Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ, Χανιά, ΔΤ 567, 07.09.15: Βαρουφάκης-Μαρδάς-Τσίπρας, Σκορδάς!!

ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ Χανιά ΔΤ 567 07.09.15
Επειδή αφορούν το πορτοφόλι μας και τις 10.005 αυτοκτονίες, σας το γνωστοποιούμε και :
Στο ΙΝΚΑ τα μέλη και το Δ.Σ. διατηρούμε και επιμένουμε στην άποψη και συμφωνία, πως τα λεφτά μας που έχουμε στην τράπεζα, δεν θέλουμε άδεια από τον κάθε Μπλούμ-ΤΕΙ για να τα πάρουμε και να τα κάμουμε, στραγάλια, π.χ. για να ταΐζουμε τα ψάρια. Δικά μας είναι, εμείς θα τα κάνουμε όποτε και ότι θέλουμε. Αντί να χαρίζουν δάνεια με φόρους στους άλλους, να βρουν δουλειά στους άνεργους.

Και, για τον κο Σκορδά δες http://tinyurl.com/pojr855 που για την εξαφάνιση της φοροαποφυγής, πρότεινε σήμερα με περίσκεψη, την κατάργηση του χρήματος με κάρτες, απλά του θυμίζουμε, ότι, οι φοροαποφεύγοντες, απλά κοιτάνε τι κάνουν οι κοινωνικά ανώτεροι* τους, όπως και ο πρόεδρος της βουλής και πάλι υποψήφιος, κ.α. και προσπαθούν να τους μοιάσουν μέχρι παραγραφής. Που είναι το κακό που δεν το ξέρουν τα κόμματα και το ξορκίζεις εσύ κύριε Σκορδά και όχι το κόμμα σου.
Σημ. Σε: Όλοι μαζί τα φάγανε πρέπει να διορθώσουν, ο Πάγκαλος και ο τ. δικαστής επιθεωρητής ανορθωτής Ρακιντζής, που όταν φτάνει ψηλά (όπως λέμε οι κοινωνικά ανώτεροι*), μας λέει ότι τον σταματούν, και αυτός περιορίζεται στα χαμηλά όπως και οι πέρδικες. Διακόσμηση κάνει όπως όλα τα κάδρα, δεν το καταλαβαίνει άραγε ο σοφός.
http://tinyurl.com/qhzzwgz 06.09.15 © Παρέχεται από: ΣΚΑΪ.gr ΒαρουφάκηςΜην ψηφίσετε (σχεδόν) κανέναν - Αναποφάσιστος ο ίδιος
Βαρουφάκης: Μην ψηφίσετε (σχεδόν) κανέναν - Αναποφάσιστος ο ίδιοςΑναποφάσιστος ως προς το ποιό κόμμα θα ψηφίσει στις επερχόμενες εκλογές δηλώνει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα L' Echo ο πρώην υπουργός Οικονομίας Γιάνης Βαρουφάκης. Ωστόσο επειδή, όπως αναφέρει, αισθάνεται υπεύθυνος έναντι των 140.000 ψηφοφόρων που του έδωσαν σταυρό προτίμησης στις προηγούμενες εκλογές, τους συνιστά να μην ψηφίσουν κανένα από τα κόμματα που υποστήριξαν την συμφωνία με την ευρωζώνη, ούτε και τη Χρυσή Αυγή.
Ερωτώμενος γιατί δεν κατεβαίνει αυτόνομα στις εκλογές ο Γ. Βαρουφάκης απαντά ότι αυτό οφείλεται στο ελληνικό εκλογικό σύστημα που επί της ουσίας δεν επιτρέπει την εκλογή ανεξάρτητων βουλευτών. 
Αναφέρει επίσης πως δεν πρόκειται να δημιουργήσει νέο κόμμα αποκλειστικά και μόνο για να βρεθεί και πάλι στην Βουλή, αλλά ούτε και να συνεργαστεί με κόμματα, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ και η Λαϊκή Ενότητα, με των οποίων τα προγράμματα, όπως επισημαίνει, δεν συμφωνεί.
Ο πρώην υπουργός επαναλαμβάνει στη βελγική εφημερίδα την άποψή του ότι το νέο πρόγραμμα για την ελληνική οικονομία δεν θα επιτύχει, ενώ αναφερόμενος στο  δημοψήφισμα του Ιουλίου, διατυπώνει την άποψη ότι "οργανώθηκε για να χαθεί", ώστε να επιτρέψει στην κυβέρνηση την υπογραφή μίας κακής συμφωνίας, με πρόσχημα την βούληση του ελληνικού λαού. Όμως, αντίθετα προς τις προσδοκίες αυτές ο ελληνικός λαός δεν υποχώρησε και απέρριψε τη σύναψη συμφωνίας, τονίζει ο Βαρουφακης. 
Προς επίρρωση δε των λεγομένών του ο τέως υπουργός Οικονομίας αναφέρει ότι ενώ είχε συμφωνηθεί να μιλήσει σε πολλές συγκεντρώσεις υπέρ του "Όχι", τελικά όλες οι ομιλίες του ακυρώθηκαν. Ο κ.Βαρουφάκης αναφέρει ότι πολλά κυβερνητικά στελέχη επιθυμούσαν την επικράτηση του "Ναι", χωρίς όμως να δηλώνει βέβαιος ότι την ίδια άποψη είχε και ο Αλέξης Τσίπρας.
Ως προς τα μελλοντικά πολιτικά του σχέδια ο Γ. Βαρουφάκης αναφέρει πως επιχειρεί να δημιουργήσει ένα δίκτυο ευρωπαίων πολιτών οι οποίοι ανησυχούν για τα τεκταινόμενα στην Ευρώπη. Καταλογίζει μεσαιωνικές αντιλήψεις στη γερμανική πολιτική ηγεσία ενώ παράλληλα καταγγέλλει τον αδιαφανή τρόπο με τον οποίο λειτουργεί το Eurogroup. Αναφέρει ότι στόχος του είναι να συνενώσει όλους τους ευρωπαίους πολίτες που ανεξαρτήτως των πολιτικών τους πεποιθήσεων αισθάνονται ότι τους αφορούν αυτά τα φαινόμενα, αλλά και να μελετήσει τρόπους με τους οποίους θα μπορούσε να εκδημοκρατιστεί η λειτουργία της ευρωζώνης. 
Ερωτώμενος αν στόχος του είναι η δημιουργία ενός κόμματος πανευρωπαϊκής εμβέλειας ο κ.Βαρουφάκης αναφέρει πως δεν το αποκλείει, σημειώνοντας όμως ότι πολλά θα πρέπει να συμβούν ως τότε. Καταλήγοντας ο τέως υπουργός αναφέρει ότι οι ευρωπαίοι κατέπνιξαν την "Άνοιξη της Αθήνας" και ότι εν τέλει η στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ, που ήταν σκληρή διαπραγμάτευση ως και την τελευταία στιγμή, τελικώς δεν εφαρμόστηκε.
http://tinyurl.com/otap28f 06/02/2015 -  09:35 Μάρδας: Ο Βαρουφάκης ξέρει τι διαπραγματεύεται..
imerisia.gr 15.07.15 http://tinyurl.com/ox5lbaq Τσίπρας: …………..Είχαν απέναντί τους οικονομολόγο που ήξερε καλύτερα οικονομικά από αυτούς.
Δεν θα φορτώσω τα λάθη στο Βαρουφάκη. Εγώ ήμουν ο πρωθυπουργός, είναι προφανές ότι έγιναν λάθη…..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου