Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

Καλώς ήρθατε στην κόλαση που στήνουν οι Ευρωπαίοι με τη βοήθεια της Αριστεράς

http://www.antinews.gr/action.read/antitheseis/kalos-irthate-stin-kolasi-pou-stinoun-oi-europaioi-me-ti-boitheia-tis-aristeras/10.102856


Σε εξέλιξη βρίσκεται ένα οργανωμένο σχέδιο των Ευρωπαίων, και κυρίως του «φίλου» Γιούνκερ και των Γερμανών, για τη δημιουργία μια φτωχοποιημένης Ελλάδας η οποία θα είναι υποχρεωμένη να γίνει και επισήμως «αποθήκη ψυχών». Χιλιάδων προσφύγων που δεν θα μειωθούν τα επόμενα χρόνια, αντιθέτως θα αυξάνονται όσο η Μέση Ανατολή θα φλέγεται.
Η κυβέρνηση της Αριστεράς άραγε είναι μέσα στο παιχνίδι; Είναι μέρος του στημένου σχεδίου που έχει εκπονηθεί στα κλειστά γραφεία των Βρυξελλών και του Βερολίνου; Είναι εντελώς ανόητοι που δεν καταλαβαίνουν ούτε τι τους γίνεται;
Το σενάριο για την Ελλάδα που ονειρεύονται κάποιοι και έχουν συμμάχους τους «πρόθυμους ηλίθιους» της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ψεκασμένων έχει δύο σκέλη:
1.Το πρώτο είναι η μετατροπής της χώρας σε ένα φτωχό μέρος αντίστοιχο της Βουλγαρίας ή της Ρουμανίας, πλήρης βαλκανοποίηση δηλαδή της Ελλάδας. Ένα 90%-95% του ελληνικού λαού θα είναι πλήρως φτωχοποιημένο, με μισθούς και συντάξεις πείνας, με τον κόσμο να είναι πλήρως εξαρτημένος από το δημόσιο, από τους πολιτευτές, από ρουσφέτια και λαμογιές για να βγάζει κανένα μεροκάματο και να ζει όπως μπορεί να ζει. Ο… ταξικός πόλεμος που έχει ξεκινήσει ο Τσίπρας στοχεύει στην ασφυκτική πίεση των μεσαίων στρωμάτων, αυτών που βγάζουν λίγα χρήματα παραπάνω δουλεύοντας 15 και 20 ώρες. Όχι κατ’ ανάγκη ύποπτων χρημάτων, αλλά εισοδημάτων από σκληρή εργασία, από ικανότητες, από δεξιότητες και από διαρκή προσπάθεια για βελτίωση των συνθηκών ζωής τους. Όχι, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κάνει ό,τι μπορεί για να αυξήσει τα εισοδήματα των φτωχών κοινωνικών στρωμάτων. Θα συρρικνώσει τους άλλους για να γίνουν όλοι ίδιοι, κανείς να μην ξεχωρίζει. Το υπόλοιπο 5%-10% είναι μερικές χιλιάδες οικογένειες που ακόμη και σήμερα κυριαρχούν στην Ελλάδα. Κάποιες θα χαθούν για να έρθουν άλλες που θα στήσουν ένα νέο κατεστημένο που θα περνά καλά, θα στέλνει τα παιδιά στα ιδιωτικά με ΦΠΑ 50%, θα βγαίνει έξω και θα διασκεδάζει, θα ξοδεύει σε ταξίδια στο εξωτερικό και θα έχει τους υπόλοιπους στην υπηρεσία τους. Οι υπόλοιποι θα βγάζουν το μεροκαματάκι ως σερβιτόροι, δάσκαλοι για τα ιδιαίτερα των παιδιών τους, νταντάδες, υπηρέτριες κ.λπ. και όλα αυτά βεβαίως με μισθούς σκλάβων και λογική «σκάσε και δούλευε». Αυτό είναι το πρώτο σκέλος της Ελλάδας που ονειρεύεται η Αριστερά και ένα σχέδιο που η ίδια εκπόνησε, συμφώνησαν οι Ευρωπαίοι και υλοποιείται. Το ζητούν οι ξένοι διακαώς, βρήκαν τους «πρόθυμους ηλίθιους», τους εμμονοληπτικούς και ιδεοληπτικούς αριστερούς και παίζουν μπάλα άνετα με τον κόσμο να κοιτάζει σαν χαμένος.
2.Το δεύτερο σκέλος το βλέπουμε να είναι σε εξέλιξη τώρα. Η Σύνοδος Κορυφής για το μεταναστευτικό αποδεικνύει ότι συμβαίνει για εμάς χωρίς εμάς και παρά την παρουσία του Τσίπρα στις Βρυξέλλες που αμφιβάλλουμε αν καταλαβαίνει και τι γίνεται. Οι Ευρωπαίοι αποδεικνύουν ότι έχουν σχέδιο με θύμα την Ελλάδα από το γεγονός ότι δεν κάλεσαν την Τουρκία. Από εκεί που γίνεται δηλαδή η διακίνηση των προσφύγων, εκεί όπου είναι ο παράδεισος των δουλεμπόρων και δισεκατομμύρια είναι τα έσοδα. Κι όμως, οι Βρυξέλλες δεν κάλεσαν τους Τούρκους, η Άνγκελα πήγε την προηγούμενη εβδομάδα και τους έδωσε τα πάντα ενώ ο Ερντογάν κοιμάται ήσυχος γιατί άλλα κορόιδα πληρώνουν το χάος. Οι Ευρωπαίοι προωθούν τη δημιουργία ενός «Γκουαντάναμο» στην Ελλάδα, τη φτωχή Ελλάδα που θα της δώσουν ένα ξεροκόμματο για να στήσει στρατόπεδα με χιλιάδες πρόσφυγες που δεν θα βοηθήσει και πολύ αν σκεφτεί κανείς ότι καθημερινά καταφτάνουν χιλιάδες αθώες ψυχές από τα τουρκικά παράλια.
Στη λογική «σκάσε και κολύμπα», οι ξένοι θα δημιουργήσουν μια χώρα απολύτως ελεγχόμενη από αυτούς, φτωχή, κατεστραμμένη, χωρίς κοινωνικές και πολιτικές δομές που θα είναι και η «αποθήκη ψυχών» της Ευρώπης.
Αυτό είναι το μέλλον της Ελλάδας, το βλέπετε; Είναι μπροστά μας και μας κλείνει το μάτι. Καλώς ήρθατε στην κόλαση που στήνουν οι Ευρωπαίοι με τη βοήθεια της Αριστεράς που είτε δεν καταλαβαίνει τι της γίνεται είτε δεν θέλει γιατί έτσι περνά μια χαρά στην εξουσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου