Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Βρε "τιμημένα γηρατειά"...σταματήστε να χειραγωγήστε από τον πανικό! Τι παράδειγμα δίνετε στα παιδιά σας; (Γράφει ο Δημήτρης Σωτηρόπουλος)

http://hellas-orthodoxy.blogspot.gr/2015/06/blog-post_622.html



Γράφει ο Δημήτρης Σωτηρόπουλος

Οι εικόνες αυτές είναι ενδεικτικές της νοοτροπίας του νεοέλληνα: Να πάρω τη σύνταξη, το μισθό, τα χρήματά μου με οποιοδήποτε κόστος κι ας καταστρέφονται τα πάντα γύρω μου!

Δεν μας κάνουν εντύπωση, λοιπόν. ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ προέρχονται από ανθρώπους σεβάσμιους (;), ηλικιωμένους που έχουν ζήσει ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ, πώς θα πρέπει να τους χαρακτηρίσουμε που στριμώχνονται και διαπληκτίζονται στις τράπεζες, ενώ τους είπαν ότι θα είναι κλειστές;


Αντιλαμβάνομαι όσους έχουν αγωνία για το παρόν και το μέλλον.

Όμως, τι παράδειγμα δίνετε με αυτή σας τη συμπεριφορά, αγαπητοί συνταξιούχοι, στους νεότερους;

Τι τους διδάσκετε;

Είδα σε κάποια ρεπορτάζ καναλιών κάποιες ηλικιωμένες κυρίες να λένε: "Ας μας δίνανε πρώτα τη σύνταξη και μετά ας κάνουν ό,τι θέλουν"!

Τόση εγωπάθεια και φιλοτομαρισμός πια;


Αντί να κοιτάξετε να είστε ψύχραιμοι και νηφάλιοι, έτσι ώστε να σκεφτείτε ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ συμφέρει την Πατρίδα μας και να ψηφίσετε αναλόγως στο δημοψήφισμα, ξημεροβραδιάζεστε έξω από κλειστές τράπεζες;

Λυπάμαι που το λέω, αλλά μήπως έχουν δίκιο τελικά όσοι λένε πως όχι απλά καταστρέψατε την Ελλάδα τόσα χρόνια, αλλά συνεχίζετε να υποθηκεύετε ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ για μια...σύνταξη;


Ας ξυπνήσουμε επιτέλους. Όλοι μας! Κι ας καταλάβουμε πως όταν κάποιος κοιτά μονάχα τον εαυτούλη του, κάποια στιγμή θα την "πατήσει"...!

...Όσα χρήματα κι αν έβγαλε από τα ΑΤΜ, όση βενζίνη κι αν έβαλε, όσα πακέτα μακαρόνια και χαρτιά υγείας κι αν αγόρασε!

Υ.Γ. "Τιμημένα γηρατειά" σας αποκαλούσαν οι πολιτικάντηδες που ψηφίζατε σταθερά τις προηγούμενες δεκαετίες. Ναι, όταν κάνατε κουτοπόνηρα τη "δουλίτσα" σας (διορισμοί, ρουσφέτια, απατεωνιές) και μετά σας έφταιγαν όλοι οι άλλοι, εκτός από τον εαυτό σας...!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου