Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

ΣΟΚ-Τι θα γίνει στις 23 Σεπτεμβρίου- Ανοίγουν οι πύλες του CERN;(βίντεο)

http://www.makeleio.gr/?p=418879

CERN

Αυτός ο Σεπτέμβριος θα μείνει στην ιστορία

Πολλοί έχουν δει τους ισχυρισμούς των Ιλουμινάτι που αναφέρονται στους Εωσφοριστές,οι οποίοι προαναγγέλουν γεγονότα χρησιμοποιώντας τη μουσική ,την τηλεόραση και τον κινηματογράφο,για να μας δείξουν αυτά που έρχονται.Με την επίσπευση του Μεγάλου Επιταχυντή Αδρονίων του CERN, για τον οποία οι επιστήμονες εκφράζουν ανησυχίες σχετικά με το άνοιγμα σε πύλες σε »παράλληλα σύμπαντα» και τις »επιπλέον διαστάσεις,»ένας κινηματογραφιστής,ο Enterthe5t4rz, έχει ανακαλύψει μια πολύ παράξενη σύνδεσης μεταξύ του CERN και του 2012, -και–παρουσιάζει το βίντεο «εγώ, κατοικίδιο ζώο κατσίκα ΙΙ.».
Δεκάδες έχουν επιχειρήσει να αποκωδικοποιήσουν το παράξενο και σουρεαλιστικό βίντεο και ισχυρίζονται ότι οι Κάρτες των Ιλουμινάτι προδιαγράφουν γεγονότα που συνέβησαν μετά την κυκλοφορία τους.Ο Enterthe5t4rz ανακάλυψε ότι εάν πληκτρολογήσετε «IPETGOAT» στο Google Earth φέρνει επάνω τη «θέση»… CERN. Αυτό οδήγησε τονvideographer να δηλώσει ότι πιστεύει ότι «φτάσαμε στο συμπέρασμα,» και σημαίνει ότι το CERN, θα ανοίξει την πόρτα στα κοιλώματα της κόλασης.
Το περίεργο είναι ότι στη θέση Α στο Google Earth, αναφέρεται το Σερν ενώ στη θέση Β ,βρίσκεται ο Θόλος του Βράχου(τέμενος του Ομάρ)στα Ιεροσόλυμα του Ισραήλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου