Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

ΣΥΡΙΖΑ εναντίον ΣΥΡΙΖΑ

http://www.antinews.gr/action.read/ellada/suriza-enantion-suriza/4.109171
Πραγματικά, τι άλλο θα δουν τα μάτια μας. Πόσο αυτό το θέατρο του παραλόγου θα συνεχίσει να μας εκπλήσσει και πόσο το καραβάνι του ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίσει να προχωρά παρά το γεγονός ότι μοιάζει περισσότερο με μπουλούκι που δεν ξέρει που πατά και που πηγαίνει;

Κάθε μέρα κι ένα περιστατικό που δείχνει όχι απλά την επικίνδυνη Βαβέλ που επικρατεί στο κυβερνών κόμμα αλλά και πόσο χαμηλά έχει πέσει η χώρα αυτή.
Το εντυπωσιακό γεγονός έγινε στη Θεσσαλονίκη. Η Αστυνομία προχώρησε, και καλά έκανε, στην ανακατάληψη τριών κτιρίων που είχαν καταλάβει οι αναρχικοί, όπως κάνουν δηλαδή και στην Αθήνα. Σαν να βρίσκονται στο σπίτι τους, χωρίς κανείς να τους ενοχλεί διάφοροι μπαχαλάκηδες μπουκάρουν σε δημόσιες και ιδιωτικές περιουσίες και καταλαμβάνουν κτίρια. Πολλές φορές δε τα χρησιμοποιούν και ως ορμητήρια για τους «αγώνες» που κάνουν κατά του καπιταλισμού, του συστήματος, τους κράτους και ό,τι τους καπνίσει.
Πήγαν λοιπόν οι αστυνομικοί, πέταξαν με τις κλωτσιές τους μπάχαλους μπας και αποκατασταθεί η τάξη. Τολμηρή κίνηση από μια... αριστερή κυβέρνηση που ήρθε στην εξουσία ποντάροντας στη δράση των αναρχικών.
Κι έρχεται το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ και βγάζει ανακοίνωση που κατακεραυνώνει την Αστυνομία για τη δράση της γιατί όπως λέει αυτά δεν ταιριάζουν στην ιστορία της «αριστεράς» κι άλλα τέτοια ανόητα. Προφανώς το κόμμα έχει δίκιο κι όχι η κυβέρνηση. Διότι το κόμμα έγινε 37% από 3% επειδή ακριβώς γαλουχήθηκε με τις «αξίες» της αριστεροσύνης που πούλησε τόσα χρόνια. Έμαθαν να κρατάνε τη μολότοφ, έμαθαν να κάνουν κατάληψη, έμαθαν να μη σέβονται την περιουσία του άλλου.
Σου έρχεται λοιπόν μια κυβέρνηση που είναι βγαλμένη από τα σπλάχνα του κόμματος, έχει κάνει την κωλοτούμπα της, ξεχνά ότι έγινε εξουσία επειδή ακριβώς ξεπούλησε το παρελθόν της και πάει κόντρα. Σε μια περίπτωση Κράμερ εναντίον Κράμερ, ενός εμφυλίου δηλαδή όπου οι παλιοί σύντροφοι πλακώνονται μεταξύ τους για κάτι που θα ήταν αυτονόητο. Δηλαδή την επιβολή του νόμου και της τάξης. Τι πιο φυσιολογικό σε μια σοβαρή χώρα, από το να μην γίνονται καταλήψεις, να μην καίγονται κάθε Σάββατο περιουσίες στα Εξάρχεια, να μην διαλύεται η οικονομική και κοινωνική ζωή των πόλεων, να έχει δικαίωμα ο ιδιοκτήτης να κάνει κουμάντο στην περιουσία του;
Τι πιο φυσιολογικό να μην μετατρέπονται τα Πανεπιστήμια σε κάμπινγκ του κινήματος «μπάτε σκύλοι αλέστε»; Όλα αυτά είναι φυσιολογικά παντού, αλλά στην Ελλάδα είναι κακοποιημένα από την αριστερή ιδεολογία. Όποιος τολμά να μιλήσει για όλα αυτά είναι δεξιός, συντηρητικός, φασίστας, ρατσιστής και πολλά άλλα.
Όμως, το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ που κυβερνά θέλει να δείχνει ότι δεν έχει καμιά σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ της Κουμουνδούρου δεν μας σώζει από το χάος. Δεν μπορεί δηλαδή να βλέπουμε απαθείς το κόμμα που κυβερνά να αντιδρά στη φυσιολογική δουλειά της Αστυνομίας. Εκτός κι αν πρέπει να αναλύσουμε την κατάσταση με τη βοήθεια... ψυχολόγου. Οι άνθρωποι δεν έχουν λογική και μάλλον πρόκειται για μια υπόθεση που χρήζει ψυχιατρικής παρακολούθησης.

Εκτός κι αν πρόκειται για μια ακόμη φορά η χρήση της τακτικής «και με τον χωροφύλαξ και με τον αστυφύλαξ». Δηλαδή και με την αριστερά της αφασίας αλλά και με την φυσιολογική εφαρμογή του νόμου και της τάξης. Όλα να τα περιμένουμε σ' αυτό το θέατρο του παραλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου