Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2017

ΤΟ 2017 ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΙΜΑ. ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΓΩΝΕΣ. ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

http://www.makeleio.gr/%CF%84%CE%BF-2017-%CE%BF%CF%86%CE%B5%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CE%BD%CE%B1-%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%85%CE%B8%CE%B5%CF%81%CF%89%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BB/
makeleio-kali-xronia (1)
Το makeleio.gr, η εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ, δημοσιογράφοι, τεχνικοί, συνεργάτες και διοικητικοί υπάλληλοι της ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΕΠΕ, εύχονται στον ελληνικό πατριωτικό κόσμο στην Ελλάδα και στην ομογένεια, καλή απελευθέρωση από την πολιτική λαίλαπα που κατέστρεψε την πατρίδα, ποτέ πια τα ίδια λάθη το 2017 και ένα βήμα μπροστά, μόνοι μας, χωρίς κηδεμόνες αλλά με τους κατάλληλους και διαφορετικούς ισχυρούς συμμάχους για να βγάλουμε τη χώρα από την κατάρα των διεφθαρμένων και να την οδηγήσουμε- με τις δικές μας δυνάμεις- στην ανεξαρτησία, την πρόοδο και την ευημερία.
Το χρωστάμε στη μνήμη των προγόνων μας που έχυσαν το αίμα τους για την ελευθερία αλλά και στους απογόνους του Έθνους που θα πρέπει να σκεφτούν(ειδικά οι νέοι άνθρωποι) ότι τίποτε δεν κερδίζεται χωρίς αγώνα και εαν χρειαστεί και με αίμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου