Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

Ο BILL, Η GIANNA ΚΑΙ Ο ΑLEXIS> Το Σοκ της Δραχμής - Η Lady G. και ο πόλεμος των συμφερόντων

http://kourdistoportocali.com/news-desk/sok-tis-drachmis/


Τελικά όλα είναι μία μπλόφα; Η ευρέως διαδεδομένη πληροφορία ότι οι Αμερικανοί στηρίζουν τον Τσίπρα εξαντλείται στις γνωριμίες που του εξασφάλισε η Γιάννα Αγγελοπούλου στην οικογένεια αλλά και στο  lobby του ζεύγους Κλίντον στις ΗΠΑ; 
Τελικά οι πλάτες των ΗΠΑ δεν είναι παρά οι “πλάτες” της Γιάννας Αγγελοπούλου και η πρόσβαση στον Μπίλ και την Χίλαρυ; Δεν λέμε ότι αυτή η γνωριμία είναι άνευ σημασίας, το αντίθετο. Ειδικά εάν η Χίλαρυ κερδίσει τις εκλογές. Αυτό θα είναι μια ολική επαναφορά των Κλίντον στην πρώτη γραμμή.
Aπό τον Ian Ford
Πάντως από το ντοκουμέντο των wikileaks που εμφανίζει τους συνεργάτες του Ομπάμα να απευθύνονται στον Κλίντον ώστε να πείσει τον Τσίπρα να μην τα σπάσει με την Ε.Ε. αποδεικνύεται ότι η υπόθεση της πρόσβασης του Τσίπρα στις ΗΠΑ είναι έργο που φέρνει την υπογραφή και την σφραγίδα της Γιάννας Αγγελοπούλου.
Κάποιοι που πάνε πιο μακριά την ένωση των τελειών εκτιμούν ότι η επιρροή της Γιάννας Αγγελοπούλου στον πρωθυπουργό και οι αρχικές τους συζητήσεις υπήρξε καταλυτική για την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να τα βάλει με συγκεκριμένους επιχειρηματίες εντός της χώρας. Στα μέτωπα του Τσίπρα με την διαπλοκή κάποιοι βλέπουν τα μέτωπα της Γιάννας και του Θόδωρου Αγγελόπουλου με επιχειρηματικά συμφέροντα εντός της χώρας. Οπως επίσης και τη βελούδινη αντιμετώπιση κάποιων άλλων επιχειρηματιών, οι οποίοι παρότι έχουν πολλά ανοιχτά μέτωπα με την Δικαιοσύνη καταφέρνουν και ξεγλιστράνε με απίστευτη άνεση από την τσιμπίδα του Νόμου και να μεγαλουργούν.
 hi1-660x440
Το θέμα είναι ότι ξαφνικά ο Τσίπρας  εμφανίζεται γυμνός από συμμάχους με τον Πούτιν να εξιστορεί (ακόμη κι αυτός που υπήρξε πράκτορας της KGB και είχε ακούσει τόσα και τόσα) αιφνιδιασμένος στον Ολάντ το αίτημα του Ελληνα πρωθυπουργού να τυπώσει χαρτονομίσματα της δραχμής στη Ρωσία. Ο Πούτιν μερικά 24ωρα αργότερα ενημέρωσε τον Ολάντ θέλοντας να πουλήσει εκδούλευση αλλά και τρομαγμένος με το γεγονός ότι ο Τσίπρας αναζητούσε εργοστάσιο να τυπώσει δραχμές και να κάνει αρχικά την Ευρώπη μπάχαλο και στην συνέχεια να διαλύσει εντελώς την ελληνική οικονομία. Ούτε και ο Πούτιν δεν ήθελε να αντιμετωπίσει η Ευρώπη ένα τέτοιο σενάριο γιατί πιθανόν να θεώρησε ότι η επιστροφή της δραχμής θα μπορούσε να αυξήσει κατακόρυφα την επιρροή των ΗΠΑ στην Ελλάδα. Πολλά μπορεί να υποθέσει κανείς όπως επίσης και το ενδεχόμενο ο Πούτιν να διαπίστωσε ότι τότε ο Τσίπρας, με την πίεση που δεχόταν, τα είχε εντελώς χαμένα.
NEW YORK, NY - SEPTEMBER 27: Prime Minister of Greece Alexis Tspiras and Presiden Bill Clinton speak during the 2015 Clinton Global Initiative Annual Meeting at Sheraton Times Square on September 27, 2015 in New York City. (Photo by Taylor Hill/FilmMagic)
Οι αποκαλύψεις για την δραχμή έρχονται σε μια ακόμη δύσκολη συγκυρία για την κυβέρνηση. Τόσο δύσκολη που αναγκάστηκε ο πρωθυπουργός να προαναγγείλει τον δομικό ανασχηματισμό μια και τώρα πλέον διεθέτει πάγκο με φωτεινά μυαλά όπως ο Πάστορας Κουβέλης, η Ξενογιαννακοπούλου, ο Τζουμάκας, ο Κοτσακάς και ο Αρακέν Ντεμέλο.
Αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι σε τι φάση βρίσκονται οι σχέσεις του πρωθυπουργού με την Γιάννα Αγγελοπούλου.
Κι αυτό γιατί αν η Γιάννα δώσει γραμμή στο ζεύγος Κλίντον να εγκαταλείψουν τον Τσίπρα το τέλος μπορεί να είναι και θέμα ημερών. Ακόμη και ο Ολάντ που ο Τσίπρας θεωρούσε φίλο του κάθησε και διηγήθηκε όσα του είπε ο Πούτιν σε δυο δημοσιογράφους! Καλός φίλος και ο Ολάντ, Αλέξη.
Εδώ που φτάσαν τα πράγματα οι μόνοι φίλοι του Αλέξη είναι τελικά ο Γιώργος Κουρής και ο Πάνος Καμμένος.
Μπορούν αυτοί οι δύο να τον διασώσουν;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου