Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Οι άθεοι Κρέοντες γουστάρουν Μνημόνιο, τρανς κι 62 φύλα (Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη)

http://www.antinews.gr/action.read/antitheseis/oi-atheoi-kreontes-goustaroun-mnimonio-trans-ki-62-fula/10.113644
Τα μάθατε τα νέα. Ο Χριστός κι ο Περικλής πάνε στην μπάντα, έρχεται ο Μήτσος που κάνει την Καλόγρια, κατά το γνωστό ανέκδοτο. “Πολιτικά ορθή” εβδομάδα “βιωματικών εμπειριών” για τις “έμφυλες ταυτότητες”, gay, τρανς κλπ στα Γυμνάσια, εστάλη ήδη η εγκύκλιος.
Ο ΣΥΡΙΖΑ τα κάνει, ο ακομβίωτος Στρατάρχης κρατάει πολιτικές “τσίλιες”, η ομάδα Μητσοτάκη στην ΝΔ κάνει την πάπια, οι λοιποί πάλαι ποτέ γκραν πατριώτες σφυρίζουν κλέφτικα, ενώ τα τρολλ τους στο διαδίκτυο ή υπερθεματίζουν ως γνήσιοι φιλελέφτ καλικάντζαροι ή λένε πως αυτά είναι ασήμαντα πράγματα, σημασία έχει μόνον το κλείσιμο της αξιολόγησης κλπ. Το συμπέρασμα απλό: οι κανονικοί μαρξιστές κι οι νεοφιλελέδες μαρξιστές από την ανάποδη, ασελγούν ψυχικά πάνω στην νεολαία, συνεχίζουν την εξόχως αντισυνταγματική πολιτική που κουρελιάζει το άρθρο 16 του Συντάγματος.
Αντί για εθνική και θρησκευτική διαπαιδαγώγηση , ήτοι στα νάματα του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας, έχουμε εξοστρακισμό πχ του Επιτάφιου του Θουκυδίδη και των Θρησκευτικών με υποβίβαση τους και αντιθέτως θα έχουμε “βιωματικές εμπειρίες” για τραβέλια, αμφιφυλόφιλους, πολυερωτικούς κι ό,τι άλλο συμπεριλαμβάνουν οι γελοίες “επιστημονικές” θεωρίες περί “κοινωνικού φύλου”. Δηλαδή δεν είσαι ό,τι γεννήθηκες αλλά το φύλο το διαμορφώνουν μόνον οι κοινωνικές συνθήκες και τα κέφια σου, μπορείς να διαλέξεις τι είσαι. Πχ, πολυερωτικό ελικόπτερο ή παρενδυτικός ψυγειοκαταψύκτης. Και προσέξτε, όλα αυτά σε παιδιά 12 έως 15 ετών.
Αυτή η “βιωματική” κι όχι απλά ενημερωτική εβδομάδα δεν είναι απλά μάθημα σεβασμού της διαφορετικότητας. Δεν θα χρειαζόταν τίποτε παραπάνω από το να επαναλαμβάνεις σε κάθε ευκαιρία στους μαθητές πως τους ανθρώπους θα τους ξεχωρίζετε από την επαγγελματική ικανότητα τους, την τιμιότητα, τον πατριωτισμό τους, από το καλλιτεχνικό ή επιστημονικό τους έργο, την προσφορά τους στην κοινωνία, την μόρφωση, την εργατικότητα τους, το ήθος και την ανθρωπιά τους κι όχι από το τι κάνουν στο κρεβάτι τους ή την εμφάνιση τους.
Όμως ο παρακμιακές και ψεδοεπιστημονικές θεωρίες, που στην Εσπερία ήδη έχουν καταστρέψει ζωές, προβάλλουν ως απολύτως φυσιολογικές ακόμη και διαταραχές ή βίτσια που αφορούν μόνον την κρεβατοκάμαρα ή την Ψυχιατρική. Όλα δήθεν φυσιολογικά κι όλα το ίδιο και πρέπει οι πάντες να εξοικειωθούν με αυτά, ακόμη και ανήλικοι που μόνο σύγχυση μπορούν να τους προκαλέσουν τέτοιες γελοίες κι επικίνδυνες θεωρίες του πολιτισμικού μαρξισμού.
Ο σύντροφος που υποδύεται τον υπουργό Παιδείας είναι μεγάλο τεφαρίκι, πιο μεγάλο κι από τον Φίλη τελικά.
Διαβάζω πως εξοβελίζεται στο περιθώριο όχι μόνον η διδαχή των Θρησκευτικών αλλά και η Αντιγόνη του Σοφοκλή, αυτό το αξεπέραστο και παγκόσμιο μάθημα αντίστασης στην τυραννική αυθαιρεσία της εξουσίας.
Σήμερα οι άθεοι αριστεροί Κρέοντες γουστάρουν Μνημόνιο και τρανς κι οι ψευτοφιλεύθεροι γόνοι χάσκουν ή γουστάρουν και σιγοντάρουν κιόλας.
Αδέρφια, προστατεύστε τα παιδιά σας, απαγορεύστε αυτή την βίαιη κι αντισυνταγματική επέμβαση στις ψυχές τους. Μην μασήσετε από τις ολοκληρωτικές “πολιτικά ορθές” μπούρδες που θα σας πουν, τις ύβρεις και τις απειλές, όταν τους δηλώσετε ρητά πως δεν επιτρέπετε αυτά τα πειράματα με την ψυχή των παιδιών σας. Να πάνε να τα λένε αυτά μεταξύ τους, όχι στα παιδιά που τους εμπιστεύονται οι Έλληνες. Αρκετά ανεχτήκαμε. Και δεν θα κουραστώ να το λέω: όταν έρθει η ώρα κλωτσηδόν θα φύγουν από την Παιδεία, όλοι αυτοί και οι ρυπαρές θεωρίες τους, ούτε τα χαρτιά τους δεν θα μπορέσουν να μαζέψουν από Ινστιτούτα που πληρώνει ο λαός, από πανεπιστημιακές θέσεις που πήραν με αλληλοπροώθηση, για να πριονίζουν τα πόδια του Έθνους, να μπολιάζουν την παρακμή και ψυχανώμαλες ανοησίες σε παιδιά, κάνοντας τα μηδενιστές γενίτσαρους. Φτωχοί μπορεί να ξαναγίναμε, εθνικά αυτόχειρες δεν θα γίνουμε ποτέ κι οι απόστολοι του μαρασμού θα τιμωρηθούν.

Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης - Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ (www.neadexia.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου