Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

«Με ένα μπάφο την ήμερα, Προσφυγικό και Μνημόνια κάνω πέρα»

http://www.antinews.gr/action.read/ellada/me-ena-mpafo-tin-imera-prosfugiko-kai-mnimonia-kano-pera/4.105970
Διαβάζουμε τη μεγάλη είδηση της ημέρας. Ο υπουργός Δικαιοσύνης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Νίκος Παρασκευόπουλος υπέγραψε το θεσμικό πλαίσιο για την εισαγωγή της καλλιέργειας ποικιλιών κάνναβης, οι οποίες προορίζονται αποκλειστικά για βιομηχανική χρήση,.

Η ΚΥΑ καθορίζει τα αναγκαία συμπληρωματικά μέτρα σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις καλλιέργειας των ποικιλιών κάνναβης για βιομηχανική χρήση με περιεκτικότητα σε τετραϋδροκανναβινόλη μέχρι 0,2%.
Είναι κάτι τέτοιες στιγμές που καταλαβαίνεις γιατί αυτή η κυβέρνηση ήρθε στην εξουσία. Για κάτι τέτοια μεγάλα γεγονότα που ασφαλώς ταλάνισαν το υπουργείο Δικαιοσύνης και σπατάλησαν πολύ χρόνο από τον υπουργό. Τώρα καταλαβαίνουμε γιατί δεν μπορεί να ελέγξει το χάος που επικρατεί στη Δικαιοσύνη. Που να προλάβει ο άνθρωπος, γι' αυτό του έβαλαν και τον Παπαγγελόπουλο, για να ασχολείται αυτός με την ποδηγέτηση της Δικαιοσύνης και ο άλλος για τους... μπάφους.
Τώρα μπορούν ελεύθερα στα Εξάρχεια να καπνίζουν μπάφους που θα φτάνουν μέχρι τα υπουργικά γραφεία. Τώρα μπορούμε να απαντήσουμε στην ερώτηση «μα τι καπνίζουν αυτοί που μας κυβερνούν;»

Γίνεται πραγματικότητα με την πρώτη φορά αριστερά το σύνθημα «Κάτω η Χούντα, πάνω η φούντα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου