Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

Ο Μητροπολίτης Χίου, τα κατεβασμένα παντελόνια των εξουσιαστών και οι Μαροκινοί,Τυνήσιοι κοκ λαθρομετανάστες που δεν έχουν πόλεμο αλλά παριστάνουν τους "πρόσφυγες"...


O Eκπρόσωπος της ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ-ΛΑΟΣ τ. Βουλευτής Κωστής Αϊβαλιώτης σχολίασε την δήλωση του Μητροπολίτη Χίου κ. Μάρκου:

"Καταρχάς είναι ενθαρρυντικό ότι στα νησιά μας απέναντι από τις μικρασιατικές αρχές υπάρχουν θαρραλέοι ιεράρχες με ευαισθησία, κοινωνικό έργο και  παρρησία όπως  ο Μητροπολίτης Σάμου , ο Μητροπολίτης Κω ,ο  Μητροπολίτης Χίου κ.α. . Οσοι  εξουσιαστές του χθες και του σήμερα ενοχλήθηκαν με τις αλήθειες που είπε ο Μητροπολίτης Χίου κ. Μάρκος ας κοιτάξουν πρώτα τα...κατεβασμένα παντελόνια τους και μετά ας μας πουν αν έχει ή όχι δίκιο ο Μητροπολίτης Χίου όταν λέει ότι όσους μάς στέλνει η Τουρκία είναι λαθρομετανάστες και όχι πρόσφυγες καθώς και αν είναι  ψέμα ότι μας τους στέλνει ο Ερντογάν με  στόχο να δημιουργήσει  κοινωνική έκρηξη στην Ελλάδα. Αν είναι  "πρόσφυγες" αυτοί που μάς στέλνουν οι Τούρκοι, ας μάς εξηγήσουν όσοι "ανατρίχιασαν" με όσα είπε ο κ. Μάρκος από ποιόν  άραγε "πόλεμο"  τρέχουν να σωθούν οι Μαροκινοί ή οι Τυνήσιοι που έρχονται από την άλλη άκρη της Μεσογείου και εντοπίζονται στα γκρουπ των λαθρομεταναστών που συρρέουν στην Ελλάδα δηλώνοντας ότι θέλουν να φύγουν για Σουηδία, Δανία κοκ ... Εχουν μήπως "πόλεμο" στο Μαρόκο ή την Τυνησία και δεν το μάθαμε ;..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου