... εκπρόσωποι του έθνους συζητούσαν το «Χωροταξικό Νομοσχέδιο»!
Αντιγράφω από το σχετικό ρεπορτάζ της «Καθημερινής» (φ. της 22 Δεκεμβρίου): «Στο ναδίρ έπεσε η Βουλή καθώς υπουργοί και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσαν «βροχή» τροπολογιών, πολλές εκ των οποίων συνιστούσαν δώρα... κατά γενική ομολογία, ξεπεράστηκαν όλα τα όρια κατατέθηκαν και ψηφίστηκαν 19 υπουργικές τροπολογίες, ορισμένες εκ των οποίων συνιστούσαν αυτόνομα νομοσχέδια με πολλές διατάξεις, και 27 βουλευτικές, οι περισσότερες εκ των οποίων ανήκαν σε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ... υπουργοί και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ επιδόθηκαν σ’ ένα βομβαρδισμό της εθνικής αντιπροσωπείας με τροπολογίες στο σύνολο τους εκπρόθεσμες και άσχετες με το συζητούμενο νομοσχέδιο...».
Πρόκειται για ένα πλήθος αντισυνταγματικών τροπολογιών και αντίθετων προς τον κανονισμόν της Βουλής – γράφε χαλκείον διαφθοράς – που ανασκολόπησαν το διαβόητο δημόσιο συμφέρον, το οποίον μετέτρεψαν σε συμφέρον κοινωνικών ομάδων και ατόμων, καταλύοντας κάθε έννοια του κράτους δικαίου και κάθε έννοια πολιτικής ηθικής. Να, οι αποδείξεις σύμφωνα με το κουρελοσύνταγμα και τον κανονισμό της συντεχνίας και της παρασυναγωγής, όπως οι ίδιοι χαρακτήρισαν τη «Βουλή»!
Πάμε, λοιπόν στο άρθρο 73 παραγρ. 3, στην οποία διαβάζουμε: «Καμία πρόταση νόμου ή τροπολογία ή προσθήκη δεν εισάγεται για συζήτηση... εφόσον συνεπάγεται σε βάρος του Δημοσίου, των ΟΤΑ ή άλλων νομικών προσώπων Δημοσίου Δικαίου δαπάνες ή ελάττωση εσόδων ή της περιουσίας τους... ή γενικά όφελος σε κάποιο πρόσωπο». Πρόκειται για σαφέστατες  διατάξεις τις οποίες κατέλυσαν οι εν λόγω Ντροπολογίες που συνιστούν συνταγματικό, ηθικό και δημοκρατικό όνειδος (βλ. το Ρεπορτάζ της «Καθημερινής, όπου συγκεκριμένες πρόστυχες τροπολογίες»).
Από το άρθρο του κουρελοσυντάγματος, πάμε στο πλυντήριο της διαφθοράς (Βουλή ονομάζεται επίσημα), στον κανονισμό του οποίου διαβάζουμε και τα εξής στην παραγρ. 2 του άρθρου 87.
«Προσθήκη ή τροπολογίες βουλευτών κατατίθενται τρεις τουλάχιστον ημέρες πριν από την έναρξη της συζήτησης στην ολομέλεια..». Κι αυτή η διάταξη παραβιάστηκε με το έτσι θέλω των Συριζαίων!
Πάμε πιο κάτω για να διαβάσουμε το επόμενο άρθρο 88, το οποίο φέρει τον τίτλο: «Περιεχόμενο, εκτύπωση και διανομή των τροπολογιών».
Τίποτα απολύτως από τα οριζόμενα δεν τηρήθηκαν.
Αρκούμαι μόνο στην ωμή παραβίαση της παραγρ. 3, η οποία ορίζει: «Οι τροπολογίες πρέπει να σχετίζονται με το κύριο αντικείμενο του νομοσχεδίου»! Εδώ γελά ο πάσα πικραμένος αν ενημερωθεί για το περιεχόμενο των τροπολογιών που ψηφίστηκαν τη μαύρη κοινοβουλευτική Τετάρτη.
Φυσικά για τον σάπιο λαό και το σάπιο σύστημα όλα αυτά και άλλα πολλά δεν έχουν καμμιά απολύτως σημασία. Όλοι τους αλληλοκοροϊδεύονται και παριστάνουν ότι τάχα ζουν σε κράτος δημοκρατικό όταν: Η σφραγίδα της Βουλής παραδόθηκε στις Βρυξέλλες, (η τ. Πρόεδρος της Βουλής εφη) οι νόμοι συντάσσονται από τα ξένα κλιμάκια που εδρεύουν στην οδό Πατησίων 12 (ο τ. αντιπρόεδρος της Βουλής εφη) και ο δημόσιος πλούτος έχει εκποιηθεί ή είναι υποθηκευμένος για έναν αιώνα.. «κράτος», ελληνικό χωρίς εθνική ανεξαρτησία και ανύπαρκτη λαϊκή κυριαρχία και με προοπτική βιολογικής εξαφάνισης των Ελλήνων, πολλοί από τους οποίους επιμένουν να πιθηκίζουν πολιτικά αναμένοντες την σωτηρία από τον νέο Μεσσία Κούλη!
Τον Κούλη, ο οποίος, παριστάνοντας το «παιδί του λαού» παίζει ποδόσφαιρο με τους άστεγους, τους οποίους και η πολιτική του κόμματος του δημιούργησε.
Όμως οι δύσμοιροι άστεγοι, αντί ν’ αρπάξουν βρεγμένες σανίδες παίζουν με τον θύτη τους!Το θέμα ανήκει στην κοινωνική ψυχιατρική!
«Κυρίαρχε» λαέ! Τον νέο χρόνο θα σκούζεις και θα πλαντάζεις και θα οδύρεσαι αλλά κανένας εξουσιαστής δεν θα σ’ ακούσει!
Ούτως εχόντων των πραγμάτων ερωτάται: Οι αντιμνηνονιακοί που αγωνίζονται να μπουν στο εθνικό σφαγείο (πέστε Βουλή); Γιατί το κάνουν;;
Δεν διαπιστώνουν από την πολιτική εμπειρία ότι όσοι και όσες μπαίνουν εκεί αλλάζουν συνείδηση με την παρέμβαση της μυθικής Κίρκης, η οποία έχει τη δύναμη να μεταμορφώνει τους ανθρώπους σε χοίρους;
Εν κατακλείδι θα έλεγα ότι: Μία τέτοια «Βουλή» δεν μπορείς να την ανατρέψεις από τα μέσα. Ένα τέτοιο κοινωνιοκτόνο σφαγείο το ανατρέπεις απ’ τα έξω. Όχι με λόγια, όπως τα παρόντα, αλλά με υλική δύναμη, παρά το γεγονός ότι η θεωρία μετατρέπεται σε υλική δύναμη όταν γίνει συνειδητή από το λαό, όπως έλεγε ο Μαρξ .

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.

Αθήνα 03/01/2017
Αντιδημοφιλείς Σκέψεις, του πολίτη Π.Λ.Παπαγαρυφάλλου 
-«Ως πότε όμως οι Έλληνες κομματοοιωνοσκόποι του λαϊκισμού θα μπορούν να γελούν με την επιταχυνόμενη πορεία της Ελλάδας προς την ολοκληρωτική αποσύνθεσή της;».
-«Ο αγώνας για την «αλλαγή» κατέληξε σ’ έναν «αγώνα» προσωπικής, κοινωνικής, οικονομικής και πολιτικής ανόδου του πασοκικού κόσμου, χρησιμοποιώντας την ιδεολογία ως καριέρα και ως εμπόρευμα».
-«Το «εδώ και τώρα» του λαϊκισμού.. σήμαινε παραβίαση θεμελιωδών ιστορικών νόμων και διαμορφωμένων κοινωνικών καταστάσεων, που ήταν αδύνατον να υπερβεί σε λίγο χρόνο».
-«Οι αυτοαποκαλούμενοι προοδευτικοί της Ελλάδας, οφείλουν να γνωρίζουν ότι ο «προοδευτισμός» είναι μια πάρα πολύ αμφισβητήσιμη έννοια και μια κοινωνική κατάσταση εμπεριέχουσα ανεξέλεγκτο υποκειμενισμό, όπως αυτό συμβαίνει με κάθε ηθική έννοια».
-«Η κοινωνική εξέλιξη υπακούει στους δικούς της νόμους και όχι στους «νόμους» που θεσπίζουν οι ευκαιριακοί γυρολόγοι του λαϊκισμού, που κάνει άλματα στο κενό».
(Από το έργο μου: «Ο Λαϊκισμός στην Ελλάδα», εκδ. «Ergo», Αθήνα 2002)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου