Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ, ΔΤ 605, 26.10.2016

 ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΔΤ 605 26.10.2016
Είδαμε εχθές ότι δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα ΚΟΣΜΟΣ των Χανίων όπως και στην εφημερίδα Χανιώτικα Νέα ότι ο Συνεταιρισμός με τα καταστήματα που φέρουν το σήμα ΙΝ.ΚΑ αποφάσισε σε έκτακτη Γενική Συνέλευση την αλλαγή της επωνυμίας χωρίς το σήμα ΙΝ.ΚΑ και το εικονίδιο Άνδρας Γυναίκα και Παιδί που είναι τα σήματα που διέταξε το Δικαστήριο να μην τα χρησιμοποιεί.

Το κύριο αιτητικό της Αγωγής της ένωσης καταναλωτών ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ, ήταν το ίδιο αυτό που διέταξε και η απόφαση με αναγνώριση και για 1.000.000 € πρόστιμο.
Το σήμα και το εικονίδιο Άνδρας Γυναίκα και Παιδί είναι σήματα από το πρώτο καταστατικό του 1994 της ένωσης καταναλωτών ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ και αυτό δεν αμφισβητείται.
ΟΙ ΕΝΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΙΝΚΑ & Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΜΑΓΑΖΙΑ.
ΟΥΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΑΙΤΗΜΑ.
ΕΜΕΙΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ.
Εφ όσον είναι ειλικρινήςη απόφαση του Συνεταιρισμού για την αλλαγή της επωνυμίας χωρίς το σήμα ΙΝ.ΚΑ και το εικονίδιο Άνδρας Γυναίκα και Παιδί που είναι τα σήματά μας, εμείς η ένωση καταναλωτών ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ έχουμε ικανοποιηθεί και δεν επιδιώκουμε τίποτα άλλο, σε βαθμό, που μπορεί να συμφωνηθεί να λήξει εδώ στο χρονικό σημείο αυτό η διάφορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου