Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

Οι δανειστές διακόπτουν το Πρόγραμμα, στον αέρα η Ελλάδα! Η ελληνική κυβέρνηση θα ληστεύει τράπεζες για να πληρώνει μισθούς και συντάξεις!

http://kourdistoportocali.com/news-desk/ektakth-eidisii-danistes-diakoptoun-programma-ston-aera-ellada/

Eντολή Ρήξης με την Αθήνα! Σύμφωνα με πληροφορίες της τελευταίας στιγμής οι δανειστές αποφάσισαν να διακόψουν το πρόγραμμα στήριξης (3ο Μνημόνιο) με την Ελλάδα έως την προκήρυξη των αμερικανικών προεδρικών εκλογών από το αποτέλεσμα των οποίων θα εξαρτηθεί η συνέχιση ή όχι της συμμετοχής του ΔΝΤ, όπως επίσης και η μορφή που θα έχει αυτή η συμμετοχή.
Τόσο στις ΗΠΑ όσο και στο Βερολίνο θεωρούν την Ελλάδα πυριτιδαποθήκη της Παγκόσμιας Οικονομίας καθώς οι πληροφορίες από την Αθήνα για τα κρατικά ταμεία που στεγνώνουν είναι σοκαριστικές.
Από τον Ian Ford
Στελέχη της Αμερικανικής Πρεσβείας με διάθεση μαύρου χιούμορ υποστηρίζουν ότι οσονούπω η ελληνική κυβέρνηση θα ληστεύει τράπεζες για να πληρώνει μισθούς και συντάξεις! Η πρόσκληση-παρουσία του Μητσοτάκη στις ΗΠΑ (θυμίζει τις αντίστοιχες προσκλήσεις προς τον Τσίπρα όταν ο σημερινός πρωθυπουργός ήταν στα πάνω του σαν αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης) και η πυρετώδεις διεργασίες ανθρώπων από το περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη σε συνεργασία με στελέχη της Κομισιόν δημιουργούν πλοκή πολιτικού θρίλερ και υπόσχονται ραγδαίες εξελίξεις σε όλα τα μέτωπα. Στο μεταξύ στο Μέγαρο Μαξίμου αιφνιδιασμένοι από την διαρροή των δραματικών συνομιλιών Τσίπρα-Πούτιν απότον ίδιο τον Ρώσο Πρόεδρο αλλά και από τον Φρανσουά Ολάντ ανακαλύπτουν αιφνιδιασμένοι ότι έμειναν χωρίς συμμάχους. Οι παλινωδίες στην εξωτερική πολιτική όταν γίνονται από έναν ισχυρό ηγέτη όπως ο Ερντογάν δεν έχουν κόστος για τον ίδιο και το λαό του. Μόνο που ο Τσίπρας δεν είναι Ερντογάν και τώρα Θεοί και δαίμονες που τον έβλεπαν με συμπάθεια ετοιμάζονται να του τραβήξουν το χαλί κάτω από τα πόδια.
Κι αυτό γιατί πλέον δεν τον θεωρούν ικανό να βγάλει τη χώρα από την κρίση για έναν πολύ απλό λόγο: Kανείς μεγάλος επενδυτής δεν έχει εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση Τσίπρα ώστε να φέρει τα λεφτά του στην Ελλάδα. Ο Εμίρης του Κατάρ έχει να λέει για τα καψόνια από την ελληνική γραφειοκρατία, όσο για τους Κινέζους της Cosco επένδυσαν στην Ελλάδα με την υπόσχεση ότι η χώρα δεν θα βγει από την ζώνη του ευρώ-μια απειλή που επιστρέφει στο προσκήνιο.
Το αποτέλεσμα των εκλογών στις ΗΠΑ πάντως θα είναι ο καταλύτης για την συνέχεια-ακόμη και για το αν η Μέρκελ θα είναι εκ νέου υποψήφια Καγκελάριος…
(Μείνετε συντονισμένοι…)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου