Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017

Απλά ΚΑΤΑΝΤΙΑ ... Σοκαριστικές φωτογραφίες μιας αποχριστιανοποιημένης κοινωνίας: «Τύφλα στο μεθύσι» χιλιάδες Βρετανοί γιόρτασαν το νέο έτος με χάος και φιλονικίες σε μια νύκτα τρόμου.


http://yiorgosthalassis.blogspot.com/2017/01/blog-post_15.html
Στην κυριολεξία χιλιάδες Βρετανοί «τύφλα στο μεθύσι» προκάλεσαν μακελειό την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ενώ εκατοντάδες ήρθαν στα χέρια με την αστυνομικούς και άνδρες των υπηρεσιών ασφαλείας σε όλη τη Βρετανία την προηγούμενη νύχτα του έτους.

Εκατομμύρια άτομα σύμφωνα με τις βρετανικές αρχές συγκεντρώθηκαν σε κλαμπ και μπαρ σε όλη τη χώρα για να γιορτάσουν τον ερχομό του 2017, έχοντας όμως ως κύριο αντικειμενικό σκοπό να γίνουν «λιώμα στο μεθύσι», χωρίς να δύναται να διαχειριστούν τον εαυτό τους στην συνέχεια.

Χιλιάδες πυροτεχνήματα φώτισαν τον ουρανό, και εκατομμύρια νέοι κυρίως στην ηλικία στους δρόμους μεθυσμένοι προέβαιναν σε ένα σωρό γελοιότητες.

Σε μια συγκλονιστική εικόνα, μια θορυβώδης μεγάλη ομάδα νεαρών διαπληκτίστηκε στο κέντρο της πόλης του Μάντσεστερ με δεκάδες τραυματίες πολλοί από αυτούς άσχημα.

Εκατοντάδες από αυτούς τους παραστρατημένους νεαρούς κοιμήθηκαν σε σωρούς από σκουπίδια και σακούλες ενώ ευρισκόντουσαν σε μια κατάσταση βαριάς μέθης.

Η βρετανική αστυνομία και τα πληρώματα έκτακτης ανάγκης αντιμετώπισαν έναν πραγματικό «Αρμαγεδώνα» σε Λονδίνο, Κάρντιφ και Μάντσεστερ, Λίβερπουλ, Πόρτσμουθ, όπου οι εικόνα ήταν τουλάχιστον απογοητευτική.

Αλλά και για τους αμέτρητους άλλους που βγήκαν έξω στις πόλεις το hangover ήταν το λιγότερο που αντιμετώπισαν την επόμενη ημέρα.

Περισσότερα από 40 εκατομμύρια Βρετανοί προγραμμάτισαν να μείνουν στο σπίτι και να γιορτάσουν το νέο έτος, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Σε άρθρο μας με τίτλο (Η κατάντια της αποχριστιανοποιημένης νεολαίας της Ευρώπης στους δρόμους του Λονδίνου-Για αυτό οι μουσουλμάνοι κάνουν ότι κάνουν), είχαμε παρουσιάσει πρόσφατα την «εορτή» της «Μαύρης Παρασκευής), όπου χιλιάδες Βρετανοί μεθυσμένοι νεαροί και νεαρές κατέκλυσαν τους δρόμους του Λονδίνου και των άλλων μεγάλων πόλεων, τύφλα στο μεθύσι σε ένα ακόμη διαγωνισμό ανθρώπινης εξαθλίωσης.

Μια εικόνα που αντιμετωπίζουμε στα ελληνικά νησιά σχεδόν κάθε καλοκαίρι από εκατοντάδες μεθυσμένους νεαρούς που «διασπείρουν» τον βάρβαρο πολιτισμό τους και στην πατρίδα μας.

Αυτή είναι η αποχριστιανοποίηση στην οποία έχει εκπέσει η Ευρώπη της Μέρκελ που αποποιείται την θρησκεία και τον ορθό δρόμο, έχοντας «εξοκείλει » συνολικά σε όλα τα επίπεδα από τις Βρυξέλλες και Βερολίνο έως τις άλλες πρωτεύουσες.

Την ίδια στιγμή μουσουλμάνοι μετανάστες κυριεύουν τις ευρωπαϊκές κοινωνίες σιγά-σιγά, με την στρατιωτικού τύπου τυπολατρία της θρησκείας τους και των κανόνων τους, εισβάλλοντας στην ψυχή και στο μυαλό πολλών Ευρωπαίων που αηδιάζουν με αυτήν την κατάσταση.

  new-years-eve-revellers-768849
new-years-eve-revellers-768844\
new-years-eve-revellers-768851

new-years-eve-revellers-768848
new-years-eve-revellers-768853
new-years-eve-revellers-768843
new-years-eve-revellers-768846
768829
586240d1485bb_wiganboxingdaylnp3
764002

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου