Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Κ. Αϊβαλιώτης: "Διασώθηκε ο κλυδωνιζόμενος κ. Τσίπρας από ένα ακόμη γαλάζιο φιάσκο!- Καλύτερη μεταβατική λύση ο διαπρεπής δημοσιογράφος και τ. Ευρωβουλευτής Γιάννης Μαρίνος"

Ο  τ. Βουλευτής(και πρώτος σε ψήφους στον ΛΑΟΣ με 40.000 σταυρούς) Κ. Αϊβαλιώτης ρωτήθηκε για το τραγέλαφο με τις εκλογές στη ΝΔ :  


"Για άλλη μια φορά το ...."Θέατρο ΠΕΡΟΚΕ" που λέγεται σημερινή ΝΔ ξαναέσωσε τον Α. Τσίπρα και την κλυδωνιζόμενη κυβέρνησή του με τους 151+ 2 μουσουλμάνους. Στα διεθνή ΜΜΕ η Ελλάδα εμφανίζεται ως η χώρα που δεν μπορεί να εγγυηθεί ούτε την ...διεξαγωγή ενός ντέρμπυ ή τις εσωκομματικές εκλογές στο 2ο σε δύναμη κόμμα, το οποίο πλέον σαπίζει διαβρωμένο από τζάκια, γόνους, βαρώνους, μηχανισμούς ,κολλητιλίκια, αποστάτες και άλλους πάσης φύσεως πολιτικούς "χλιμίντζουρες". Το ιστορικό κόμμα του αείμνηστου Κων/νου Καραμανλή δείχνει να  σβήνει προξενώντας πλέον θυμηδία , ενώ η η πρόταση περί μεταβατικής προεδρίας της κ. Γιαννάκου ολοκληρώνει τον σουρρεαλισμό: Η  κ. Γιαννάκου είναι  η υπουργός Παιδείας που αρνήθηκε πεισματικά να αποσύρει το αλήστου μνήμης  βιβλίο της κ. Ρεπούση , και μόνο η συνεχής  πίεση κάποιων από εμάς( στην Βουλή  και εκτός αυτής) οδήγησε στην τελική απόσυρσή του.Οι σοβαροί άνθρωποι σπανίζουν στην σημερινή ΝΔ , η καχυποψία περισσεύει και αναδεικνύεται ο ρόλος ανθρώπων με κύρος, σεβαστή επαγγελματική πορεία , οι οποίοι επιβεβαιώθηκαν σε ό,τι έλεγαν και δεν έχουν κομματικές ή άλλες φιλοδοξίες.Ενας από αυτούς είναι ο κορυφαίος δημοσιογράφος και συγγραφέας Γιάννης Μαρίνος , επιτυχημένος τ. Ευρωβουλευτής της ΝΔ και επί 45 χρόνια Διευθυντής του "ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ". Η προσωπικότητα του Γιάννη Μαρίνου ,το διεθνές κύρος του λόγω της θητείας του στο Ευρωκοινοβούλιο, το ότι δικαιώθηκε σε ό,τι έλεγε εδώ και χρόνια καθώς   και οι διακρίσεις που έχει λάβει από τα Οργανα της ΕΕ  κλπ τον καθιστούν την καλύτερη μεταβατική λύση για την κλυδωνιζόμενη ΝΔ, η οποία -αν δεν βρει κάποιον άνθρωπο με ανάλογο διεθνές κύρος  που να εγγυηθεί την ενότητά της- είναι καλύτερο να αυτοδιαλυθεί  ώστε  να ξεκινήσει η επανίδρυση της παράταξης , καθώς  ένα  ποσοστό πάνω από 15%   βρίσκεται  εκτός ΝΔ και κυρίως στα δεξιά της....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου