Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Κυριακή 22 Μαΐου 2016

Αποκάλυψη: Το μυστικό ραντεβού στην όμορφη Ερμιόνη

http://www.antinews.gr/action.read/politiki/apokalupsi-to-mustiko-rantebou-stin-omorfi-ermioni/2.107190
Η Θερμησία Ερμιόνης είναι μια όμορφη περιοχή, για πολλούς άγνωστη, για τους μυημένους, ένας πολύ «πλούσιος» οικισμός που υπάρχουν πολυτελή σπίτια πολιτικών, επιχειρηματιών κλπ.

Είναι ένας ιδανικός προορισμός για ήσυχες διακοπές αλλά και για συναντήσεις μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα της αθηναϊκής παραπολιτικής κοινωνίας. Στα όμορφα αυτά σπίτια της περιοχής κάνουν πολλές φορές διακοπές πολιτικοί με... ανάστημα και βαρύ βιογραφικό στην πολιτική ζωή αυτού του τόπου.
Ενίοτε το σπίτι του ή και σπίτια διπλανών, χρησιμοποιούνται για να γίνονται οι μυστικές συναντήσεις. Κάποτε τα λέγαμε «μυστικά δείπνα» όπου οι συναντήσεις κατέληγαν σε νέες κυβερνήσεις και νέους πρωθυπουργούς.
Εκεί λοιπόν, λένε οι πληροφορίες μας τις ημέρες του Πάσχα έγινε μια συνάντηση που αν βγει στον αέρα θα προκαλέσει πολιτικό σεισμό, κι όχι μόνο. Κορυφαίοι πολιτικοί πήγαν στα κρυφά και μακριά από... κοριούς ή άλλα «λυκόσκυλα» της είδησης, συνετελέσθη ένα πολύ σημαντικό ραντεβού.
Από εκείνα που βγάζουν κυβερνήσεις εθνικής ενότητας και συνεργασίες που μπορεί, όμως, να οδηγήσουν σε διάσπαση μεγάλα κόμματα. Λέγεται μάλιστα ότι εκεί, μεταξύ κόκκινων αβγών και νόστιμων εδεσμάτων λόγω Πάσχα, έπεσε στο τραπέζι και το όνομα ενός μεταβατικού πρωθυπουργού. Ένα πρόσωπο υπεράνω πάσης υποψίας που όμως έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τον κεντροδεξιό χώρο, κυρίως λόγω της σχέσης του με κορυφαίο πολιτικό παράγοντα της Ελλάδας.
Οι πληροφορίες του Antinews αναφέρουν ότι η συνάντηση – βόμβα στην πανέμορφη Ερμιόνη είχε χαρακτήρα... διερευνητικό. Του στυλ: «Άμα ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τα καταφέρει και δεν μπορέσει να αντέξει, ενεργοποιούμε το σχέδιο που θα προβλέπει συμμαχίες ετερόκλητων δυνάμεων, διασπάσεις κομμάτων και πρωθυπουργός «αχυράνθρωπος» που προτάθηκε από τον κορυφαίο πολιτικό παράγοντα που σας λέγαμε πιο πάνω, γιατί ο ίδιος δεν θέλει να βρίσκεται πάνω στη σκηνή του πολιτικού θεάτρου, αλλά παίζει το ρόλο του... υποβολέα.
Η συνάντηση που σας περιγράφουμε είχε και «θάψιμο» άλλου κορυφαίου πολιτικού παράγοντα ο οποίος μάλιστα δεν γνώριζε (και πιθανόν να μη γνωρίζει ακόμη) γι' αυτό το ραντεβού των «τεσσάρων».
Για ευνόητους λόγους δεν αναφέρουμε ονόματα, γιατί αν βγουν θα προκαλέσουν πράγματι πολιτικό σεισμό. Αν επιβεβαιωθούν δε με αποδείξεις, θα οδηγήσουν σε διαγραφές, διασπάσεις και διαζύγια εξαιρετικά επώδυνα για τα κόμματα.
Να σας τονίσουμε ότι δεν υπήρχε... γάτα Ιμαλαΐων ή άλλο κατοικίδιο στην ευρύτερη περιοχή, εκτός κι αν είχε «τρουπώσει» κάτω από κάποιο κρεβάτι και παρακολουθούσε έκπληκτο την ετερόκλητη παρέα που στα λόγια «σκοτώνεται» αλλά πίσω από τις κουρτίνες στήνει συμμαχικές κυβερνήσεις.
Γράφουμε για να προειδοποιήσουμε: «Το ξέρουμε κύριοι και κυρίες που πήγατε στην όμορφη Θερμησία. Ξέρουμε τι κάνατε φέτος λίγο πριν από το Πάσχα. Τι σχεδιάζατε, ποιους θάψατε και ποιον θέλετε να επιβάλλετε για πρωθυπουργό της κακιάς ώρας, αν τεθεί θέμα και αν η κυβέρνηση δεν αντέξει τις πιέσεις».
Οι εποχές που οι κυβερνήσεις ορίζονταν σε μυστικά δείπνα πιστεύαμε ότι είχαν περάσει. Όμως, κάποιοι παρακάμπτουν τον ελληνικό λαό και παίζουν παιχνίδια πίσω από την πλάτη του.

Είμαστε εδώ να τους αποκαλύψουμε. Κι αν χρειαστεί θα πάρουμε και... βρεγμένη σανίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου