Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Σάββατο 13 Αυγούστου 2016

ΓΙΑΤΙ έγινε (ξαφνικά) τόσο μισητή η Κορακάκη!

http://www.makeleio.gr/%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%B9-%CE%AD%CE%B3%CE%B9%CE%BD%CE%B5-%CE%BE%CE%B1%CF%86%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%84%CF%8C%CF%83%CE%BF-%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%84%CE%AE-%CE%B7-%CE%BA%CE%BF%CF%81%CE%B1/anna

Σπύρος Σούρλας

Το τι έχει ακούσει η Κορακάκη ‘ερήμην’ της ειναι απερίγραπτο.Κάποιοι νεοφιλελέδες υμνούν την ‘αριστεία’ -τρία πουλάκια-κάποιες αριστεράτζες κοντεύουν να την θεωρήσουν υπεύθυνη ,γιά την αύξηση επιθέσεων με όπλα,λες και όποιος ασχολείται με την σκοποβολή,,είναι a priori υποψήφιος δολοφόνος,με εγκληματικά ένστικτα ή στον ελεύθερο χρόνο του πυροβολεί γατάκια και σκυλάκια..Κόψτε κάτι ,γιατί κυκλοφορεί και χρυσό μετάλλιο γελοιότητας.
Από την αλλη επειδή ως τώρα το κορίτσι,μοιάζει να μην τσιμπάει στην υμνολογία των ΜΜΕ και των πολιτικάντηδων παντός είδους,τόσο πιό μισητή γίνεται..από νεοφιλελέδες και ψευτοεπαναστάτες….
Μάλιστα κάποιοι ‘ανακάλυψαν’ και συμβουλές απο τον manager της,γιά να φωτογραφηθεί με προσφυγοπούλα…
Ευτυχώς ο θόρυβος σύντομα θα κοπάσει και μακάρι η Κορακάκη, πρωτίστως για τον εαυτό της,να συνεχίσει την ζωή της,με την ίδια αξιοπρέπεια,που δείχνει αυτές τις μέρες..
Κατά τα λοιπά ειναι ευεξήγητο το γιατί ειδικά κάποιες γυναίκες βγάζουν το μεγαλύτερο μένος απέναντί της…Είναι αυτό που οι ίδιες δεν μπόρεσαν να γίνουν στην μίζερη ψευτοαριστερή ζωή τους.
press-gr.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου