ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ ΚΑΙ ΔΥΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΟΥ MEGA! ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΑΝ ΙΕΡΕΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ! ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ: "ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΕΑΣ ΑΥΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ. ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΟΤΑ"!!! ΒΙΝΤΕΟ!

http://indobserver.blogspot.gr/2016/03/mega.html

Στο στόχαστρο πλέον της κυβέρνησης αλλά και των δημοσιογράφων έχουν μπει όποιοι τολμούν να εκφράζουν ανησυχία για την επέλαση των λαθρομεταναστών-ισλαμιστών τους οποίους επιβάλλει η κυβέρνηση...

των προδοτών, σε κάθε πόλη και χωριό! 
Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ένα βίντεο, με τον πατέρα Ευλόγιο να εκφράζει την ανησυχία του προς τον βουλευτή Ημαθίας Ουρσουζίδη (ΣΥΡΙΖΑ) και σε κάποια στιγμή του λέει ότι θα γίνει χαμός αν πειραχτεί μια τρίχα από την κεφαλή μιας μοναχής που βρίσκεται σε παρακείμενο μοναστήρι!
Αυτή η έκφραση του ιερέα έγινε αντικείμενο στοχοποίησης από τους δημοσιογράφους Χασαπόπουλο και Τάκη και κυρίως από τον υπουργό Κουρουμπλή ο οποίος χαρακτήρισε «αντίχριστο» τον ιερέα, κάνοντας μάλιστα και μαθήματα καλού χριστιανού!!!

Αυτό  είναι το σύνθημα της κυβέρνησης για το επόμενο διάστημα. Προκειμένου να επιβάλει βιαίως τους λαθρομετανάστες σε όλες τις πόλεις και τους δήμους, θα χαρακτηρίζει ρατσιστή, φασίστα και απάνθρωπο όποιον θέλει να προστατέψει την περιουσία του, τη γειτονιά του, τη φαμίλια του, το μοναστήρι του από τους λαθρο- ισλαμιστές! ‘Ετσι και με τον ιερέα Ευλόγιο: επειδή τόλμησε να ανησυχήσει και να υπερασπιστεί τη μοναχή από το μοναστήρι, τον διαπόμπευσαν οι δημοσιογράφοι του MEGA μαζί με τον Κουρουμπλή, που τον χαρακτήρισε «αντίχριστο», λέγοντας μάλιστα ότι «οι πρόσφυγες δεν έχω δει να πειράξουν ούτε κότα»!!! 
Οι συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι δεν είδαμε να προβάλουν από την ίδια πόλη, τη Βέροια, τους ανησυχούντες κατοίκους να δηλώνουν στο δημοτικό συμβούλιο και τον δήμαρχο ότι κινδυνεύουν τα σπίτια τους και οι γυναίκες τους… 
Δείτε το βίντεο που πρόβαλλε το MEGA, στοχοποιώντας τον ιερέα ως "αντίχριστο"!!!

Σχόλια