Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

Ο «πολλαπλασιαστής ισχύος» των ΕΛΛΗΝΩΝ πάντα θα είναι η ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ

https://hellasforce.com/2016/10/17/%CE%BF-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CF%80%CE%BB%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%82-%CE%B9%CF%83%CF%87%CF%8D%CE%BF%CF%82-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CF%89%CE%BD/
vardakas
Το ΕΠΟΣ του 40 ήταν το ΕΠΟΣ της ΠΑΝΑΓΙΑΣ και αυτό θα συνεχιστεί μέχρι σήμερα στο ΕΠΟΣ του ΑΙΓΑΙΟΥ
Ο σουλτάνος πριν λίγες ώρες προκάλεσε Casus belli απέναντι στην ΠΑΝΑΓΙΑ του Ελληνικού Αρχιπελάγους.

Η φώτο είναι από την άφιξη της κυράς του Αρχιπελάγους του ΑΙΓΑΙΟΥ της Κυρίας Θεοτόκου της Εκατονταπυλιανής στο Λιμάνι του Πειραιά ορμώμενης για δεύτερη φορά στην χιλιετή διαδρομή της εκ της νήσου Πάρου στην ηπειρωτική Ελλάδα εν μέσω μνημονιακής δουλείας και έξωθεν απειλών.
Όλος ο μυρωμένος Ορθόδοξα Ελληνικός Λαός προσβλέπει στην ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ
Τα ψέματα τελείωσαν και καθείς θα καθίσει στον πάγκο των ευθυνών του.
Ο βλοσυρός γείτονας τερμάτισε το πεντάλ και τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα για σύγκρουση.
Πρώτα ο πονηρός σουλτάνος ζητάει αναθεώρηση της συνθήκης της Λωζάννης.
Μετά φαίνεται να απαιτεί θέμα Θεσσαλονίκης, Δυτικής Θράκης και Αιγαίου.
Δεν γνωρίζει όμως ότι αυτό είναι Casus belli για την ΠΑΝΑΓΙΑ
«Ξεπέρασε κάθε όριο ο Ερντογάν! Θέτει θέμα Θεσσαλονίκης, Δυτικής Θράκης και Αιγαίου!
«Η Τουρκία δεν είναι μόνο η Τουρκία», σύμφωνα με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος με αφορμή την υπόθεση της Μουσούλης είπε πως η Τουρκία «εκτός από τα 79 εκατομμύρια των πολιτών της, φέρει ευθύνη και απέναντι στα εκατοντάδες εκατομμύρια αδέλφια μας στη γεωγραφική περιοχή με την οποία μας συνδέουν ιστορικοί και πολιτισμικοί δεσμοί». Στο πλαίσιο αυτό, ο Ερντογάν έκανε λόγο και για τη «Δυτική Θράκη».
«Είναι καθήκον, αλλά και δικαίωμα της Τουρκίας να ενδιαφέρεται για το Ιράκ, τη Συρία, τη Λιβύη, την Κριμαία, το Καραμπάχ, τη Βοσνία και τις άλλες αδελφές περιοχές. Η Τουρκία δεν είναι μόνο η Τουρκία», υποστήριξε ο Ερντογάν σε ομιλία του στη Ρίζε και πρόσθεσε: «Η στιγμή που θα παραιτηθούμε από αυτό, θα είναι η στιγμή που θα χάσουμε την ανεξαρτησία μας και το μέλλον μας».
Ο Ερντογάν είπε ότι το 1920 η τότε τουρκική Εθνοσυνέλευση έλαβε απόφαση περί του «εθνικού συμβολαίου», το οποίο περιλάμβανε τα σύνορα της Τουρκίας, και τόνισε ότι με βάση την απόφαση εκείνη τα σύνορα στις περιοχές του Οθωμανικού κράτους όπου υπήρχε αραβική πλειοψηφία κατά την υπογραφή της Συνθήκη του Μούδρου το 1918, θα έπρεπε να ορισθούν σύμφωνα με την εκφρασμένη μέσω δημοψηφίσματος βούληση των ίδιων των πληθυσμών. Η απόφαση του 1920 ανέφερε επίσης, σύμφωνα πάντα με τον Ερντογάν, ότι το κριτήριο είναι η συγγένεια από πλευράς θρησκείας και γένους και ότι το νομικό καθεστώς και της Δυτικής Θράκης πρέπει να οριστεί ως αποτέλεσμα ελεύθερου δημοψηφίσματος στην περιοχή» .
Η μουσίτσα ο Ερντογάν μίλησε για την Μουσούλη και το άπληστο μυαλό του ήταν καρφωμένο στην Ελλάδα.
Όλοι οι παροικούντες στην ¨μνημονική Ιερουσαλήμ¨ γνωρίζουν ότι η μπόρα μας ακουμπάει διότι άλλαξαν τις τελευταίες μέρες άρδην οι γεωπολιτικοί σχεδιασμοί και οι ισορροπίες.
«Θρίλερ με σφοδρές διαφωνίες και διαξιφισμούς ανάμεσα στον Τούρκο ΑΓΕΕΔ Χουλουσί Ακάρ και τον Αμερικανό Γιόζεφ Ντάνφορντ στην Ουάσιγκτον.
Η συνάντηση που διήρκεσε 2 ώρες είχε αντεγκλήσεις και έντονες διαφωνίες ανάμεσα σε Αμερικανό και Τούρκο ανωτάτους αξιωματικούς, με κύριο θέμα την αδήριτη επιθυμία του Ερντογάν να «συμμετάσχει» στις στρατιωτικές εξελίξεις για την κατάληψη της Μοσούλης εμφανίζοντας «εαυτόν» ως υπερασπιστή των μουσουλμάνων σουνιτών.
Ο Αμερικανός στρατηγός « έκοψε αμέσως τον βήχα» στον ομόλογο του λέγοντας ότι στην Μοσούλη δεν θα εισέλθουν παραστρατιωτικές ομάδες, αλλά μόνο ο ιρακινός στρατός και η αστυνομία, απαγορεύοντας στην Τουρκία να «κουνήσει» έστω και ένα άρμα μάχης από τα τουρκο-ιρακινά σύνορα».
Κάποιοι φούσκωσαν τα μυαλά του σουλτάνου με υποτιθέμενα ενεργειακά λάφυρα στο στυλ ¨ άφησε αυτά στην Μεσοποταμία και βάλε χέρι στα άλλα¨.
Σήμερα δεν παλεύουμε απλώς με απάνθρωπους σχεδιασμούς με ανθρώπινη υπόσταση αλλά με το ίδιο το Αντίχριστο πνεύμα των καταχθονίων δυνάμεων που εξαπολύθηκαν εναντίον της ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
Ας λαμβάνουμε θάρρος από τα μηνύματα του Ουρανού.
Το ΕΠΟΣ του 40 ήταν το ΕΠΟΣ της ΠΑΝΑΓΙΑΣ και αυτό θα συνεχιστεί μέχρι σήμερα στο ΕΠΟΣ του ΑΙΓΑΙΟΥ
1940 ¨Το ακόλουθο επεισόδιο συνέβηκε στόν Καλαμά, τις πρώτες μέρες της ιταλικής εισβολής, όταν ακόμα οι φασίστες νόμιζαν πως τίποτε δεν μπορούσε να σταματήσει την προέλασή τους. Ένα μικρό μας τμήμα, κατατσακισμένο από την κούρασι, άυπνο μέρες ολόκληρες, είχε μαζευτεί σ’ έναν καλαμώνα της αριστεράς όχθης τού ποταμού γιά νά ξαποστάσει λίγες ώρες. Οι άνδρες λαγοκοιμόνταν, μα πετάχθηκαν ξαφνικά στο άκουσμα μιας παράξενης, υπερκόσμιας φωνής. Καί είδαν τότε, μέσα στο σκοτάδι που τους περιτριγύριζε, μιάν αχνή οπτασία, μιά γυναίκα με πονεμένη μορφή, μα που το πρόσωπό της αχτινοβολούσε από μιά υπερκόσμια χαρά.
Την γνώρισαν αμέσως, αν και ποτέ δεν την είχαν ξαναδεί:
ήταν η Παναγία, που τους μιλούσε:
«Τούτο εδώ είναι το ακρώτατο σημείο όπου θα φτάσουν οι αντίχριστοι. Από εδώ και πέρα, τίποτε δεν θα σταματήσει τη φυγή τους. Και σας λέγω και τούτο ακόμα: μιά μέρα, η Ελλάς θα γίνει το προσκύνημα όλων τών λαών της οικουμένης».
Και το όραμα εξαφανίστηκε. Την επομένη, άρχιζε η αντεπίθεσίς μας, οι Ιταλοί ξαναπερνούσαν τον Καλαμά άρον-άρον και η φυγή τους από τότε δεν έχει σταματημό.
(«Με τη βοήθεια του Θεού θα επικρατήσει το δίκαιον μας», εφ. Η Νίκη, 19-4-41.
Σύγχρονη δημοσίευση, στο λεύκωμα του Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας Τήνου: Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ’40, σελ.146, με τον τίτλο «Φωνή υπερκόσμια»).
Το παραπάνω κείμενο-προφητεια βρίσκεται στο βιβλιο Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ 40 του κ. Αλέκου Φλωράκη. Πρόκειται για ενα θαυμάσιο πόνημα που καταγράφει άγνωστες πτυχές των γεγονότων μέσα από τις ιστορικές πηγές .Ιδιαίτερη αξία σε αυτή τη προσπάθεια οι αφηγήσεις αυτοπτών μαρτύρων. Μάλιστα στο βιβλίο αυτό υπάρχει και ένα ξεχωριστό κεφάλαιο με τίτλο οπου κατα κυριο λογο παρουσιάζονται θαύματα που βίωσαν οι στρατιώτες μας και ειδικά εμφανίσεις της Παναγίας μας. Απο τη σελιδα 141 εως 150 παρουσιάζονται πολλά θαυμαστά περιστατικά.
Και ενώ ο Καλαμάς ήταν το ακρώτατον σημείον που έφτασαν οι αντίχριστες δυνάμεις στο ΕΠΟΣ του 40
Στο ΕΠΟΣ του Αιγαίου έτσι όπως προδιαγράφεται θα είναι τα ΕΞΑΜΙΛΙΑ δηλ. τα έξη ναυτικά μίλια , όπως μας τα προείπε ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός και μας τα ερμήνευσε ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ.
¨Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός είχε δίκιο που είπε για τα «Εξαμίλια», διότι τα «Εξαμίλια» δεν είναι ούτε χωριά, ούτε πόλεις, αλλά είναι τα έξι ναυτικά μίλια, η ζώνη των έξι μιλίων που περιβάλλει τα παράλια της Ελλάδας και κάθε νησί μας. «Εξαμίλι» είναι κάθε σημείο που απέχει έξι μίλια από τις ακτές της Ελλάδας, χερσαίες ή νησιωτικές. Εκεί, λοιπόν, θα γίνει εκείνο που είπε ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός¨ σελ. 417 ¨ Όταν ο τουρκικός στόλος ξεκινήσει να κατευθύνεται κατά της Ελλάδος και φθάσει στα έξι μίλια, πράγματι θα καταστραφεί. Θα είναι η ώρα που θα έχουν τα κόλλυβα στο ζωνάρι τους. Αλλά, αυτό δε θα γίνει από εμάς. Αυτό είναι το θέλημα του Θεού. Το «Εξαμίλι » θα είναι η αρχή του τέλους… Μετά θα αρχίσουν όλα τα γεγονότα, που θα καταλήξουν στο να πάρουμε την Πόλη…. Την Πόλη θα μας τη δώσουν….. Θα γίνει πόλεμος μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας¨ «Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης, 1924 – 1994
Τελικά ο “πολλαπλασιαστής ισχύος” των ΕΛΛΗΝΩΝ πάντα θα είναι η ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ.
Με πνευματική ευθύνη και συνείδηση
Δρ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ
*Φώτο Κωνσταντίνου Βαρδάκα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου