Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

Μιλάει κι ο λούμπεν Λάκης Λαλάκης

http://www.antinews.gr/action.read/antitheseis/milaei-ki-o-loumpen-lakis-lalakis/10.111388
Πολύ βαρύ έπεσε στους Συριζαίους ανά την επικράτεια η απόφαση του ΣτΕ και βγήκαν στο κλαρί να υποστηρίξουν αυτό το πονεμένο παιδί, τον Νίκο Παππά.
Καλή ώρα μια καλτ φιγούρα της ελληνικής τηλεόρασης και του θεάτρου, ο Λάκης ο λαλάκης. Ο άνθρωπος που έφαγε όχι ψωμί, όχι παντεσπάνι αλλά χαβιάρι από τα χέρια του Κοντομηνά και τον πούλησε στη συνέχεια για να πάει με τον ΣΥΡΙΖΑ, βγήκε μαινόμενος κατά των δικαστών. Έχει κάθε δικαίωμα να κρίνει κάθε Έλληνας τις αποφάσεις των δικαστών. Αλλά όπως λένε και κάποιοι σοφότεροι του Λάκη Λαζόπουλου dura lex sed lex. Σας πέφτει βαρύ το Σύνταγμα φίλοι Συριζαίοι; Πιείτε καμιά σόδα για να συνέλθετε. Έτσι λοιπόν και ο πλούσιος αριστερός Λάκης εξαπέλυσε επίθεση κατά των δικαστών. «ΕίΣτΕ και φαίνεΣτΕ!» είναι ο τίτλος του άρθρου του όπου γράφει:
«Επιβεβαιωθήκαμε για το ποιος κυβερνάει αυτό τον τόπο. Επιτίθεται με σφοδρότητα στο ΣτΕ γράφοντας πως «δεν ήταν δυνατόν να βγάλει κάποια άλλη απόφαση. Όταν το ίδιο αυτό δικαστήριο έχει νομιμοποιήσει τα Μνημόνια ως συνταγματικά (...) είναι προφανές ότι ακολουθεί νόμους που συντάχτηκαν για να υπερασπίζουν φιλελεύθερες πολιτικές και καθεστώτα». Μιλά για «χρονικό μια προαναγγελθείσας αντισυνταγματικότητας» και χαρακτηρίζει τους νόμους «υπηρέτριες του σάπιου καθεστώτος της μεταπολίτευσης» που «δεν μπορούν να σηκώσουν το βάρος νέων πολιτικών και μάλιστα αριστερόστροφων».
Όπως σημειώνει «στην πραγματικότητα επέλεξε την προηγούμενη αντισυνταγματικότητα. Αλλά αυτή είναι η δουλειά του ΣτΕ; Να διαλέγει μεταξύ δύο αντισυνταγματικών νόμων, ποιος θα ισχύσει; Τι έχουμε φεστιβάλ αντισυνταγματικότητας, πρώτο βραβείο; Δεν είδα να επιβάλλει άμεση συγκρότηση του ΕΣΡ. Το άφησε φλου, όποτε, αν και οπόταν. Έτσι στήριξε την επικρατούσα ανομία στο τηλεοπτικό τοπίο».
Εκτός όμως από το ΣτΕ, ο Λάκης Λαζόπουλος επιτίθεται και στο ΕΣΡ. «Ποια ανεξάρτητη αρχή; Μπορεί να διορίζεσαι από την κυβέρνηση και να μου παριστάνεις και τον ανεξάρτητο;» διερωτάται και το χαρακτηρίζει Εξαρτημένο Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης και «επιτροπή λογοκρισίας Δεξιάς και ΠΑΣΟΚικής κοπής, φίμωσης κάθε δημοκρατικού λόγου (...). Το ΕΣΡ είναι ένα ακόμα χέρι της διαπλοκής. Τίποτα παραπάνω».
Η κυβέρνηση «προσπάθησε να της εξασφαλίσει 250 εκατομμύρια ευρώ και απέτυχε. Νευριάζει όμως, γιατί όταν ο εχθρός είναι δύσκολος, πρέπει να οπλίζεσαι καλά. Δεν πας με νεροπίστολο σε πάρτυ από καλάζσνικοφ. Και ο εχθρός σήμερα νίκησε την κυβέρνηση», σημειώνει ο Λάκης Λαζόπουλος.

Λέει κι άλλα πολλά που φανερώνουν την οργή του. Την πάτησε ο Λάκης ο Λαλάκης γιατί πιθανότατα να είχε κλείσει καμιά συνεργασία με τον Μαρινάκη ή με τον Σαββίδη να πάει να πουλήσει την πραμάτεια του σαν καλός γύφτος που είναι. Αφού χόρτασε από τον Κοντομηνά τώρα θα προσέφερε τις υπηρεσίες του σε άλλο αφεντικό. Αλλά γιατί δεν παρακαλάει το φίλο του τον Αλέξη να του δώσει μια εκπομπή στην ΕΡΤ; Εξασφαλισμένη η τηλεθέαση, άντε να βγάλει και καμιά διαφήμιση και το κανάλι να μην πληρώνουν μόνον οι Έλληνες τους κρατικοδίαιτους. Όμως, πρέπει να ρωτήσουμε κάτι τον Λάκη και τους λοιπούς λαλάκηδες. «Πονάνε ωρέ τα παλικάρια;»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου