Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Γιώργος Παπανδρέου ο Β’

http://www.antinews.gr/POLITIKE/giorgos-papandreou-o-b/

Στην Ελλάδα δύο πρωθυπουργοί έχουν δυσφημίσει ως διεφθαρμένη τη χώρα στο εξωτερικό. Ο ένας είναι ο Γιώργος Παπανδρέου και ο δεύτερος ο Αλέξης Τσίπρας.
Στην Ελλάδα δύο πρωθυπουργοί έχουν δυσφημίσει ως διεφθαρμένη τη χώρα στο εξωτερικό. Ο ένας είναι ο Γιώργος Παπανδρέου και ο δεύτερος ο Αλέξης Τσίπρας.
Ο πρωθυπουργός βρήκε να απαντήσει στην ερώτηση του Μπιλ Κλίντον για τις επενδύσεις ότι «στην Ελλάδα συχνά για να κάνεις τη δουλειά σου θα πρέπει να δώσεις λεφτά κάτω από το τραπέζι για να κινήσεις τη γραφειοκρατία»!
Προφανώς ο Τσίπρας δεν έχει ακούσει τίποτα για το ότι γίνονται πράγματα που δεν λέγονται. Και αυτό δεν το λες αλλά κάνεις τα πάντα στο εσωτερικό για να το αλλάξεις. Όχι ότι είναι αγγελούδια οι έξω ή ότι δεν είναι αληθές αυτό που ειπώθηκε. Αλλά το τι λες, που το λες και πως το λες έχει σημασία.
Εδώ τι αποδεικνύεται; Αποδεικνύεται ότι είτε ο Τσίπρας δεν διαθέτει στοιχειώδη ευφυΐα ή ότι θέλει συνειδητά να βλάψει τη χώρα. Τρίτη εξήγηση δεν υπάρχει. Και αυτό γιατί την ώρα που για παράδειγμα η Γερμανία για ακόμα μια φορά βρίσκεται στο επίκεντρο της παγκόσμιας διαφθοράς λόγω Volkswagen αυτή τη φορά, ο Τσίπρας αντί να το εκμεταλλευτεί πάει και βάζει οικειοθελώς την Ελλάδα στο κάδρο της διαφθοράς.
Το έχει η ψυχή της …δημοκρατικής παράταξης που θα μπορούσε να έλεγε και ο Νίκος Παππάς.
Ο Τσίπρας τελικά θα μπορούσε να λέγεται και ΓΑΠ ο Β’.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου