Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

Κάπου το έχουν χάσει... Διθύραμβοι για αυτόν τον "άνθρωπο"; Ρε πάτε καλά;;;

http://www.e-koutsobola.gr/2016/11/blog-post_17.html



Κάπου το έχουν χάσει... Διθύραμβοι για αυτόν τον "άνθρωπο"; Ρε πάτε καλά;;;

Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός

Πολλά άκουσα τις τελευταίες 48 ώρες. Τα κανάλια χωρισμένα σε δύο στρατόπεδα. Οι μεν υπερ του Ομπάμα (ΣΚΑΙ, ΕΡΤ), οι δε αδιάφοροι ή ελαφρώς αντιποιτευόμενοι (τα υπόλοιπα), όμως άπαντες έπλεξαν το εγκώμιο του απερχόμενου πλανητάρχη...

Μπορώ να πω ότι κυριολεκτικά τον αποθέωσαν...

Όμως τελικά ή έχουμε κοντό μυαλό (ή και καθόλου) ή τελικά τρώμε φουλ κουτόχορτο και το ευχαριστιόμαστε κιόλας. 

Δεν θα μπω στη διαδικασία να σχολιάσω αυτά που είπε. Ένας ακόμα θεατρίνος που έδωσε την τελευταία του παράσταση, λίγο πριν κλείσει τελειωτικά την αυλαία. Άδεια λόγια... σαν επιταγή χωρίς αντίκρυσμα ή όπως έλεγε η γιαγιά μου ... με τα λόγια χτίζεις ανώγια και κατώγια... 

Όμως στο άρθρο αυτό θα τα βάλω με όλους εμάς, τους Έλληνες που ξαφνικά ξέχασαν ότι ο άνθρωπος αυτός είναι ο σφαγέας της Ευρώπης! ΝΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, συμπεριλαμβανομένης της χώρας μας. 

Είναι αυτός που έδωσε το ΟΚ! για να ρίξουν τον Καντάφι και να γεμίσει η Ευρώπη Αφρικανούς. 

Είναι αυτός που έδωσε το ΟΚ! για να φτιάξουν και να εξοπλίσουν τον ISIS διαλύοντας τη Συρία που επίσης αποτελούσε φυσικό εμπόδιο στην επέλαση των πακιστανοαφγανών προς τηνΕυρώπη!

Είναι αυτός που έβαλε την τελική υπογραφή στη θανατική καταδίκη της Ελλάδας με τον φίλο του τον ΓΑΠ και έχωσαν το ΔΝΤ, έκαναν το PSI και μας οδηγούν στην δραχμή ή χειρότερα στο διπλό νόμισμα τους επόμενους μήνες. 

Είναι αυτός που έχει πουλήσει  το σύνολο σχεδόν των οπλικών συστημάτων που κατέχει η Τουρκία και που είναι στραμμένα προς τη χώρα μας. 

Είναι αυτός που υπέγραψε την έγκριση να έχει η Τουρκία κατασκοπευτικό δορυφόρο που βλέπει 18 ώρες στο 24ώρο τις κινήσεις των ελληνικών.

Τα θυμίζω γιατί μερικοί καρφώνονται... και δείχνουν ποίοι είναι τελικά τα αφεντικά τους!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου