Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Ξεκινούν οι συναντήσεις για την Δημιουργία Νέου, ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥ Πολιτικού Σχηματισμού - Καλούμε όλους τους Έλληνες Ορθοδόξους Χριστιανούς σε Συσπείρωση και Αγώνα!

http://hellas-orthodoxy.blogspot.gr/2015/08/blog-post_942.html

Παρακολουθώντας καθημερινά τις εξελίξεις γύρω από τις επικείμενες εκλογές, ο μέσος πολίτης αισθάνεται οργή και αποστροφή για το υπάρχον παλαιοκομματικό σύστημα, που εν μέσω επικοινωνιακών παιχνιδιών προσπαθεί να αποσπάσει την προσοχή μας από τα τεράστια προβλήματα της καθημερινότητας: Βλέπουμε λοιπόν, πως ενώ η ανεργία καλπάζει, οι Έλληνες φεύγουν στο εξωτερικό και η χώρα μας γεμίζει από ορδές λαθρομεταναστών, πολιτικούς - μαριονέτες να συμμετέχουν σε ένα...θέατρο σκιών, που έχει προδιαγεγραμμένο τέλος: Την ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ όλων αυτών που δήθεν "τσακώνονται" για το...καλό της Πατρίδας, όπως θα μας πουν!

Κι ο απλός πολίτης τι μπορεί να κάνει; Μόνο να παρακολουθεί, ως παθητικός δέκτης; ΟΧΙ! ΣΑΦΩΣ ΟΧΙ! Έχει ιερή υποχρέωση, έστω τώρα, να ξεσηκωθεί και να οργανωθεί σε ένα Νέο, Ελληνορθόδοξο Πολιτικό Σχηματισμό που θα σαρώσει το σάπιο πολιτικό κατεστημένο και θα δώσει νέα πνοή στην πατρίδα μας! Που θα ενώσει τους Έλληνες απέναντι στον κοινό εχθρό, που είναι η διάλυση της Πίστης και της Πατρίδας μας από τη Νέα Τάξη Πραγμάτων και τους εγχώριους υπηρέτες της!


Καλούμε λοιπόν, όλους όσους αισθάνονται και είναι Έλληνες και Ορθόδοξοι.


Όλους όσους πιστεύουν
σε Χριστό και σε Ελλάδα.


Όλους όσους θεωρούν πως τίποτα δεν χάθηκε, αλλά αξίζει να αγωνιστούμε, όλοι μαζί, συσπειρωμένοι
στην Κοινή Ιδέα της Ελληνορθοδοξίας!

Αυτή την εβδομάδα, γίνονται οι πρώτες συναντήσεις που θα οδηγήσουν σε ένα αυθεντικό, δυναμικό ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ! Απ' άκρη σ' άκρη, σε ολόκληρη την Ελλάδα, συμμετέχει πολύς κόσμος με ενθουσιασμό και αποφασιστικότητα!


Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν ΕΝΕΡΓΑ σε αυτή την προσπάθεια, ας μας ενημερώσουν με ένα Email στο hellasorthodoxy@gmail.com ή ας επικοινωνήσουν τηλεφωνικά στο 697 8619 094


Ευχαριστούμε όλους όσους έδειξαν ενδιαφέρον και περιμένουμε ακόμα περισσότερους, για να προχωρήσουμε αποφασιστικά στον αγώνα για την δημιουργία ενός Νέου, Ελληνορθόδοξου Πολιτικού Σχηματισμού...!


ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ Ν' ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ,
ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΕΠΗ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ
ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΜΑΣ!


ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΞΕΚΙΝΑΜΕ...!


Με Ελληνορθόδοξους Χαιρετισμούς,


Δημήτρης Σωτηρόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου