Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2015

"Όποιος στέκεται στο πλευρό της Γαλλίας τούτες τις ώρες είναι προδότης του Ελληνικού Έθνους"!

http://attikanea.blogspot.gr/2015/11/blog-post_751.htmlΗ Ελλάδα οφείλει να συμπεριφερθεί στην Γαλλία, όπως ακριβώς συμπεριφέρθηκε η Γαλλία στην Ελλάδα στο ζήτημα της οικονομικής κρίσεως: καμμία αλληλεγγύη, καμμία βοήθεια, καμμία συμπαράσταση. 
 
Αντιθέτως οφείλουμε να επιδείξουμε τιμωρητική στάση προς παραδειγματισμό και των υπολοίπων ευρωπαϊκών ιμπεριαλιστικών χωρών.

Αν παρ' ελπίδα επιμένουν οπωσδήποτε να λάβουν Ελληνική βοήθεια μπορούμε να τους στείλουμε τον τιμοκατάλογο πολιτικών υπηρεσιών.

Για κάθε διέλευση γαλλικού αεροσκάφους ή γαλλικού πλοίου μέσα από Ελληνικά εδάφη ή χωρικά ύδατα, θα διαγράφωνται 5 δις χρέους.

Αν περάσουν τα σύνορά μας 50 αεροσκάφη Rafale, θα διαγραφεί 250 δις χρέος. Η τιμή περιλαμβάνει μόνον την διέλευση προς την Συρία. Η επιστροφή χρεώνεται ξεχωριστά.

Τόσο κοστίζει η φιλία μας. Αν δεν τους αρέσει, ας πάνε να βρούν αλλού καλύτερες τιμές.

Άλλωστε αυτό μας είπαν οι Γάλλοι το 2010 όταν μας επέβαλαν το μνημόνιο: "Αν δεν σας αρέσει το μνημόνιο, ψάξτε αλλού για δάνεια".


Ούτε φίλοι, ούτε σύμμαχοι, ούτε εταίροι είμαστε με τους Γάλλους κατακτητές και αποικιοκράτες.  
Ούτε έχουμε τα ίδια συμφέροντα, ούτε την ίδια γεωπολιτική θέση, ούτε τους ίδιους γεωστρατηγικούς προσανατολισμούς, ούτε τον ίδιο πολιτισμό, ούτε την ίδια θρησκεία, ούτε τις ίδιες αξίες, ούτε την ίδια γλώσσα, ούτε την ίδια εθνικότητα, ούτε την ίδια ιστορία, ούτε τους ίδιους προγόνους, ούτε τα ίδια ήθη, ούτε τα ίδια έθιμα, ούτε την ίδια φυλή, ούτε τους ίδιους εχθρούς, ούτε τους ίδιους φίλους.  
Άλλωστε δεν είμαστε ιουδαίοι για να εφαρμόζουμε το "οφθαλμός αντί οφθαλμού, και οδόντα αντί οδόντος". 
Είμαστε Έλληνες, γι' αυτό εφαρμόζουμε το "οφθαλμοί αντί οφθαλμού, καιοδόντες αντί οδόντος".

Η Γαλλία πρέπει να τιμωρηθεί για τα 200 χρόνια ταπεινώσεως της Ελλάδος από την γαλλική εξωτερική πολιτική. 
 

ΥΓ: Προσοχή, με βάση την δήλωση της Μογκερίνι, μας εμπλέκουν σε πόλεμο στην Συρία, χωρίς καν να μας ρωτήσουν. "Δεν χρειαζόμαστε περαιτέρω διαδικασίες για να προχωρήσουμε", δήλωσε η ΥΠΕΞ της ΕΕ. Το ζήτημα για αυτούς είναι τί είδους υποστήριξη θα προσφέρουμε, όχι αν θέλουμε να συμμετάσχουμε στον πόλεμο.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Agriniopestcontrol

Το κανάλι μου στο YouTube

Το κανάλι μου στο YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCZBMrEHAv1uMF9S-7t7fMIQ

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου