Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ : ΜΙΛΤΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ... (Του Όμηρου Αλεξάνδρου, Οικονομολόγου Λογιστή-Ελεγκτή)


cid:image001.jpg@01D102F8.31318950


Του Όμηρου Αλεξάνδρου
Οικονομολόγου Λογιστή-Ελεγκτή


Πατήστε στον πιο κάτω σύνδεσμο με κόκκινα γράμματα για να δείτε ένα συγκλονιστικό ολιγόλεπτο Βίντεο για να αντιληφθείτε καλύτερα την ‘’ποιότητα’’ των αριστερών συντρόφων Χριστόφια και ΑΚΕΛ.  




Τα αριστερά κωθώνια, μια ζωή κατηγορούσαν, όχι άδικα, τα άλλα κωθώνια της δεξιάς για εγκλήματα που διέπραξαν σε βάρος του τόπου μέχρι που έπεισαν αυτόν τον ανώριμο πολιτικά λαό να τους δώσει την εξουσία και να αποδειχθούν τρισχειρότεροι. Αποτέλεσμα, ήταν να φέρουν στην εξουσία, αν είναι ποτέδυνατόν, ένα Αναστασιάδη που όπως αναμένετο, αποδεικνύεται εξ’ ίσου προβληματικός όπως και το ανόητο ανθρωπάκι που ακούει στο όνομα Δημήτρης Χριστόφιας.

Σήμερα Αναστασιάδης και Χριστόφιας αντί να βρίσκονται στην φυλακή και τα κόμματα τους, ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ να είναι διαλυμένα για τα εγκλήματα που διέπραξαν σε βάρος της Κύπρου, πρωταγωνιστούν και πάλιν καισυνεργάζονται στενά για να ολοκληρώσουν το καταστροφικό τους έργο με την υπογραφή της συνθήκης παράδοσης της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Τουρκία μέσω της λύσης της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας ΔΔΟ..

Και ενώ όλα τα πιο πάνω συμβαίνουν με πρωταγωνιστές την αριστεροδεξιά αρρωστημένη ιδεολογία, τα άλλα κωθώνια, αυτά του Κέντρου, αντί να ενωθούν για να αποτελέσουν ανάχωμα στα ανομολόγητα εγκληματικά σχέδια του αριστεροδεξιού φασισμού ερίζουν μεταξύ τους για τις καρέκλες.

Είναι για τους ποιο πάνω λόγους που επιμένω ότι με την υπάρχουσα αρρωστημένη και διεφθαρμένη κομματοκρατία η Κύπρος είναι καταδικασμένη και ότι ο μόνος τρόπος να σωθεί, είναι να γεννηθεί μια νέα Πολιτική Κίνηση που θα την στηρίξουν επιφανείς οικονομικά εθνικοί ευεργέτες και πολίτες που αγαπούν πραγματικά τον τόπο τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου