Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ «ΚΛΕΙΔΙ» ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ «BREXIT» ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΚΟΠΙΜΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ! ΤΟ «BREXIT» EINAI ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΤΡΑΥΜΑ. ΤΟ «GREXIT» ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η «ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ» ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ! ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ Η «ΒΟΜΒΑ» ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ; (ΒΙΝΤΕΟ)

http://www.makeleio.gr/?p=653299
ELLADA

ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΜΨΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ «BREXIT», Η ΘΑ ΤΗΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ «ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ» ΤΟΥ «GREXIT» ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ;
Υπάρχει ένα σημαντικότατο δεδομένο που «παίζει» τον πιο καθοριστικό ρόλο σε όλη αυτήν την υπόθεση του «Brexit» που κάποιοι σκόπιμα δεν θέλουν να το γνωρίζετε.

Και το δεδομένο είναι το εξής:
Η Γερμανία μετά το τέλος του Β΄Παγκόσμιου Πολέμου με τα συμφωνητικά παράδοσης που υπέγραψε τότε απέναντι στους συμμάχους και στον Αμερικανό Αιζενχαουερ παρέδωσε τα πάντα.
ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΑΛΛΑ ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ.
Δηλαδή έπαψε στα χαρτιά να υφίσταται ως γη που ανήκει σε Γερμανούς. Όλα τα τότε εδάφη της Γερμανίας παραδόθηκαν και ανήκουν μέχρι σήμερα στους Αμερικανούς, Άγγλους και Γάλλους.
Και λεω μέχρι σήμερα γιατί δεν έχουν αλλάξει σε τίποτα τα υπογραφέντα του 1945
Όπως το ίδιο ισχύει και για το έδαφος της Ιαπωνίας που στα χαρτιά ανήκει ολόκληρο στις ΗΠΑ
Στην πορεία των χρόνων παρουσιάστηκε μέσα στην Γερμανία ένα νέο ναζιστικό κίνημα που έβαλε στόχο να ξαναπάρει την Γερμανία στα χέρια του.
Τα λέω περιληπτικά.
bre
Αυτό ξεκίνησε από το 1949, σιγά σιγά γιγαντώθηκε και έφθασε σε σημείο να απειλεί σήμερα την παντοκρατορία των Αμερικανών και όχι μόνο στο θέμα της Παγκόσμιας Οικονομίας αλλά να απειλεί το σημαντικότερο σχέδιο των Εβραίων Τραπεζιτών που είναι η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ του εβραίου «Μεσσία».
Οι Αμερικάνοι τώρα αυτό το σκληροπυρηνικό Γερμανικό «οικοδόμημα» που δεν υποτάσσεται σε όλες τις επιταγές της «Νέας Τάξης» και ακολουθεί ένα δικό του δρόμο υποταγής των λαών, πρέπει να το ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ!!!
Και αφού δεν μπόρεσαν να το γκρεμίσουν κατευθείαν και μία και καλή με το «GREXIT» που ήρθαν με «οίστρο» να το επιτύχουν τα «ψυχοπαίδια» του ΣΟΡΟΣ,  ο Τσίπρας με τον Βαρουφάκη, το ξεκινούν πιο ήπια με το άλλο «ψυχοπαίδι» τους την Αγγλία!!!
Το γιατί δεν το πέτυχαν και γιατί δεν έγινε το «Grexit», αφού αυτό ήρθαν να κάνουν ο Τσίπρας με τον Βαρουφάκη είναι μια άλλη ιστορία που δεν είναι του παρόντος.
ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΔΕΧΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ «ΒRΕΧΙΤ» ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΛΗΓΜΑ.
Αλλά να είστε σίγουροι πως σύντομα θα δεχθεί και περισσότερα, γιατί οι Αμερικανοόι ξέρουν πως αν δεν αποτελειώσουν σύντομα την Γερμανία, η πληγή αυτή του «Βrexit» θα επουλωθεί και τότε η Γερμανία θα γίνει ακόμη πιο επικίνδυνη!
Να γνωρίζετε πάντως πως τα διάφορα «EXIT» χωρών μελών της Ε.Ε είναι μικροπλήγματα για τη Γερμανία ενώ το «GREXIT» είναι η χαριστική βολή.
ΜΕ ΤΟ «GREXIT» ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ 4ο ΡΑΪΧ ΑΛΛΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΤΙ ΛΕΤΕ;
ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΜΨΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ «BREXIT», Η ΘΑ ΤΗΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ «ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ» ΤΟΥ «GREXIT» ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ;
ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ
συγγραφέας-ερευνητής
giannis_lampropoulos@yahoo.com
ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤA ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ:
 BREXIT… ΒΙΒΛΙΚΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ!!! ΣΗΜΑΔΙ ΤΩΝ ΕΣΧΑΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου