Αγρυπνία στην Ιερά Μονή Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Παραβόλας Αιτωλ/νίας προς τιμήν της θαυματουργής εικόνας της Παναγίας "Φοβερά Προστασία" από την Ι.Μ. Κουτλουμουσίου Αγίου Όρους (videos και φωτογραφίες)

videos - φωτογραφίες: Χρήστος Αλεξόπουλος

Ιερά Αγρυπνία προς τιμήν της θαυματουργής εικόνας της Υπεραγίας Θεοτόκου "Φοβερά Προστασία" από την Ιερά Μονή Κουτλουμουσίου Αγίου Όρους τελέστηκε στην Ιερά Μονή Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Παραβόλα Αιτωλοακαρνανίας.
Στην αγρυπνία, παρά το προχωρημένο της ώρας και το τσουχτερό κρύο, παρευρέθηκε μεγάλο πλήθος πιστών, πολλοί από αυτούς μάλιστα ήταν οικογένειες με μικρά παιδιά.
Όλοι ήθελαν να προσκυνήσουν την θαυματουργή εικόνα της Παναγίας μας και να πάρουν ευλογία και δύναμη για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τους δύσκολους καιρούς που περνά η πατρίδα μας.
Στην Αγρυπνία χοροστάτησε ο Ιερομόναχος της Ι.Μ. Κουτλουμουσίου Αγίου Όρους π.Φιλόθεος, ενώ η Ηγουμένη της Ιεράς Μονής Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Παρασκευή και η συνοδεία της γλύκαναν τις καρδιές των πιστών με την υπέροχη ψαλμωδία τους αλλά και την εν γένει φιλοξενία τους.

Η θαυματουργή εικόνα της Παναγίας μας Φοβερά Προστασία από την Ι.Μ. Κουτλουμουσίου Αγίου Όρους.


Ο ιερομόναχος Φιλόθεος της Ι.Μ.Κουτλουμουσίου Αγίου Όρους

Υπέροχες οι ψαλμωδίες από την Ηγουμένη Παρασκευή και την ακολουθία της, γλύκαναν τις καρδιές των πιστών


Πολύ μεγάλη ήταν η προσέλευση των πιστών, παρά το προχωρημένο της ώρας και το τσουχτερό κρύοVIDEOS:

1) Αποσπάσματα από την παράκληση.

2) Ομιλία του Ιερομονάχου Φιλοθέου της Ιεράς Μονής Κουτλουμουσίου Αγίου Όρους.


Σχόλια