Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

Η ΑΠΟΦΑΣΗ 2343/2016 ΠΟΥ ΥΠΟΤΊΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΟΜΒΑ ΚΑΙ ΣΩΖΕΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΑ !!!

http://www.e-koutsobola.gr/2016/12/23432016.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+e-koutsobola%2FZNjE+%28%CE%9B%CE%B1%CE%BB%CE%B7%CF%84%CF%81%CE%AF%CF%82+%29


ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ 2343/2016 ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΟΜΒΑ ΚΑΙ ΣΩΖΕΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΑ !!!

Του Γιώργου Αδαλή

Ξέρετε καλά ότι μεγαλύτερος πολέμιος των Τραπεζιτών από μένα δεν υπάρχει! Αλλά εξοργίζομαι περισσότερο όταν διαβάζω ειδήσεις και μάλιστα σε σοβαρά και μεγάλα sites οι οποίες παραμυθιάζουν τον κόσμο που υποφέρει και στενάζει κάτω από την μπότα των γκάνγκστερ (συγγνώμη Bangster ήθελα να γράψω). Τις δύο προηγούμενες μέρες διάβασα άναυδος ότι η απόφαση 2343 του 2016 του Πρωτοδικείου Αθηνών αποτελεί πλέον νομολογία σταθμό η οποία ΣΩΖΕΙ τους πολίτες από τις τράπεζες! Και καλούνται οι πολίτες μάλιστα να σπεύσουν στους δικηγόρους τους να αναθέσουν την άμεση εκκαθάριση των χρεών τους! Κι αν οι δικηγόροι δεν συνεργάζονται να τους καταγγέλλουν κι από πάνω!

ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΠΑΝΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΑΡΟΥΦΑ!

Kατ αρχάς όσοι το έγραψαν είτε είναι εντελώς άσχετοι κι ανισσόροποι είτε το έκαναν για να κερδίσουν παραδάκι από τα έξτρα κλικ που φέρνει μια τέτοια είδηση!!!

Διότι από που κι ως που μια δικαστική απόφαση ενός Πρωτοδικείου γίνεται αυτομάτως και νομολογία! Ακόμη κι αν σας έλεγαν την αλήθεια , η υπόθεση είναι του Πρωτοδικείου! Που σημαίνει ότι δεν έχει τελεσιδικήσει ! Για να καταστεί νομολογία μια υπόθεση πρέπει να έχει περάσει όλους τους βαθμούς της Δικαιοσύνης! Αυτή ρε μάγκες είναι απόφαση Πρωτοδικείου! Ούτε καν Εφετείο δεν έφτασε ακόμη! Αρα έχει πολύ δρόμο για να τελεσιδικήσει ΚΑΙ φυσικά αν θα τελεσιδικήσει με αυτό το σκεπτικό ! Μπορεί δηλαδή σε επόμενο βαθμό να αλλάξει η απόφαση! Πρώτη μπαρούφα λοιπόν!!!

Και πάμε στην ουσία της υπόθεσης 2343/2016 τώρα:

Οσοι το γράψανε αυτό, προφανώς και δεν μπήκαν καν στον κόπο να κάνουν αυτό που έπραξα εγώ , χωρίς να είμαι νομικός και χωρίς να διεκδικώ δάφνες νομικού! Είμαι όμως πολίτης και όταν διαβάσω κάτι τόσο σοβαρό που αφορά στους μισούς Ελληνες, αναζητώ την απόφαση ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΩ ΚΑΤΙ !!

ΟΠΩΣ διάβασα λοιπόν η απόφαση αφορά σε επιχειρήσεις και όχι ιδιώτες !

Και όχι όλες τις επιχειρήσεις αλλά για αυτές που είχαν μπλέξει με το περιβόητο ΤΕΜΠΜΕ και είχαν δανειστεί χρήματα από τράπεζες για επενδυτικούς και αναπτυξιακούς σκοπούς!

Ετσι μια από αυτές που είχε ενταχθεί πριν από 6 χρόνια σε ένα επιδοτούμενο πρόγραμμα μέσω ΤΕΜΠΜΕ που προέβλεπε τη χορήγηση χαμηλότοκων δανείων από Τράπεζα στα πλαίσια της υποβοήθησης της ανάπτυξης της, πήρε ένα δάνειο που το εξυπηρετούσε κανονικά! ΟΜΩΣ δεν της δόθηκε έγκριση στη συνέχεια από την Τράπεζα για να ενταχθεί στο β' σκέλος του προγράμματος βάσει του οποίου θα της χορηγούνταν από την ίδια Τράπεζα νέο χαμηλοτόκο δάνειο. Οπως ήταν φυσικό η επιχείρηση σταμάτησε να πληρώνει τις δόσεις του πρώτου δανείου, με συνέπεια να καταγγείλει τη δανειακή σύμβαση η τράπεζα και να εκδώσει διαταγή πληρωμής εις βάρος της. Η δανειολήπτρια επιχείρηση λοιπόν προέβη σε ανακοπή κατά της διαταγής πληρωμής και το Δικαστήριο έκρινε ότι η αδυναμία πληρωμής του δανείου προκλήθηκε εξαιτίας της καταχρηστικής άρνησης της τράπεζας να εγκρίνει τη συμμετοχή της επιχείρησης στο β' σκέλος του προγράμματος.

Αυτή είναι η πάσα αλήθεια φίλες και φίλοι!

Πρόκειται για μια υπόθεση που αν τελεσιδικήσει θα δικαιώσει εκατοντάδες ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ που έμπλεξαν με τους χαρτογιακάδες του υπουργείου, του ΤΕΜΠΜΕ και των Τραπεζών και έμπλεξαν άσχημα. Γιατί η ΑΠΑΤΗ εκεί είναι εξόφθαλμη και οι επιχειρηματίες αυτοί, όταν με το καλό τελεσιδικήσει η υπόθεση θα αποζημιωθούν αδρά! Αλλά μόνο οι επιχειρηματίες αυτοί και κανένας άλλος (ΤΕΜΠΜΕ)!

Καταλήγοντας, κι αφού εξήγησα σε ΠΟΙΟΥΣ αφορά η απόφαση 2343/2016 θέλω να υπογραμμίσω ότι ως πολέμιος των Τραπεζιτών, στεναχωριέμαι γιατί ακόμα και σοβαρά sites, διευκολύνουν τους Τραπεζίτες και τους δικηγόρους τους με την διασπορά τόσο ψευδών ειδήσεων! Και κάνουν τους δικαστές να φοβούνται στο μέλλον!

Επίσης δείχνουν το επίπεδο της δημοσιογραφίας στη χώρα μας που είναι κατώτερο της Ουγκάντα στις οικονομικές ειδήσεις!

Είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να καλούνται οι πολίτες να αναθέσουν ανύπαρκτες νομολογίες στους δικηγόρους τους και συνάμα ΠΡΟΣΤΥΧΟ να μαζεύεις ΚΛΙΚ εκμεταλλευόμενος την δυστυχία των πολιτών!

Οσο για εσάς φίλοι μου, που μου στείλατε καταιγισμό ερωτημάτων, όπως είδατε το έψαξα άμεσα το ζήτημα κι ελπίζω να σας βοήθησα να καταλάβετε ότι στους πονηρούς αυτούς καιρούς, πρέπει να φιλτράρετε τα πάντα!

Προσωπικά , πιστεύω ότι θα έρθει η ώρα που θα αναμετρηθούμε με τις τράπεζες αλλά αυτή η ώρα δεν θα είναι στις δικαστικές αίθουσες αλλά στους δρόμους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου